• Mailo’s – The Pasta Project: Η μαγεία της ιταλικής κουζίνας και της fresh pasta στο πιάτο μας…

    δημοσιεύθηκε στις 02.07.2020

    Small_mailos_the past project_franchise_1

    «Η ζωή είναι ένας συνδυασμός μαγείας και ζυμαρικών», είχε πει ο Φεντερίκο Φελίνι, ένας από τους μεγαλύτερους Ιταλούς σκηνοθέτες. Την ίδια άποψη έχει και ο Νίκος Μουτσουρούφης, ο δημιουργός του Mailo’s – The Pasta Project, του concept που έκανε viral τη fresh pasta και μπήκε πρόσφατα στην αγορά του franchising. Ο εμπνευστής  του Mailo’s – The Pasta Project ταξίδεψε σε ολόκληρη την Ιταλία για ...

  • Αέρας… ανανέωσης στο piazza di Ritrovo!

    δημοσιεύθηκε στις 29.06.2020

    Small_piazza-di-ritrovo-franchise

    To ανανεωμένο piazza di Ritrovo μας δίνει ακόμα πιο πολλούς λόγους για να το επισκεφθούμε! Με στόχο να εξυψώσει την αγοραστική εμπειρία, μεταφέρθηκε σε νέο, μεγαλύτερο κατάστημα με ευρύχωρη σάλα, ώστε να εξυπηρετεί διπλάσιο αριθμό πελατών στο sit in αλλά και να επεκτείνει τα όρια του delivery. Για τον ανανεωμένο χώρο αλλά και τα νέα σχέδια της εταιρείας, μας μίλησαν ο Παναγιώτης Χρονόπουλος και...

  • Insurancemarket.gr: Η νέα εποχή στην ασφάλιση, την ενέργεια και το banking αναπτύσσεται μέσω franchising

    δημοσιεύθηκε στις 05.06.2020

    Small_insurancemarket-franchise-gallery-1

    Σύγχρονα και minimal αλλά ταυτόχρονα άμεσα και φιλικά τα phygital καταστήματα της insurancemarket.gr,  τα οποία αναπτύσσονται μέσω franchising, απευθύνονται στον νέο τύπο καταναλωτή που θέλει να συγκρίνει, να επιλέγει και να κερδίζει στην ασφάλιση, την ενέργεια  και τα τραπεζικά προϊόντα. Για τις ευκαιρίες, που ανοίγει αυτός ο νέος τύπος καταστήματος μιλήσαμε με τον κ. Στέφανο Φαλκονάκη, Digita...

  • Milk & Cookies: Μία πρόταση franchise πασπαλισμένη με χρώμα και αθωότητα!

    δημοσιεύθηκε στις 01.06.2020

    Small_milk-and-cookies-franchise2

    To Milk & Cookies είναι το δημιούργημα δύο φίλων που αποφάσισαν να παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί, προσφέροντας παράλληλα μια άκρως ελκυστική πρόταση franchise, πασπαλισμένη με χρώμα και αθωότητα! Ο μαθηματικός Διονύσης Κατσώνης, επηρεασμένος από το λονδρέζικο κατάστημα Ben’s Cookies, όντας ανήσυχο πνεύμα αναρωτήθηκε «γιατί να μην υπάρχουν τέτοιες λαχταριστές...

  • «Αναθέρμανση της αγοράς με την επιστροφή στην κανονικότητα»: Σπύρος Μαζαράκης – express market

    δημοσιεύθηκε στις 27.04.2020

    Small_express-store-out

    Σύμφωνα με τον κ. Σπύρο Μαζαράκη, Διευθυντή χονδρικής και δικτύου καταστημάτων express market, η μεγαλύτερη πρόκληση των franchisors αυτό το διάστημα που βιώνουμε τις άμεσες συνέπειες του κορωνοϊού (Covid-19), είναι η άμεση προσαρμογή στις απαιτήσεις του business, από την εύρεση και διατήρηση προσωπικού μέχρι τη χρήση των αντισηπτικών, είτε για το προσωπικό, είτε για τους πελάτες. «Από την ...

