H Pizza Fan στο πλευρό γιατρών και νοσηλευτών

Κατηγορία: Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Δημοσιεύτηκε: 27 Απριλίου 2020
H Pizza Fan στο πλευρό γιατρών και νοσηλευτών

Με πίστη στην αξία της κοινωνικής συνεισφοράς η Pizza Fan εδώ και χρόνια έχει αγκαλιάσει σημαντικούς για τη χώρα μας σκοπούς και εκδηλώσεις με έμφαση στην εκπαίδευση και τον αθλητισμό.

Η εταιρεία κατανοεί πως η στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας βοηθά τα δίκτυα franchise να ξεχωρίσουν και να διαφοροποιηθούν στην αγορά, προσφέροντας μια σειρά από οφέλη. Τέτοιες πρακτικές αναδεικνύουν τη συνεισφορά των δικτύων franchise και την ανταπόκρισή τους στις κοινωνικές προκλήσεις και ευαισθησίες του σήμερα.

Ανταποκρινόμενη στις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σήμερα στον τομέα της υγείας, στηρίζει με σεβασμό και ευγνωμοσύνη το τεράστιο έργο που επιτελούν γιατροί και νοσηλευτές στις αιμοδοσίες των δήμων αλλά και στα νοσοκομεία που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Για το σκοπό αυτό προσφέρει δωρεάν γεύματα στον χώρο εργασίας τους, σε αυτούς τους ήρωες της καθημερινότητάς μας που όταν όλοι εμείς μένουμε στην ασφάλεια του σπιτιού δίνουν, με αυτοθυσία και προσωπικό ρίσκο, φροντίδα σε αυτούς που την έχουν ανάγκη.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

PIZZA FAN