Περισσότερα από 50 Aroma Caffe σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 10 Ιανουαρίου 2020
Περισσότερα από 50 Aroma Caffe σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Με δυναμική παρουσία στην αγορά των street café και με δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο που οδήγησε στην ανάπτυξη περισσότερων από 50 επιτυχημένων καταστημάτων, η αλυσίδα Aroma Caffe προσφέρει μια σύγχρονη επιχειρηματική πρόταση στη γρήγορη εστίαση.

Ποιοτικός καφές, snacks από αγνά υλικά, υγιεινές προτάσεις και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές συνθέτουν τo concept και τη φιλοσοφία κάθε καταστήματος.

aroma-gold-franchise

Τα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, οι προσεχτικά επιλεγμένοι προμηθευτές, ο σύγχρονος σχεδιασμός καθώς και οι στρατηγικές θέσεις των καταστημάτων, κατατάσσουν την Aroma Caffe ανάμεσα στις πλέον αναπτυσσόμενες αλυσίδες στον χώρο της εστίασης. «Με τις κατάλληλες επιλογές οι καλές προτάσεις θα βρίσκουν πάντα χώρο στην αγορά. Σωστό σημείο, ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, συνέπεια στο ωράριο λειτουργίας, καλή σχέση ποιότητας – τιμής και λειτουργικά καταστήματα με όμορφη διακόσμηση. Το όνομα Aroma δεν είναι τυχαίο. Για μια μοναδική εμπειρία καφέ δεν αρκεί η γεύση. Χρειάζεται και το ξεχωριστό άρωμα που κάνει τον καφέ μας μοναδικό. Για εμάς ο καφές είναι μια καθημερινή απόλαυση!», μας εξηγεί ο κ. Χρήστος Κακαλής, Υπεύθυνος Ανάπτυξης του Aroma Caffe.

aroma-caffe-franchise

Η ομάδα του Aroma Caffe με γνώση και αγάπη έχει δημιουργήσει το μοναδικό χαρμάνι “blend” το οποίο βρίσκει ο πελάτης αποκλειστικά στα καταστήματα του δικτύου. Το Aroma Caffe ξεχωρίζει και για το delivery. Μέσα σε λίγα λεπτά, το κοινό απολαμβάνει τον αγαπημένο του καφέ στο σπίτι, τη δουλειά ή όπου αλλού επιθυμεί, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

G.O.A.T. COFFEE ROASTERS