  • «Το franchising καλύπτει οικογενειακές θέσεις εργασίας»: Γιάννης Χίνος - Stegno

    δημοσιεύθηκε στις 22.04.2020

    Small_stegno-katharistiria

    Καθώς βιώνουμε τις άμεσες συνέπειες του Covid-19, οι franchisors θέτουν νέες προτεραιότητες. «Θα πρέπει να σταθούν δίπλα στον franchisee, να παρακολουθούν εκτενώς τις εξελίξεις και να τον ενημερώνουν – κατευθύνουν για το τι πρέπει να κάνει ώστε να περιορίσει τη ζημιά του, αφήνοντας τα μικρότερα δυνατά προβλήματα όταν επιστρέψουμε στην ομαλή λειτουργία», μας εξηγεί ο Γιάννης Χίνος, Διευθύνων Σύμ...

  • «Πολλές ανεξάρτητες επιχειρήσεις θα στραφούν στο franchising»: Δημήτρης Παπαχρυσάνθου - ΑΒ Βασιλόπουλος

    δημοσιεύθηκε στις 22.04.2020

    Small_ab-shop-and-go3

    «Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19 το κύριο μέλημα των Franchisors θα πρέπει να είναι: H καθημερινή επικοινωνία με τα καταστήματα με σκοπό την καθημερινή τους υποστήριξη και η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του δικτύου. Επίσης, σημαντικό βάρος πρέπει να δοθεί στην απρόσκοπτη τροφοδοσία των καταστημάτων σε εμπορεύματα, αλλά και στην καθοδήγηση και συμβουλευτική τους υποστήριξη σχετι...

  • Συνέντευξη Coffee Island: «Η επένδυση σε digital υπηρεσίες δίνει σαφές προβάδισμα»

    δημοσιεύθηκε στις 22.04.2020

    Small_coffee-island-ap

    Ολόκληρη η παγκόσμια κοινωνία βιώνει μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση με άμεσες προεκτάσεις σε όλους του τομείς λόγω του κορωνοϊού (Covid-19). O τομέας του franchising δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστος. Ο Κωνσταντίνος Λάμπης, Network Development Jr. Executive της Coffee Island σε συνέντευξή του μας παραθέτει τις απόψεις του αναφορικά με τις εξελίξεις στον κλάδο και τα θέλω των υποψήφιων franchi...

  • Join: Το juice bar που δημιουργεί τα trends στην υγιεινή διατροφή

    δημοσιεύθηκε στις 19.03.2020

    Small_join-katastima-franchise-4

    Τα Join.απευθύνονται στους λάτρεις της ζωής. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία, αλλά η καλή διάθεση και η θέληση να ξεζουμίσουν… όλα όσα μπορεί να τους δώσει το σήμερα. Κάπως έτσι τα Join απέκτησαν φανατικό κοινό, που εξασφαλίζει την κερδοφορία του franchisee. Ο Γιώργος Μητράκος, ιδρυτής του Join, μας μιλά  για την ιστορία του Join αλλά και για τα στοιχεία που έκτισαν ένα δυνατό brand. Πότε και πώς ...

  • Stegno: Η δύναμη της ομάδας θεμέλιο σε μία επένδυση ζωής

    δημοσιεύθηκε στις 19.03.2020

    Small_stegno-giannis-chinos

    Το 2011 μία ομάδα έμπειρων στεγνοκαθαριστών, με μεράκι και όραμα για τη δουλειά τους, ακολουθώντας το ρητό «Η ισχύς εν τη ενώσει», αποφάσισε να συστήσει το δίκτυο Stegno. Ο Γιάννης Χίνος, διευθύνων σύμβουλος και υπεύθυνος ανάπτυξης του δικτύου Stegno, παρουσιάζει στο Franchise Success τα επόμενα σχέδια της αλυσίδας. Πότε και πώς αποφασίσατε να ιδρύσετε το Stegno; Το 2011 μία ομάδα έμπειρων ...