Επιχειρηματική ευκαιρία η πρόταση franchise ΗοοKah Joy

To ΗοοKah Joy προσφέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση franchise αποτελώντας μιας πρώτης τάξεως επιχειρηματική ευκαιρία με διαχρονικότητα και υψηλή κερδοφορία. Το ΗοοKah Joy δίνει την ευκαιρία στον υποψήφιο συνεργάτη να μπει σε μια αγορά με υψηλό ρυθμό ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα το μέγεθος της αγοράς καπνού και ναργιλέ 2020 αυξάνεται ραγδαία με CAGR(ετήσιο ποσοστό ανάπτυξης) 9,9%. Το 2019, το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς καπνού και ναργιλέ ήταν 19 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται να φθάσει τα 37 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος του 2026.

95758194 231482628299776 8162577125480595456 o

Επαναληψιμότητα και σταθερές σχέσεις με τον πελάτη

Το ΗοοKah Joy απευθύνεται στους λάτρεις του ναργιλέ που είναι ενημερωμένοι και αναζητούν τα πιο ποιοτικά προϊόντα. Στο ΗοοKah Joy μπορούν να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους αυτή. Η ομάδα του ΗοοKah Joy είναι πάντα έτοιμη να προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση καθώς γνωρίζει ότι η σχέση με τον πελάτη ξεκινάει από τη στιγμή, που θα αγοράσει τον ναργιλέ του.

Ο ναργιλές εκτός από το βασικά εξαρτήματα χρειάζεται και κάποια περιφερειακά αξεσουάρ όπως καπνό, κάρβουνα, πιπάκια κ.α. Και σε αυτό το ΗοοKah Joy βρίσκεται δίπλα στον καταναλωτή καθώς διαθέτει μια πλούσια γκάμα σε αξεσουάρ και ανταλλακτικών ναργιλέ. Η αδιαμφισβήτητη ποιότητα των προϊόντων ΗοοKah Joy είναι εκείνη που δημιουργεί ισχυρές σχέσεις με τον πελάτη, ο οποίος ξέρει ότι το ΗοοKah Joy είναι ο παράδεισος του ναργιλέ.

hookah joy 3

Συνεργασία με τους ειδικούς

Για τους ανθρώπους του Hookah Joy, ο ναργιλές είναι απλά μια εμπορική συναλλαγή. Ο ναργιλές αφορά μια ολόκληρη φιλοσοφία, τρόπος ζωής που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Όλη αυτή τη φιλοσοφία και την τεχνογνωσία θέλει να μοιραστεί η ομάδα του Hookah Joy με τους νέους της συνεργάτες, οικοδομώντας ένα δυνατό και πετυχημένο δίκτυο.

Το Hookah Joy προτείνει μια επιχειρηματική πρόταση franchise που στο επίκεντρο έχει το όφελος και την ευημερία του συνεργάτη. Εξοπλίζοντας τον με όλα τα απαραίτητα εφόδια και εργαλεία, ο υποψήφιος συνεργάτης νιώθει ασφάλεια και είναι έτοιμος να οδηγήσει την επιχείρηση του στην επιτυχία.

Μάθε όλες τις πληροφορίες για το Hookah Joy εδώ

Επόμενο άρθρο»

«Προηγούμενο άρθρο

Προσθέστε το σχόλιό σας