Teaser_mobilm_france

Η Mobil M ξεκινώντας από το 1968 στη Γαλλία μέχρι και σήμερα συνεχίζει να επενδύει στη δημιουργία και στην καινοτομία της εμπορικής αρχιτεκτονικής του επαγγελματικού χώρου στον τομέα της υγείας με σκοπό τη δημιουργία χώρων πώλησης, οι οποίοι θα καλύπτουν συνολικά τις ανάγκες του καταναλωτή.

Η MOBIL M με παρουσία στις σημαντικότερες ευρωπαϊκές και διεθνείς αγορές: Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Λατινική Αμερική, Καραϊβική, αποτελεί τον leader opinion market στη δημιουργία, εξοπλισμό, χωροργάνωση και ανάπτυξη του σύγχρονου φαρμακείου, προσφέροντας σφαιρική και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της επιχείρησης.

Έχοντας εξειδικευτεί στη εμπορική αρχιτεκτονική των φαρμακείων έχει δημιουργήσει περισσότερα  από 4.000 φαρμακεία σε Γαλλία και εξωτερικό.

Η MOBILMΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
MOBILMHELLAS
Τη γαλλική MOBIL M του GPOUP COUPECHOUX στην Ελλάδα & την Κύπρο αντιπροσωπεύει η εταιρεία ACAD ΕΕ (Advanced Commercial Architecture & Design ) δημιουργώντας τη MOBIL M HELLAS. Διευθυντής της είναι ο φαρμακοποιός κ. Θάνος Πούλης ο οποίος έρχεται να κάνει μια ξεχωριστή πρόταση για την εμπορική αρχιτεκτονική καταστημάτων γύρω από τον τομέα της υγείας και της κτηνιατρικής. Μέχρι σήμερα έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει την εταιρική εικόνα πολλών σύγχρονων φαρμακείων στην Ελλάδα, με στόχο να επεκτείνει τη δραστηριότητα της MOBIL M HELLAS και σε άλλους τομείς της υγείας.

Η άφιξη της MOBIL M στην Ελλάδα έρχεται να καταθέσει μια νέα λογική σκέψης στον επαγγελματικό χώρο του κλάδου της υγείας με τη δημιουργία μιας σύγχρονης εταιρικής εικόνας και στόχο τη μέγιστη αξιοποίηση για λογαριασμό του πελάτη - ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Η MOBIL M HELLAS διαβλέποντας τη σύγχρονη τάση και τις ευκαιρίες ανάπτυξης στην ελληνική αγορά προτείνει το μοντέλο της κτηνιατρικής κλινικής. Εκεί ο καταναλωτής θα μπορεί να βρίσκει ιατρικές υπηρεσίες για το κατοικίδιό του και ό,τι άλλο επιθυμεί μέσα από την εμπορική ζώνη τροφών, φαρμάκων, αξεσουάρ που θα έχει το κατάστημα, σχεδιασμένο μέσα από την τεχνογνωσία και εξειδίκευση χρόνων της MOBIL-M. Το μοντέλο αυτό ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, μέσα από μια ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.

Με τη MOBIL M HELLAS ένα κτηνιατρείο μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε κτηνιατρική κλινική και το ίδιο ισχύει για ένα απλό PET SHOP.

Ο ΟΜΙΛΟΣ GROUP COUPECHOUX
Η GROUP COUPECHOUX  ιδρύθηκε το 1968 από τον PATRICE COUPECHOUX. Αποφοιτώντας από την Εθνική Σχολή Καλών Τεχνών της Ναντ, ο PATRICE COUPECHOUX είχε την πρώτη επαγγελματική του πείρα εργασίας στην οικογενειακή επιχείρηση. Μέσα από την εμπειρία στο χώρο και το σωστό επιχειρηματικό σχεδιασμό κατάφερε να κάνει σήμερα τον  Όμιλο GROUP COUPECHOUX  έναν από τους ηγέτες της αγοράς  στη Γαλλία. Μέσω των τεσσάρων εταιρειών της, MOBIL  Μ, CREATIV  Μ, IDM και ATLANTIC M, η GROUP COUPECHOUX  ενσωματώνει ταυτόχρονα την εμπορική αρχιτεκτονική, τη γραφιστική, το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή των σύγχρονων επίπλων.
Η ομάδα του Ομίλου συγκεντρώνει και συνδυάζει διαφορετικές δεξιότητες, επαγγέλματα και ειδικότητες σε μια σταθερή πορεία για την καινοτομία και την ποιότητα.
Η GROUP COUPECHOUX  έχει κύκλο εργασιών € 30 εκατ. και απασχολεί 100 άτομα. Πέρα από τη Γαλλία, έχει αναπτυχθεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες (Βέλγιο, Ισπανία, Ελλάδα, Ιταλία, Πορτογαλία κ.α.)
Σήμερα, ο Όμιλος έχει νέα οργάνωση γύρω από τέσσερις μάρκες, ώστε να συνεχιστεί η ανάπτυξη των ειδικοτήτων του και να διεκδικήσει νέες αγορές. Οι τέσσερεις αυτές ξεχωριστές μάρκες είναι:

