Ο Πρίγκιπας, το ψητοπωλείο που αναβάθμισε το εθνικό μας street food προτείνει συνεργασία στο lockdown

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 13 Νοεμβρίου 2020
Ο Πρίγκιπας, το ψητοπωλείο που αναβάθμισε το εθνικό μας street food προτείνει συνεργασία στο lockdown

Ο Πρίγκιπας, το καινοτόμο ψητοπωλείο που άλλαξε για πάντα το σουβλάκι, κεντρίζει το ενδιαφέρον των έντυπων και ψηφιακών μέσων.

prigkipas-psitopolio-franchise

Στην Athens Voice διαβάζουμε τα εξής: «Όταν ο Πρίγκιπας άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στη Χ. Τρικούπη πριν μερικά χρόνια, άλλαξε για πάντα το σουβλάκι. Δεν νομίζω ότι ποτέ πριν μέχρι τότε ένα ψητοπωλείο κατάφερε να βάλει ό,τι πιο εκλεκτό σε κρέας πάνω στις σχάρες του κι έπειτα να το συναρμολογεί σε ένα τέλειο πιτόγυρο. Μιλάμε για καλαμάκια μαύρου χοίρου και προβατίνας, πανσέτα χοίρου και λουκάνικο Τζουμαγιάς, μπιφτέκι από βουβαλίσιο κρέας και βέβαια τα ασυναγώνιστα κεμπάπια Φλώρινας, που όποιος τα δοκιμάζει, δεν τα αλλάζει. Η ιδέα του Κωστή Χριστάκη, ιδιοκτήτη του Πρίγκιπα, ήταν να προσφέρει σε μορφή street food, γεύσεις που μόνο σε ένα εστιατόριο μπορείς να βρεις. Το κατάφερε και με το παραπάνω».

prigkipas-street-food-franchise

Από τα Εξάρχεια, ο Πρίγκιπας το 2020 βρέθηκε και στον Άλιμο μέσω συνεργασίας franchise, ώστε να σκορπίσει απόλαυση και στα Νότια Προάστια. Ο Πρίγκιπας συνεχίζει δυναμικά να λειτουργεί και στο δεύτερο lockdown. «Στην πρώτη καραντίνα ο κόσμος φοβόταν πάρα πολύ να παραγγείλει φαγητό απ’ έξω», αναφέρει ο κ. Χριστάκης. «Αυτό δεν συμβαίνει τώρα. Ξέρει ότι μπορεί να παραγγείλει και να είναι ασφαλής». Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Πρίγκιπας εφάρμοσε από την πρώτη στιγμή όλα τα μέτρα ασφαλείας, πριν ακόμα τα εξαγγείλει η πολιτεία. Ακόμα και τώρα, τα μέτρα που εφαρμόζονται και στα δύο καταστήματα, είναι πολύ παραπάνω απ’ όσα προβλέπονται. Για παράδειγμα, οι παραγγελίες τοποθετούνται σε θάλαμο υψηλής θερμοκρασίας (άνω των 70°C) πριν την αποστολή τους.

prigkipas-franchise-estiasi-food

Όμως, για όσες επιχειρήσεις εστίασης αναγκάζονται να παραμείνουν κλειστές προσωρινά, ο κ. Χριστάκης έχει κάτι να προτείνει: «Εστιατόρια που παραμένουν κλειστά, μπορούν με μία μικρή μετατροπή να ανοίξουν πάλι, λειτουργώντας ως «Πρίγκιπας». Χωρίς καμία αλλαγή μέσα στο κατάστημα, με μία γρήγορη εκπαίδευση από το προσωπικό μας, οι επιχειρήσεις αυτές μπορούν να μείνουν ανοιχτές, να πουλούν τα δικά μας προϊόντα, να στέλνουν παραγγελίες μέσω των πλατφόρμων e-food και wolt με τις οποίες συνεργαζόμαστε και να βγάζουν κέρδος».

Σε καιρούς που αντιμετωπίζουμε προκλήσεις, χρειάζονται μυαλά με λύσεις. Ο κ. Χριστάκης σκέφτηκε μια λύση που βασίζεται στη συνεργασία. Αυτή η μικρή λέξη είναι πιθανότατα και ο μόνος τρόπος να βγούμε αλώβητοι απ’ όλο αυτό.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