Ο Πρίγκιπας μας καλεί να #ψαχτούμε_λίγο με την πρόταση franchise που προσφέρει!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 05 Οκτωβρίου 2020
Ο Πρίγκιπας μας καλεί να #ψαχτούμε_λίγο με την πρόταση franchise που προσφέρει!

Στον Πρίγκιπα, διαφορετικές γεύσεις από τη Βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια ανεβάζουν το αγαπημένο σε όλους μας σουβλάκι σε άλλο επίπεδο! Μόνο ο Πρίγκιπας μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε στο χέρι, τυλιγμένα σε πίτα κρέατα που μέχρι τώρα βρίσκαμε σε ακριβά εστιατόρια!

prigkipas-franchise-alimos

Στο αυθεντικό ελληνικό street food βρίσκουμε ολόφρεσκα κρέατα από φάρμες της Βόρειας Ελλάδας, τα οποία ψήνονται αριστοτεχνικά στα κάρβουνα! Βουβαλίσιο κρέας, μαύρος χοίρος, προβατίνα που καταφθάνει από τον Τύρναβο ή το εκπληκτικό λουκάνικο Τζουμαγιάς, που έρχεται από την ομώνυμη περιοχή των Σερρών, σερβίρονται είτε σε μερίδες, είτε τυλιγμένα σε σουβλάκι!

prigkipas-franchise-street-food

Δίπλα στα κρέατα του Πρίγκιπα, συναντάς επίσης το καπνιστό φιλέτο χέλι Ιωαννίνων και την πέστροφα από τις πηγές του Λούρου αναδεικνύοντας τη γαστρονομική αναφορά στη Βόρεια Ελλάδα. Στις γεύσεις που δεν πρέπει με τίποτα να παραλείψεις, πρόσθεσε τη χειροποίητη αλοιφή αϊβάρ που έρχεται από τα Βαλκάνια, την οποία βρίσκεις σε δύο εκδοχές (γλυκιά και καυτερή), εκτοξεύοντας την απόλαυση στα ύψη.

prigkipas-kempapia-franchise

Εδώ, το παραδοσιακό street food ανεβαίνει επίπεδο και πλέον αποκτά τη δυναμική που του αξίζει! Ο Πρίγκιπας μας καλεί να #ψαχτούμε_λίγο γευστικά αλλά και επιχειρηματικά, εμπνέοντας κι άλλους να τον ακολουθήσουν στην πορεία προς την επιτυχία, μέσω της πρότασης franchise που προσφέρει. Από τα Εξάρχεια, ο Πρίγκιπας βρέθηκε φέτος και στον Άλιμο, μεταφέροντας στα νότια προάστια τη μοναδική φιλοσοφία αλλά και την υψηλή ποιότητα με την οποία έχει ταυτιστεί εδώ και 4 χρόνια! Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός;

Ενημερώσου για την πρόταση franchise του Πρίγκιπα, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