ΜΟΒΙLM
MOBIL
MSANTE
Με αρχική δραστηριοποίηση τη διαρρύθμιση των φαρμακείων, η MOBIL M SANTE  επιδιώκοντας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα της υγείας, έχει διευρύνει τις δραστηριότητές της και σε άλλους τομείς εξίσου σημαντικούς στο χώρο της υγείας όπως: κτηνιατρεία, καταστήματα για την υγεία, οπτικά, οδοντιατρεία, εργαστήρια, νοσοκομεία, κλινικές, είτε πρόκειται για ελεύθερους επαγγελματίες ή για ομάδες .
Η MOBIL M SANTE έχει πραγματική εμπειρία χρόνων στη στρατηγική της πώλησης, στην εμπορική αρχιτεκτονική, την ταυτότητα και την γραφιστική, τον χωροταξικό σχεδιασμό και τη σήμανση. Αυτές οι ειδικότητες συνδυάζονται παράλληλα και με παρεμβάσεις στους τομείς της παροχής συμβουλών μάρκετινγκ και τη διαχείριση της ροής ή merchandising για τη βέλτιστη απόδοση των έργων.
Επειδή η επιτυχία του εξοπλισμού του χώρου είναι συνδεδεμένη με την απόδοση της επένδυσης, η  MOBIL M SANTE  χρησιμοποιεί την εμπειρία της και την τεχνογνωσία για τη δημιουργία μοναδικών χώρων, με την εμπορική αποτελεσματικότητα ως προτεραιότητα.
Πέρα από τον εξοπλισμό του φαρμακείου η MOBIL M SANTE  εξειδικεύεται στην επικοινωνία και στη δημιουργία εταιρικής ταυτότητας τόσο για τα ατομικά φαρμακεία όσο και για δίκτυα φαρμακοποιών.
Η μεθοδολογία της Mobil M είναι πάνω απ' όλα να συντροφεύσει τον πελάτη, βοηθώντας τον να αποκρυσταλλώσει το όραμά του για ένα σύγχρονο χώρο εργασίας.

MOBILMSTORE
Με τη MOBIL M STORE η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να προτείνει λύσεις που απευθύνονται  σε ανεξάρτητους επαγγελματίες και ομάδες, σε τομείς όπως εστιατόρια, διανομή, τραπεζικές υπηρεσίες, πολυτελή λιανικό εμπόριο τροφίμων, είδη ένδυσης.
Τα MOBIL Μ Store συνδυάζουν τη χρηστικότητα και λειτουργικότητα με την ευχαρίστηση έχοντας ως κοινό στόχο: την εξασφάλιση της κερδοφορίας του πελάτη συνδυάζοντας την επιχειρηματική απόδοση με το ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.
Χάρη στο δίκτυο της, η MOBIL M Store η εταιρεία σχεδιάζει επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους σε Γαλλία και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

CREATIVM
Η δημιουργική ομάδα της CREATIV M οργανώνει τη μελέτη της πάνω σε 3 βασικούς άξονες: το χώρο, τα γραφικά και το αντικείμενο.
Μέσα από την ανάλυση στο στάδιο του  προ-σχεδιασμού, ανακαλύπτει τις φιλοδοξίες του πελάτη σε συνδυασμό με τις πολιτισμικές και επαγγελματικές  του αξίες. Το σύνολο των αξιών θα αποτελέσει για τη Creativ M την επιλογή του πελάτη. Σκοπός είναι με γνώμονα την επικοινωνία να δημιουργηθεί μία ολοκληρωμένη εμπορική πρόταση και ενιαία εταιρική εικόνα.

IDM
Πάντοτε ενημερωμένη για τις τελευταίες τάσεις, η IDM βρίσκεται στην  έδρα της GROUP COUPECHOUX  με ένα εκθεσιακό χώρο των 1.000 τ.μ. που φιλοξενεί  συλλογές του πλέον σύγχρονου εξοπλισμού από όλα  τα διάσημα ονόματα του διεθνούς σύγχρονο design.
Η IDM ΗΟΜΕ ειδικεύεται στη διάταξη/ διαμόρφωση ιδιωτικών χώρων και προτείνει τα μεγαλύτερα διεθνή brands σχεδιασμού σε εξαρτήματα και κουζίνες ενώ η IDM CONTRACT ειδικεύεται στη διάταξη των επαγγελματικών και δημόσιων χώρων.

ATLANTICM
Η ATLANTIC Mείναι η μονάδα παραγωγής των επίπλων της GROUP COUPECHOUX .
Η δημιουργικότητα και η αυστηρότητα, η καινοτομία και ο επαγγελματισμός είναι προϋποθέσεις για το σχεδιασμό, την κατασκευή και εγκατάσταση του εξοπλισμού των εσωτερικών χώρων. Αυτό που είναι η κοινή τοποθέτηση όλων των εμπλεκομένων στην  GROUP COUPECHOUX είναι: η διάθεση μόνο προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Επόμενο άρθρο»

Προσθέστε το σχόλιό σας