Berry’s: Το δικό σου all day coffee & snack store με 35.000€

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 06 Ιουλίου 2020
Berry’s: Το δικό σου all day coffee & snack store με 35.000€

Θες να δραστηριοποιηθείς στην καφεστίαση και αναζητάς μία κερδοφόρα και προσιτή πρόταση; Τώρα είναι η ευκαιρία σου να αποκτήσεις το δικό σου Berry’s μόνο με 35.000€χωρίς entry fee και royalties! Η εταιρεία σε υποστηρίζει στο επιχειρηματικό σου ξεκίνημα συμμετέχοντας ενεργά στην αρχική επένδυση μέσω του μοντέλου BFL (Business Franchise Leasing). Ισχύει για επιλεγμένες περιοχές και περιορισμένο αριθμό franchisees.

Berry's-All-day-coffee-store

 

Από το πρωί μέχρι το βράδυ, το Berry’s προσφέρει ευρεία γκάμα προϊόντων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Η μέρα ξεκινά με τον δημοφιλή καφέ και τη μεγάλη ποικιλία από σφολιατοειδή, λαχταριστά ζεστά και κρύα σάντουιτς. Συνεχίζει, προσφέροντας πολλές επιλογές για μεσημεριανό στο γραφείο ή το σπίτι, όπως δροσερές σαλάτες, club sandwiches, hot dogs, ακόμα και πεντανόστιμες μακαρονάδες και τελειώνει αργά το απόγευμα με καφέ, ροφήματα και γλυκές επιλογές.

berrys-snack-franchise

5 + 1 λόγοι για να ανοίξεις το δικό σου Berry’s

  • Για την ταχεία διείσδυση τόσο στην αγορά της καφεστίασης, όσο και του γρήγορου γεύματος με μεγαλύτερα επίπεδα τζίρου και κερδοφορίας.
  • Για την ολοκληρωμένη εκπαίδευση. Η ομάδα του Berry’s επενδύει συνεχώς στην τεχνογνωσία του καφέ και τη σωστή θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση των franchisees και του προσωπικού τους στα πρότυπα εκπαιδευτήριά της.
  • Για τις δομές συνεχούς υποστήριξης προστιθέμενης αξίας και τα πρακτικά εργαλεία. Με αυτό τον τρόπο ο franchisee επιτυγχάνει ανάπτυξη σε σύντομο χρονικό διάστημα και υψηλότερη κερδοφορία.
  • Για τη διαρκή καθοδήγηση. Τα πλήρως καταρτισμένα τμήματα της εταιρείας είναι αρμόδια για τον μηχανολογικό εξοπλισμό και την τοποθέτηση των προϊόντων πριν την έναρξη του καταστήματος.
  • Για το εξελιγμένο σύστημα παραγγελιών. Ο franchisee έχει πρόσβαση στην ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα για delivery σύμφωνα με τις ανάγκες του, χωρίς απαιτήσεις ελάχιστης παραγγελίας, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
  • Για την προσιτή επένδυση. O franchisee μέσω του BFL αποκτά ένα πλήρως εξοπλισμένο και λειτουργικό κατάστημα καφεστίασης με 35.000€, χωρίς entry fee και royalties.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BERRY’S