Berry’s: H πρόταση franchise που εκπέμπει σιγουριά και διάρκεια

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 26 Οκτωβρίου 2020
Berry’s: H πρόταση franchise που εκπέμπει σιγουριά και διάρκεια

Το σύστημα franchise Berry’s παρουσιάζει μία από τις πιο ανταγωνιστικές επιχειρηματικές προτάσεις στην καφεστίαση, η οποία συνδυάζει προσιτή επένδυση (από 35.000€ χωρίς entry fee και royalties), το πιο ολοκληρωμένο προϊοντικό μείγμα, ελκυστικές διαθέσιμες περιοχές και αποδεδειγμένη ικανότητα επίτευξης τζίρου που υπερβαίνει την κατηγορία του street café.

Όλα τα παραπάνω, οδηγούν στην ταχεία απόσβεση και την προσωπική ευημερία των franchisees του δικτύου.

berrys-franchise-menidi

«Η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες», αναφέρει ο Λευτέρης Θωμάς, franchisee του Berry’s στο Μενίδι. «Ο καφές πάντα δουλεύει. Όμως, θα πρέπει να είσαι ευέλικτος, ώστε να αντέξεις τον ανταγωνισμό, χαρακτηριστικό που βρήκα στο Berry’s. Πλέον, νιώθω πως προσφέρω περισσότερα και στο σπίτι μου αλλά και σε μένα. Νιώθω πιο γεμάτος», συμπληρώνει ο κ. Θωμάς, ο οποίος έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση και δεύτερου Berry’s εντός Αττικής.

Κορυφαίος καφές Hausbrandt

Το Berry’s έχει εξασφαλίσει από την ιταλική και κορυφαία στο είδος της εταιρεία Hausdrandt, την ποικιλία Οro η οποία βρίσκεται κατ’ αποκλειστικότητα στα καταστήματα του δικτύου. Η γεύση του καφέ είναι μαλακή και πικάντικη, με έναν υπαινιγμό της καρυδιάς, ιδανική επιλογή για να ξεκινήσει δυναμικά η μέρα.

berrys-franchise-kafes-hausbrandt

Κερδοφορία από το πρωί μέχρι το βράδυ

Στα Berry’s, o πελάτης μαζί με τον εξαιρετικό καφέ, απολαμβάνει ποιοτικά σνακ για όλη την ημέρα. Σφολιάτες, λαχταριστά ζεστά και κρύα σάντουιτς, θρεπτικές μπάρες δημητριακών. Και η απόλαυση συνεχίζεται το μεσημέρι με σαλάτες, κλαμπ σάντουιτς, hot dogs, ακόμα και καρμπονάρα, ιδανικά γεύματα για το γραφείο ή το σπίτι.

Η δύναμη στο delivery

«Δυνατό χαρτί» του δικτύου Berry’s αποτελεί η υπηρεσία delivery που προσφέρει. Όλοι μιλούν για το γρήγορο delivery, μέσω του οποίου επιτυγχάνεται η ταχεία διείσδυση του μοντέλου σε νέες αγορές και ταυτόχρονα, η υψηλή πιστότητα του πελάτη, διασφαλίζοντας την κερδοφορία του επιχειρηματία. «Ειδικά τώρα με τις on-line πλατφόρμες παραγγελιοληψίας, κύριο κριτήριο αξιολόγησης είναι η ταχύτητα παράδοσης μέσω της υπηρεσίας delivery. Εδώ, όλα παίζουν ρόλο. Η εμφάνιση του διανομέα, η ομιλία του, οι χρόνοι παράδοσης, όλα μετρούν για το αν θα σε επιλέξει ξανά ο πελάτης», αναφέρει ο Νικόλαος Βερβερίδης, franchisee του Berry’s στο Ίλιον .

berrys-franchise-prosopiko

Αν σας ενδιαφέρει ο κλάδος της καφεστίασης και αναζητάτε μια ευέλικτη και κερδοφόρα πρόταση franchise με χαμηλό κεφάλαιο επένδυσης και ταχεία απόσβεση, τότε το Berry’s είναι η επιχειρηματική ευκαιρία που ψάχνατε.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BERRY’S