Ο Πρίγκιπας μας προσφέρει να πάρουμε «στο χέρι» ό,τι θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε σε ένα εστιατόριο 5 αστέρων και μας ωθεί να #ψαχτούμε_λίγο γευστικά αλλά και επιχειρηματικά μέσω της ελκυστικής πρότασης franchise που προσφέρει!
Εκτός από τα κλασικά τυλιχτά, εδώ, οι πελάτες βρίσκουν βουβαλίσιο κρέας, μαύρο χοίρο, προβατίνα και συκώτι μοσχαρίσιο γάλακτος, τα οποία προσφέρονται σε μορφή τυλιχτού ή μερίδας, αναδεικνύοντας την ποιότητα των πρώτων υλών. Ο Πρίγκιπας έχει επίσης, ένα από τα πιο «δυνατά» burgers της πόλης, παρασκευασμένο από 100% βουβαλίσιο κιμά ή από μοσχαρίσιο και χοιρινό κιμά, ζυμωμένο μέσα σε βουβαλίσιο γάλα που σερβίρεται με φρέσκιες τηγανιτές πατάτες.
Με μια κουζίνα επηρεασμένη από τη Βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια, ο Πρίγκιπας αφήνει το δικό του γευστικό στίγμα στην εστίαση. Εδώ, θα βρείτε πιάτα όπως καπνιστή πέστροφα ή χέλι από τα Ιωάννινα σε πίτα καλαμποκιού, τα οποία έχουν αναφορά σε πόλεις όπως η Φλώρινα απ’ όπου κατάγεται ο Κωστής Χριστάκης που δημιούργησε αυτή την ξεχωριστή ψησταριά.
Όπως επισημαίνει ο κ. Χριστάκης «σε περιοχές που βρίσκονται δίπλα σε λίμνες, όπως είναι οι Πρέσπες, το κρέας και το ψάρι βρίσκονται μαζί στο ίδιο τραπέζι». Όσο για τη γεύση που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις, αυτή είναι τα κεμπάπια Φλωρίνης με μοσχαρίσιο, χοιρινό και λίγο πρόβειο κιμά, τα οποία δεν μοιάζουν με τίποτε απ’ όσα έχεις φάει μέχρι σήμερα. Στον Πρίγκιπα θα βρείτε επίσης, την αλοιφή Αϊβάρ με καταγωγή από τη Σερβία, τσίπουρο από τα Γιαννιτσά και κρασί Αμυνταίου που ολοκληρώνουν το γευστικό ταξίδι.