Νέες συνεργασίες προκύπτουν από τη Mediterranean Franchise Fair Κύπρου

Κατηγορία: Εκθέσεις
Δημοσιεύτηκε: 08 Μαΐου 2017
Νέες συνεργασίες προκύπτουν από τη Mediterranean Franchise Fair Κύπρου

Στην επίτευξη επιχειρηματικών συνεργασιών με το μοντέλο του franchise αναμένεται να καταλήξουν πολλές  συναντήσεις που έγιναν στα πλαίσια της 1ης Μεσογειακής Έκθεσης Franchise που διοργανώθηκε από το ΕΒΕ Λευκωσίας.

Στην έκθεση έλαβαν μέρος 27 επιχειρήσεις από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ την επισκέφθηκαν εκατοντάδες ενδιαφερόμενοι του τομέα αυτού.

Ο Δήμος Λευκωσίας, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες, προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον που θα δώσει ώθηση στην τοπική οικονομία και θα προσελκύσει εταιρείες του εξωτερικού.

“Αυτή η πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου θα συνδράμει σημαντικά στην οικονομία του τόπου καθώς θα αναδείξει τη μεγάλη πρόοδο που έχει επιτευχθεί από κυπριακές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του franchise, αλλά και θα υπογραμμίσει τις δυνατότητες και ευκαιρίες που παρέχει η κυπριακή οικονομία τόσο σε Κύπριους επιχειρηματίες που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στο εξωτερικό, όσο και σε ξένους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Κύπρο”, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Λευκωσίας.

Το ΕΒΕΛ θα επαναλάβει την Έκθεση franchise και το 2018, αφού στόχος είναι όπως η Έκθεση καταστεί ετήσιος θεσμός για τη Λευκωσία.