Γιατί μιλάει όλη η Αθήνα για το Mailo’s The Pasta Project;

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 10 Σεπτεμβρίου 2020
Γιατί μιλάει όλη η Αθήνα για το Mailo’s The Pasta Project;

Η ιστορία του Mailo’s The Pasta Project είναι η ιστορία  ενός ορκισμένου μακαρονά. Αναζητώντας την πιο αυθεντική γεύση ο Mailo ταξίδεψε στη Γένοβα για να διδαχθεί από τους καλύτερους τη Παρασκευή της fresh pasta.

Επιστρέφοντας στην Αθήνα άνοιξε το δικό του εργαστήριο φρέσκων ζυμαρικών όπου η μαγεία της ιταλικής κουζίνας παντρεύετε με τη street food κουλτούρα. Η ιδέα και κυρίως η νοστιμιά του Mailo’s κατάφερε να «τρελάνει» τους Αθηναίους καλοφαγάδες αλλά και να δημιουργήσει μία πρόταση franchise, που οδηγεί στην επιχειρηματική επιτυχία.

mailos pasta project franchising 1

Η επιτυχία του Mailo’s The Pasta Project αποδεικνύεται, φυσικά, από τις ουρές που σχηματίζονται καθημερινά, από πολύ νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά τη νύχτα, έξω από το κατάστημα στο Κολωνάκι. Όταν όλες οι ώρες λειτουργίας είναι ώρες αιχμής, η κερδοφορία και η ρευστότητα της επιχείρησης είναι εξασφαλισμένη, ειδικά αν συνυπολογίσει κανείς την υψηλή παραγωγικότητα και τα ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα, που εξασφαλίζει το επιχειρηματικό μοντέλο της πρότασης franchise Mailo’s The Pasta Project.

Οι ειδικοί γράφουν για το Mailo’s The Pasta Project…

Μία ακόμα απόδειξη της επιτυχίας του Mailo’s The Pasta Project , το οποίο αναπτύσσεται μέσω franchising, είναι ότι από τις πρώτες κιόλας μέρες λειτουργίας του έχει απασχολήσει τα πιο δημοφιλή μέσα της πρωτεύουσας, όπως η Lifo, η Athens Voice και το MAXMAG.

mailos pasta project franchising 2

Πιο συγκεκριμένα, λίγες μέρες μετά το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος Mailo’s The Pasta Project στο Κολωνάκι η Athens Voice έγραφε:

«Τις τελευταίες 20 μέρες οι περαστικοί στην Πατριάρχου Ιωακείμ κοντοστέκονται στο νούμερο 39, κάτω ακριβώς από την κόκκινη τέντα με την επιγραφή “Mailo’s”. Δεν γίνεται αλλιώς. Τα ζυμαρικά και οι σάλτσες που ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή μπροστά στη βιτρίνα, αφενός σου σπάνε τη μύτη, αφετέρου μαγνητίζουν την προσοχή σου. […] Εδώ μιλάμε για street food pasta κι αυτό σημαίνει ότι όλα τα ζυμαρικά μπαίνουν σε συσκευασίες αρκετά βολικές για να τα φας… περπατώντας! Πρώτα διαλέγεις το ζυμαρικό της αρεσκείας σου, μετά τη σάλτσα που προτιμάς και είσαι έτοιμος! Το καλύτερο; Η ολόφρεσκη μακαρονάδα των ονείρων σου, ξεκινάει από €5,50»!

mailos pasta project franchising athens voice

Τον Ιούνιο η Lifo έγραφε για το Mailo’s The Pasta Project : «Ο Mailo, φέρνοντας την αυθεντική ιταλική εμπειρία από τα ταξίδια του σε διάφορες πόλεις της γειτονικής χώρας, θα σου δώσει γαστρονομικές χαρές που δεν φαντάζεσαι ότι χωράνε στο μαγικό Mailo’s Box. Μιλάμε για φρέσκια πάστα από ιταλικό βιολογικό αλεύρι, που δεν χρειάζεται πάνω από 2 λεπτά για να βράσει, με μια εξίσου φρέσκια σάλτσα που χρειάζεται άλλο τόσο για να ολοκληρωθεί στο πεντάλεπτο το απίθανο γεύμα σου».

mailos pasta project franchise lifo

Τέλος, στο Max Mag έγραψαν: «O Mailo γυρνώντας όλη την Ιταλία και παρακολουθώντας ειδικά σεμινάρια στη Γένοβα είναι ειδικός πλέον στο ζυμαρικό. Αποφάσισε να προσφέρει στους Αθηναίους καθώς επίσης και στους επισκέπτες της πόλης τη δυνατότητα να γευτούν αυθεντικές χειροποίητες ιταλικές συνταγές ζυμαρικών με αλεύρι από τη Βόρεια Ιταλία. Το καλύτερο; Μιλάμε για καθαρό street food κάτι που σημαίνει ότι σερβίρεται σε πολύ λειτουργικό box φαγητού στο χέρι. Μπορείς να το απολαμβάνεις όσο κάνεις τη βόλτα σου στη γύρω περιοχή. Μη διστάσεις να βγάλεις τις φωτογραφίες σου, να συνομιλήσεις με τον ιδιοκτήτη και γιατί όχι και με τους διπλανούς σου λάτρεις των ζυμαρικών».

mailos pasta project franchising maxmag

Όλοι αναρωτιούνται πότε θα ανοίξει Mailo s στη δική τους γειτονιά;

Η πρωτότυπη ιδέα του Mailo δημιούργησε ένα εύκολα αναγνωρίσιμο brand για το οποίο μιλάει όλη η Αθήνα. Όλοι αναρωτιούνται πότε θα ανοίξει ένα από αυτά τα θαυματουργά εργαστήρια στη γειτονιά τους. Έτσι, πολλά κεντρικά σημεία είναι πλέον ώριμα να δεχτούν το δικό τους Mailo’s – The Pasta Project. Τι περισσότερο θα μπορούσε να ζητήσει ένας υποψήφιος franchisee από μια έτοιμη και στρωμένη πελατεία πριν ακόμα ανοίξει τις πόρτες της επιχείρησής του;

Μήπως είσαι εσύ ο επόμενος franchisee του Mailo’s – The Pasta Project;

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAILO’S THE PASTA PROJECT