To Cappuccio φέρνει άρωμα Ιταλίας στην Αθήνα!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 28 Ιουλίου 2021
To Cappuccio φέρνει άρωμα Ιταλίας στην Αθήνα!

Το Cappuccio είναι το καφέ-μπιστρό στο κέντρο της Αθήνας που μας προσφέρει ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων στην Ιταλία. Ένας καθημερινός προορισμός για καφέ, ένα γεύμα στα γρήγορα σε έναν χώρο οικείο, φιλικό και ζεστό. Η ξεκάθαρη ταυτότητά του, οι προσεγμένες γεύσεις και ο εξαιρετικός καφές έχουν δημιουργήσει πιστό κοινό και την ιδία στιγμή αποτελούν δυνατό στοιχεία μιας ολοκληρωμένης πρότασης franchise.

Ένας all day χώρος που ικανοποιεί τις ανάγκες του καταναλωτή προσφέροντας του απλά, εύγευστα και value for money προϊόντα, με φρέσκα και ποιοτικά υλικά σε ένα cozy περιβάλλον που γίνεται αμέσως το στέκι του. Με βασικές αξίες την ποιότητα, την άριστη εξυπηρέτηση και την εξέλιξη, το Cappuccio σήμερα είναι το talk of the town, σημειώνοντας εντυπωσιακή επιτυχία.

cappuccio 1

“Το Cappuccio έχει τον καλύτερο καφέ!”

To Cappuccio γνωρίζει καλά ότι ο καταναλωτής επιθυμεί έναν καλό καφέ για να ξεκινήσει τη μέρα του. Το κατάστημα διαθέτει το δικό του αποκλειστικό χαρμάνι, 100% Arabica με γεμάτη γεύση και πλούσιο άρωμα. Χαρμάνι που το κοινό έχει αγαπήσει και χαρακτηρίζει ως «το καλύτερο που έχει πιεί ποτέ». Κάνοντας μια έρευνα στο διαδίκτυο για το Cappuccio συναντάς διθυραμβικά λόγια για τον ποικιλία του καφέ του ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρουν αλλάζουν και περιοχή για να πιούν το καφέ τους εκεί.

Εκτός όμως από τον καφέ, ο επισκέπτης μπορεί να βρει στο Cappuccio αυθεντικές Ιταλικές γεύσεις. Ζουμερά σάντουιτς, αφράτες πίτσες, μυρωδάτα πεινιρλί, δροσερές σαλάτες και… «αμαρτωλά» γλυκά είναι κάποια από τα στοιχεία του μενού. Όλα τα προϊόντα του καταστήματος φτιάχνονται με Α’ ποιότητας πρώτες ύλες, από εγχώριους αλλά και εκτός συνόρων προμηθευτές.

cappuccio 2

Δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο

Το Cappuccio διαθέτει ολοκληρωμένο concept με ξεκάθαρη ταυτότητα. Το concept υπερβαίνει την κατηγορία street café εισάγοντας ουσιαστικά στοιχεία διαφοροποίησης τα οποία ανταποκρίνονται στα θέλω του καταναλωτή και παράλληλα ένα επιχειρηματικό μοντέλο με βάσεις υγιούς κερδοφορίας.

Η εταιρεία έχει θέσει όλες τις απαραίτητες βάσεις για ένα δομημένο και ισχυρό σύστημα franchise, προσφέροντας στον υποψήφιο συνεργάτη όλα τα εφόδια για φτάσει στην επιτυχία.

Θες να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες για το Cappuccio; Μπες εδώ

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CAPPUCCIO