Teaser_koi_sushi

Φιλική ατμόσφαιρα, μοντέρνος χώρος, καλό service και χαλαρή διάθεση, μετέτρεψαν το sushi σε μια υγιεινή street food επιλογή και το Koi σε μια απολαυστική συνήθεια. Λάτρεις του είδους κι όχι μόνο, σπεύδουν ξανά και ξανά στο μαγαζί της οδού Νίκης που έκανε εντυπωσιακή άφιξη  και συγκαταλέχθηκε αμέσως στα place to be του κέντρου. Η συνέχεια δόθηκε στη… Βούλα, ακολούθησαν  και το sushi έγινε τελικά πιο δημοφιλές από ποτέ!

Φανατικός οπαδός της ιαπωνέζικης κουλτούρας, ο κ. Χρήστος Σουρλίγκας, ιδρυτής του Koi επιθυμούσε πάντα να επισκέπτεται τέτοιου είδους εστιατόρια και να απολαμβάνει ένα από τα πλέον αγαπημένα του εδέσματα. Έτσι συνέβει και στην Αυστραλία όπου διέμενε για επαγγελματικούς λόγους. Και εκεί ακριβώς γεννήθηκε η ιδέα...

Ποιοτικό και οικονομικό sushi που απευθύνεται σε όλους!».

«Μετά από χρόνια δραστηριοποίησης και με αρκετή πλέον εμπειρία στον τομέα των food & beverage, ήμουν πια έτοιμος να προχωρήσω στο επόμενο βήμα. Και ήθελα να το κάνω με κάτι που αγαπώ, με κάτι που πρώτα από όλα αρέσει σε εμένα ώστε να μπορώ να το υπηρετώ σωστά και να το εξελίσσω» μας περιγράφει ο κ. Σουρλίγκας και συμπληρώνει: «Το sushi είχε μπει πλέον για τα καλά στη διατροφή μου. Το γνώριζα, το ξεχώριζα και αναγνώριζα το καλό και το ποιοτικό. Όμως! Στην Ελλάδα ήταν πάντα εξαιρετικά ακριβό.

Έτσι γεννήθηκε το Koi…! Ποιοτικό, γευστικό και οικονομικό sushi για όλους! «Τώρα πια όλοι μπορούν να απολαύσουν αλλά και να δοκιμάσουν sushi! Αυτός ήταν άλλωστε και ο στόχος μου», δηλώνει χαρακτηριστικά. Την επιτυχία του concept την διαπιστώνεις απλά με ένα περίπατο έξω από το μαγαζί. Δεν είναι λίγες οι φορές που το βράδυ οι πελάτες περιμένουν στην αναμονή… Που οφείλεται όλο αυτό; «Μα σε αυτό που προσφέρουμε» απαντά κατηγορηματικά ο κ. Σουρλίγκας.  «Το Koi είναι ένα γνήσιο sushi bar που στηρίζεται σε 3 βασικές αξίες: Καλό προϊόν, προσιτές τιμές, σωστή εξυπηρέτηση… Κι όλα αυτά μέσα σε ένα όμορφα διαμορφωμένο casual χώρο με έντονα το στοιχείο της ιαπωνικής κουλτούρας  που σε φιλοξενεί ευχάριστα!». «Μικροί, μεγάλοι, άνδρες, παρέες, ζευγάρια απολαμβάνουν μια γευστική, ποιοτική, υγιεινή πρόταση χωρίς να ξοδεύουν πια μια περιουσία. Για αυτό και θα τους συναντήσεις όλους εδώ!».

Κoi… experience!

«Το Koi δεν θα το βαρεθείς ποτέ!». Ο κατάλογος ανανεώνεται 4 φορές το χρόνο, με τον κ. Σουρλίγκα να πειραματίζεται συχνά και να προσφέρει νέες γεύσεις στο κοινό! «Προσπαθώ να κάνω «γευστικούς πειραματισμούς» παίζοντας με τις γεύσεις και τα υλικά, καταφέρνοντας να κρατάω σε εγρήγορση το κοινό αλλά και τον εαυτό μου!» μας αποκαλύπτει ο ιδρυτής του Koi. «Δεν εφησυχάζω και δεν επαναπαύομαι μέσα από την την επιτυχία που γνωρίζει το Koi. Ξέρω ότι πρέπει συνεχώς να κερδίζεις και να διατηρείς το κοινό σου και δουλεύουμε συνεχώς πάνω σε αυτό!». Δεν είναι τυχαίο που όλοι μιλούν για το Koi experience… Η επίσκεψη σε ένα κατάστημα Koi  δεν είναι απλά μια έξοδος για φαγητό, ή μια επιλογή για delivery του υγιεινού εδέσματος… αλλά «Μια value for money επιλογή που καλεί όλους σε ένα γευστικό ταξίδι μέσα από μια υγιεινή, απολαυστική διαδρομή!»

 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Χ. Σουρλίγκα ΕΔΩ

Επόμενο άρθρο»

«Προηγούμενο άρθρο

Προσθέστε το σχόλιό σας