• CUP&GO: Το πολυτελές food truck που δίνει λύσεις στην εστίαση

    δημοσιεύθηκε στις 17.11.2020

    Small_cup-go-franchise-mobile-estiasi

    Το CUP&GO ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα της εστίασης και να ανταποκριθεί στις ανάγκες του σήμερα. Με αφετηρία την πόλη της Δράμας, το CUP&GO έχει ήδη ξεκινήσει να «παρκάρει» και σε άλλες περιοχές. Στο 12ο χλμ. Δράμας - Καβάλας, έξω από γνωστό πολυκατάστημα θα βρείτε το εντυπωσιακό CUP&GO, το οποίο κυριολεκτικά σφύζει από ζωή! Εργαζόμενοι, περαστικοί, όλοι το επιλέγουν για μια γρήγ...

  • Εν-τάξη: «Στόχος μας η παροχή ποιοτικών εκπαιδευτικών προϊόντων και η ευημερία κάθε συνεργάτη»

    δημοσιεύθηκε στις 03.11.2020

    Small_terzakis franchise

    Τα δίκτυο εν-τάξη δημιουργήθηκε το 2014, από μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτικών. Κύριος στόχος ήταν ο κάθε μαθητής να μπορεί να γίνει αποδέκτης ενός ποιοτικού και αποτελεσματικού εκπαιδευτικού προϊόντος, ενώ ταυτόχρονα, κάθε συνεργάτης-καθηγητής να μπορεί απρόσκοπτα, σε ένα υγιές επαγγελματικό χώρο, να εκτελέσει με επιτυχία τα καθήκοντά του. «Στα εκπαιδευτήρια εν-τάξη κάθε εκπαιδευτική διαδικασία...

  • Τι είναι αυτό που διαφοροποιεί τα καταστήματα Baristas στην καφεστίαση;

    δημοσιεύθηκε στις 06.10.2020

    Small_baristas-franchisor

    Προερχόμενος από τον κλάδο της εστίασης, ο Αθανάσιος Γιαννούλης, λάτρης του καφέ, το 2014, αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με το take away coffee, δημιουργώντας το δικό του Baristas στα Φάρσαλα. Μέχρι το 2016, απέκτησε ακόμα δύο εταιρικά καταστήματα στην Καρδίτσα και τα Τρίκαλα. Και το ταξίδι της επιτυχίας μέσω franchising ξεκινά το 2018, με το πρώτο κατάστημα στον Βόλο. Από τότε μέχρι σήμε...

  • Στον Πρίγκιπα το εθνικό μας street food «ανεβαίνει» επίπεδο

    δημοσιεύθηκε στις 02.10.2020

    Small_prigkipas-franchisor

    Ο Πρίγκιπας χρησιμοποιώντας κρέατα από ελληνικές φάρμες μικρών παραγωγών, μας πηγαίνει γαστρονομική… βόλτα στη Βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια! Το «ταξίδι» ξεκινά από τη λίμνη των Ιωαννίνων συνεχίζοντας προς τη Φλώρινα, τις Πρέσπες, τα Σκόπια, τη λίμνη Κερκίνη, τη Θεσσαλονίκη, τα Γιαννιτσά, τον Τύρναβο και πάλι πίσω! Συναντήσαμε τον Κωστή Χριστάκη, Ιδρυτή του concept, ο οποίος μας εξήγησε τους λό...

  • Stegno: Με την πλήρη υποστήριξη του leader της αγοράς η επιτυχία βρίσκεται στα χέρια σου

    δημοσιεύθηκε στις 21.09.2020

    Small_stegno-giannis-chinos

    Ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, τα πιστοποιημένα και καινοτόμα προϊόντα καθαρισμού και πάνω απ’ όλα η προσήλωση στην ποιότητα δημιούργησαν μία νέα κατηγόρια καταστημάτων φροντίδας ρούχων, τα Stegno. Σε μία περίοδο, μετά την πανδημία, που οι υπηρεσίες καθαρισμού γίνονται πιο αναγκαίες από ποτέ, η ζήτηση για τις ποιοτικές υπηρεσίες Stegno συνεχώς αυξάνεται δημιουργώντας μια επιχειρηματική ε...

