Η Coffee Island μας συστήνει το νέο καφεκοπτείο της στη Μύκονο

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 15 Ιουλίου 2020
Η Coffee Island μας συστήνει το νέο καφεκοπτείο της στη Μύκονο

Η Coffee Island συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία και μας συστήνει το νέο κατάστημά της στην Άνω Μερά στη Μύκονο. H αλυσίδα αναπτύσσεται μέσω συνεργασιών franchise και διαθέτει περισσότερα από 425 σημεία σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Η Coffee Island αποτελεί ένα επιτυχημένο παράδειγμα μιας σύγχρονης πρότασης στον καταναλωτή, στον χώρο της εστίασης. Ξεκινώντας από το 1999, συνεχώς επενδύει στη γνώση και την προσπάθεια για καινοτομία, ώστε να παραμένει πρωτοπόρα. Ο κάθε καταναλωτής για την ομάδα της Coffee Island είναι μοναδικός και επιθυμεί να του προσφέρει καθημερινά υψηλής ποιότητας προϊόντα με εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής.

Αυτό συμβαίνει στα καταστήματα της αλυσίδας, μέσα από καθημερινή απόλαυση ποιοτικού καφέ αλλά και από μια σειρά νέων ποιοτικών προϊόντων στο κομμάτι του φρέσκου τροφίμου. Η ίδια μοναδική εμπειρία μεταφέρεται στο σπίτι του κάθε καταναλωτή μέσα από το καφεκοπτείο και τον φρεσκοαλεσμένο καφέ που μπορεί να προμηθευτεί. Βασικές αξίες για την Coffee Island αποτελούν η γνώση για το προϊόν, καθώς και ο σεβασμός προς τον καταναλωτή, ώστε να είναι σε θέση να του προσφέρει μια ολιστική καθημερινή εμπειρία.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

COFFEE ISLAND