“Frutti Di Mare” η νέα εμπειρία στο sea food
δημοσιεύθηκε στις 04.01.2017

Η Frutti Di Mare, το fish bar που αναδείχθηκε από τους θαλασσινούς μεζέδες που μας προσφέρει σε προσιτές τιμές, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης. Σε τι οφείλεται όμως αυτή η επιτυχία;
«Η εμπιστοσύνη και η αποδοχή του κοινού μας έφερε στη 2η θέση των εστιατορίων με θαλασσινά και στην 6η γενική κατάταξη ανάμεσα στα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης», μας εξηγεί ο κ. Τάσος Ιωσηφίδης, Γενικός Διευθυντής, παρουσιάζοντας το μυστικό της επιτυχίας, την αγάπη και το μεράκι για αυτό που κάνουν προσφέροντας την καλύτερη εμπειρία σε κάθε πελάτη χωριστά.
Θωρακίζουμε την επιτυχία των franchisees μας προσφέροντάς τους άρτια εκπαίδευση για την παρασκευή των εδεσμάτων, υψηλή τεχνογνωσία και συνεχή υποστήριξη.
Η Frutti Di Mare ξεχωρίζει λόγω της καινοτομίας της και της πρωτοποριακής της στρατηγικής να προσφέρει για πρώτη φορά το ψάρι σε μια gourmet αλλά και ταυτόχρονα προσιτή εκδοχή.
«Ο κόσμος μπορεί να απολαύσει πλέον ένα σνακ με θαλασσινή γεύση με τη μορφή sandwich, burger, fish n’ chips όλες τις ώρες της ημέρας. Και να τονίσουμε για μια ακόμη φορά ότι οι άκρως προσιτές τιμές μας που απέχουν από αυτές που παραδοσιακά είχαμε συνηθίσει να ξοδεύουμε για ψάρια και θαλασσινά, έχουν μετατρέψει την Frutti Di Mare σε ιδανική πρόταση για μια έξοδο για φαγητό αλλά και για ένα γρήγορο take away γεύμα», προσθέτει ο κ. Ιωσηφίδης.
Η επιχειρηματική πρόταση της Frutti Di Mare είναι ιδιαίτερα ελκυστική και θα μπορούσε να προσφέρει ευκαιρίες για μελλοντικούς franchisee εν μέσω κρίσης. «H εταιρεία παρέχει ένα διαφοροποιημένο sea food concept με ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα σε επίπεδο προϊόντος, εικόνας και επιχειρηματικής πρότασης, με περιθώρια υψηλής κερδοφορίας, ενώ δραστηριοποιείται σε μια αγορά που προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες αλλά και διάρκεια. Θωρακίζουμε την επιτυχία των franchisees μας προσφέροντάς τους άρτια εκπαίδευση για την παρασκευή των εδεσμάτων, υψηλή τεχνογνωσία και συνεχή υποστήριξη», όπως αναφέρει και ο ίδιος.
Ποια είναι τα σωστά κριτήρια που πρέπει να λάβουν υπόψιν τους οι μελλοντικοί υποψήφιοι για μια επιτυχημένη πορεία;
Η αγορά της εστίασης είναι ιδιαίτερα δυναμική, όπως επισημαίνει ο κ. Ιωσηφίδης. Οι υποψήφιοι οφείλουν να είναι αρκετά προσεκτικοί και να επιλέξουν ένα concept με σωστό σχεδιασμό και δοκιμασμένο μοντέλο.
Διαβάστε την πλήρη συνέντευξη που δημοσιεύεται στο τεύχος 62 του Franchise Success.

«Ψάρια και θαλασσινοί μεζέδες στο πιάτο μας κάθε μέρα»
22.09.2014
Ένα νέο και μοντέρνο εστιατόριο με ψάρια και θαλασσινούς μεζέδες και ένα νέο franchise που προσφέρει το μοντέρνο, το ποιοτικό, το διαφορετικό, το καινοτόμο και όλα αυτά σε ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής. Το ...

Frutti Di Mare: ένα fish bar για όλες τις ώρες της ημέρας
22.09.2014
"Εκεί που το slow food τρέχει γρήγορα" είναι ένα από τα σλόγκαν της Frutti di Mare μια και η Βορειοελλαδίτικη εταιρεία έχει βάλει τη δική της σφραγίδα σε αυτό που ονομάζουμε γρήγορο ή καθιστικό φαγητό. ...

Frutti di mare: Και το ψάρι «έγινε».. take away!
12.06.2013
Έναν αέρα ανανέωσης στην αγορά της εστίασης φέρνει η Frutti di mare, ένα νέο είδος εστιατορίου που μετατρέπει τα εδέσματα με ψάρια και θαλασσινά σε καθημερινή υπόθεση για τον καταναλωτή. Ξεκίνησε από ...
08.01.2021
Απο το BLOG
06.04.2015
15.12.2014
15.09.2011
Προσθέστε το σχόλιό σας