Πελάτης του Mailo’s The Pasta Project o κάθε καλοφαγάς!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 14 Σεπτεμβρίου 2020
Πελάτης του Mailo’s The Pasta Project o κάθε καλοφαγάς!

Πελάτης του Mailo’s The Pasta Project είναι αυτός ή αυτή που ξέρουν από καλό φαγητό και μπορούν να το απολαύσουν οπουδήποτε. Με το εργαστήρι του Mailo’s μπορείς να απολαύσεις την πιο νόστιμη και αυθεντική  ιταλική μακαρονάδα στο λεπτό, όπου και όπως σου αρέσει, χωρίς να πολλά-πολλά.

Έτσι, όπως είσαι όταν κάνεις διάλειμμα από τη δουλειά, όταν τελειώνεις το μάθημα στη σχολή ή όταν θες να τσιμπήσεις κάτι μετά τα ποτά. Κάπως έτσι, ένα ετερόκλητο σύνολο ανθρώπων από κάθε γωνιά της Αθήνας σχηματίζει καθημερινά ουρές έξω από το εργαστήριο του Mailo’s The Pasta Project, του επιτυχημένου concept που αναπτύσσεται μέσω franchising με τη συμβολή της εταιρείας εξειδικευμένων συμβούλων THE FRANCHISE CO.

mailos pasta project franchising 1

Ποιοε είναι ο ιδανικός franchisee για το Mailo’s The Pasta Project;

O ιδανικός franchisee του Mailo’s The Pasta Project θα πρέπει να έχει πάθος για τα ζυμαρικά, να έχει αγάπη και όρεξη για δουλειά και τη διάθεση να συνεργαστεί με ειλικρίνεια και κατανόηση με τον με την ομάδα του Mailo’s. Ακόμα να είναι σε θέση να πάρει πρωτοβουλίες και να έχει διάθεση να ασχολείται ενεργά στις καθημερινές ανάγκες ης επιχείρησής του. Οι επικοινωνιακές δεξιότητες, η ευέλικτη διαχείριση του χρόνου, η αυτοπαρακίνηση, η επίλυση πιθανών συγκρούσεων, η ικανότητα προσαρμογής, η ομαδικότητα και η δημιουργικότητα αποτελούν must χαρακτηριστικά του franchisee.

Μήπως είσαι εσύ ο επόμενος franchisee του Mailo’s – The Pasta Project;

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAILO’S THE PASTA PROJECT