  • Omikron Brunch: Το καλύτερο brunch και οι πιο ψαγμένοι καφέδες

    δημοσιεύθηκε στις 19.08.2020

    Small_omikron brunch trapezi

    Το καλύτερο brunch και τους πιο ψαγμένους καφέδες απολαμβάνουν οι θαμώνες του Omikron Brunch στην Πάφο. Η επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα του Παναγιώτη Αχιλλέα και του Ιουλιανού Νεοφύτου μπαίνει με δύναμη στο χώρο του franchising. Ο κ. Αχιλλέα συστήνει το Omikron Brunch και μοιράζεται τα μυστικά της επιτυχίας του. Πότε και πώς γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας του Omikron Brunch; Η ιδέα ξεκίνη...

  • Insurancemarket: Με την ισχύ και τα εργαλεία του leader στη σύγκριση υπηρεσιών

    δημοσιεύθηκε στις 05.08.2020

    Small_insurancemarket-stefanos-falkonakis

    Η Insurancemarket είναι ευρύτερα γνωστή ως το success story που αναπτύχθηκε ακολουθώντας το moto «Συγκρίνω, Επιλέγω, Κερδίζω». Σήμερα κατέχει τη θέση του leader στη σύγκριση υπηρεσιών με 1.500.000 χρήστες στην online πλατφόρμας της, τρεις πυλώνες κερδοφορίας και διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης ετησίως. Τα phygital concept stores της iinsurancemarket.gr, τα οποία αναπτύσσονται μέσω franchising, εισάγου...

  • «To Passaggio δεν είναι ένα ακόμα all day café, είναι ενέργεια!»

    δημοσιεύθηκε στις 09.07.2020

    Small_passaggio_franchise_3

    Το Passaggio είναι ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα στέκια της Αθήνας, που πλέον αναπτύσσεται και μέσω franchising. Η ψυχή του Passaggio, ο Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος, μιλά στο Franchise Success για την επιτυχία του concept που δημιούργησε λιθαράκι-λιθαράκι και για το οποίο μιλά όλη η Αθήνα, και όχι μόνο… Μετά το πρώτο κατάστημα στην Καλλιθέα, το concept απέκτησε δύο ακόμα σημεία στη Λ. Ποσ...

  • Mailo’s – The Pasta Project: Η μαγεία της ιταλικής κουζίνας και της fresh pasta στο πιάτο μας…

    δημοσιεύθηκε στις 02.07.2020

    Small_mailos_the past project_franchise_1

    «Η ζωή είναι ένας συνδυασμός μαγείας και ζυμαρικών», είχε πει ο Φεντερίκο Φελίνι, ένας από τους μεγαλύτερους Ιταλούς σκηνοθέτες. Την ίδια άποψη έχει και ο Νίκος Μουτσουρούφης, ο δημιουργός του Mailo’s – The Pasta Project, του concept που έκανε viral τη fresh pasta και μπήκε πρόσφατα στην αγορά του franchising. Ο εμπνευστής  του Mailo’s – The Pasta Project ταξίδεψε σε ολόκληρη την Ιταλία για ...

  • Αέρας… ανανέωσης στο piazza di Ritrovo!

    δημοσιεύθηκε στις 29.06.2020

    Small_piazza-di-ritrovo-franchise

    To ανανεωμένο piazza di Ritrovo μας δίνει ακόμα πιο πολλούς λόγους για να το επισκεφθούμε! Με στόχο να εξυψώσει την αγοραστική εμπειρία, μεταφέρθηκε σε νέο, μεγαλύτερο κατάστημα με ευρύχωρη σάλα, ώστε να εξυπηρετεί διπλάσιο αριθμό πελατών στο sit in αλλά και να επεκτείνει τα όρια του delivery. Για τον ανανεωμένο χώρο αλλά και τα νέα σχέδια της εταιρείας, μας μίλησαν ο Παναγιώτης Χρονόπουλος και...