Teaser_fruttidimare_iosifidis

Ένα νέο και μοντέρνο εστιατόριο με ψάρια και θαλασσινούς μεζέδες και ένα νέο franchise που προσφέρει το μοντέρνο, το ποιοτικό, το διαφορετικό, το καινοτόμο και όλα αυτά σε ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής.

Το Frutti Di Mare είναι το fish bar που μας συστήνει τους ψαρομεζέδες με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο και τα βάζει στις καθημερινές μας προτιμήσεις.

Για τη φιλοσοφία του concept μας μιλάει ο ιδρυτής του κ. Αναστάσιος Ιωσηφίδης.

"Η φιλοσοφία του concept έχει δύο όψεις. Η πρώτη είναι ότι επιτέλους το ψάρι έγινε take away! Σάντουιτς με καπνιστό σολομό σε γαλλική μπαγκέτα με σαλάτα και ρεμουλάδα, Fish burger με χταποδοκεφτέ και chedar, fish box με καλαμάρι τηγανιτό και πατάτες της μαμάς και το κλασικό fish'n'chips είναι μερικά νόστιμα και υγιεινά σάντουιτς από το πρόγραμμα take away  της Frutti di mare. Το δεύτερο είναι οτι gourmet πιάτα, όπως το κριθαρότο, τα ριζότα και οι μακαρονάδες με θαλασσινά και η υπερπαραγωγή της μακαρονάδας ταρτούφο που γίνεται μπροστά σας(www.youtube.com/μακαρονάδα ταρτούφο), μεζεδάκια και σαλάτες με υπέροχες dressing και όλα αυτά τα ποιοτικά και τα gourmet σε τιμές κρίσης.

Τι νέο όμως έφερε στην αγορά η επιχειρηματική πρόταση της Frutti Di Mare;

"Το  ένα είναι ότι το ψάρι έγινε take away και το δεύτερο ότι ξέφυγε από την ψαροταβέρνα και σαν fish bar είναι φρέσκο, μοντέρνο και ποιοτικό και οι τιμές του ανταγωνιστικές."

Τα σχόλια του κοινού είναι σίγουρα ένας βασικός δείκτης της επιτυχίας του concept. Η αγορά αντέδρασε πολύ καλά στο concept της Frutti di mare εξηγεί ο κ. Ιωσηφίδης, (χαρακτηριστική η άνοδος της κατανάλωσης) και τα σχόλια του κόσμου είναι πολύ θετικά, εξού και το πιστοποιητικό διάκρισης για το 2014 από την tripadvisor σύμφωνα με την βαθμολογία των πελατών (μπορείται να επισκεφτείτε την σελίδα tripadvisor).

Η πρόταση franchise της Frutti Di Mare ήταν αποτέλεσμα αυτής ακριβώς της αποδοχής: "Οι πολλές και καλές κριτικές του κόσμου και επιτέλους ένα franchise που δεν στηρίζεται στα hamburger! Προωθεί το νέο, το μοντέρνο, το ποιοτικό,το διαφορετικό, το καινοτόμο και όλα αυτά σε σωστή σχέση ποιότητας-τιμής."

Ο υποψήφιος συνεργάτης θα πρέπει να αγαπάει την γαστρονομία και να είναι εκεί για τους ευχαριστημένους πελάτες του. Όλα τα υπόλοιπα θα του τα δώσει η Frutti di mare (τεχνογνωσία-εξοπλισμός-design-συνταγές-παρουσίαση).

Ποιοι έχουν επιλεγεί ως πρώτοι προορισμοί;

"Με πρώτη την αγορά της Αθήνας (πάρα πολύ Αθηναίοι πελάτες μας ρωτούν πότε θα πάμε στην Αθήνα) με τη μέθοδο του Franchising και ίσως ένα δεύτερο εταιρικό στην αγορά της Θεσσαλονίκης. Επίσης θα χωρούσε σε όλα τα κοσμοπολίτικα νησιά".

Επόμενο άρθρο»

«Προηγούμενο άρθρο

Προσθέστε το σχόλιό σας