Coming… Spoon στην Κύπρο με το πρώτο κατάστημα franchise

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 31 Ιουλίου 2020
Coming… Spoon στην Κύπρο με το πρώτο κατάστημα franchise

Το κοινό της Κύπρου ανυπομονεί να γευτεί την απόλαυση με το κουτάλι… Αρχές Σεπτεμβρίου, στη Λευκωσία ανοίγει τις πόρτες του το πρώτο κατάστημα franchise του Spoon σκορπίζοντας στιγμές ευχαρίστησης στους απανταχού γλυκατζήδες και μη!

spoon-franchise

To Spoon αναπτύσσεται με τη συμβολή της THE FRANCHISE CO. , της μεγαλύτερης εταιρείας συμβούλων franchise στην Ελλάδα. Η THE FRANCHISE CO. καθοδηγεί τον franchisee στην εύρεση του κατάλληλου σημείου, ώστε να δραστηριοποιηθεί στην αγορά με τις καλύτερες προοπτικές. Στόχος είναι πάντα η σύναψη μίας win-win συνεργασίας μέσω της οποίας επωφελείται τόσο ο franchisor, όσο και ο franchisee.

spoon-franchise-restaurant
Η καθημερινή απόλαυση που γίνεται συνήθεια

Αγαπημένη pop αισθητική με ρετρό αναφορές και θεσσαλονικιώτικη αύρα συνδυάζεται στον χώρο του Spoon που εθίζει μικρούς και μεγάλους. Στο πιο γλυκό «κουτάλι» θα έρθεις από νωρίς το πρωί και θα μείνεις έως αργά το βράδυ. Ένα meeting point που συγκεντρώνει στον ίδιο χώρο φοιτητές, νεολαία, περαστικούς και εργαζόμενους, καθώς τους ενώνει η ίδια ανάγκη για ποιοτική γευστική απόλαυση!

spoon-franchise-estiasi

Δροσερές σαλάτες, εντυπωσιακά open sandwiches και croquet monsieur, λαχταριστές βάφλες στις πιο special εκδοχές, χορταστικές τορτίγιες ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, πάντα σε value for money τιμές. Το Spoon έχει γράψει ιστορία και για τα γλυκά που προσφέρει, όπως τη θρυλική Μπουενόπιτα, σερβιρισμένη με έξτρα κανατάκι μπουένο. Όλα αυτά ο πελάτης μπορεί να τα παραλάβει και μέσω take away σε χαρακτηριστικές συσκευασίες κάνοντας βόλτα στην πόλη, είτε μέσω delivery, για απόλαυση στο σπίτι ή το γραφείο.

spoon-franchise-buenopita

Το Spoon είναι ένα αναγνωρίσιμο brand, το οποίο έχει χτίσει την πελατειακή του βάση, διαθέτοντας ήδη πάνω από 100.000 ευχαριστημένους πελάτες και περισσότερους από 33.500 ακόλουθους στα social media!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

SPOON