Σε κομβικά σημεία τα τρία νέα καταστήματα Παραδοσιακό

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 05 Ιουνίου 2020
Σε κομβικά σημεία τα τρία νέα καταστήματα Παραδοσιακό

Τρία νέα καταστήματα Παραδοσιακό ανοίγουν τις πόρτες του σε κομβικές περιοχές για την ανάπτυξη του δικτύου franchise και πιο συγκεκριμένα, στην Πλάκα, τη Γλυφάδα και την Κύπρο.

Το Παραδοσιακό είναι η αλυσίδα που στηρίζεται στην παράδοση αλλά φροντίζει πάντοτε να συμβαδίζει με τις σύγχρονες τάσεις, προτείνοντας διαρκώς νέες λαχταριστές γεύσεις.

Επιπλέον, φροντίζει πάντα τα προϊόντα του να επιλέγονται με γνώμονα την ποιότητα, τις αγνές πρώτες ύλες και τις τάσεις της εποχής.

paradosiako healthy snack franchise

Με πάθος για ανάπτυξη και εξέλιξη, η εταιρεία προσαρμόζεται σύμφωνα με τις διατροφικές συνήθειες του καταναλωτικού κοινού, ώστε να βρίσκεται πάντα στην κορυφή των προτιμήσεών του. Γιατί; Είναι απλό. Διότι ο κόσμος πλέον αναζητά πιο υγιεινές επιλογές με λιγότερα λιπαρά και ζάχαρη.

Προϊοντικό μείγμα για επιλεκτικούς

Προσαρμόζοντας το προϊοντικό του μείγμα σύμφωνα με την εποχή, η ομάδα του Παραδοσιακό έχει προσθέσει δροσερά smoothies από φρέσκα φρούτα, σπιτική λεμονάδα και healthy σνακ, σαλάτες και σάντουιτς που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των πελατών.

Παράλληλα, είναι η πρώτη αλυσίδα που μας παρουσίασε μια πλήρη γκάμα 22 προϊόντων gluten free. Η δημιουργία τους πραγματοποιήθηκε με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας και την αναγνώριση του brand σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό, που προσέχει να τρέφεται σωστά.

paradosiako pita franchise

Η γκάμα αυτή περιλαμβάνει προϊόντα για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Πίτες (τυρόπιτα, σπανακοτυρόπιτα, κοτόπιτα, κρεμόπιτα), σάντουιτς (με μορταδέλα, γαλοπούλα, κοτόπουλο, ή ζαμπόν), κουλούρια Θεσσαλονίκης, μπισκότα, κριτσίνια, κέικ, μπάρες δημητριακών, ακόμα και πίτσα (χωριάτικη, ή μαργαρίτα), όλα πεντανόστιμα, προσαρμόζονται σε κάθε διατροφική ανάγκη! Για το Παραδοσιακό, η κατηγορία GLUTEN FREE συμπεριλαμβάνεται μέσα στη γενικότερη στρατηγική της εταιρείας να αφουγκράζεται τις τάσεις και τις ανάγκες της.

Η μεγάλη ποικιλία γεύσεων σημαίνει ότι ολοένα και περισσότεροι πελάτες επισκέπτονται το Παραδοσιακό , που μετατρέπεται σε συνάντηση διαφορετικών γεύσεων για πολλαπλά κοινά. Με αυτόν τον τρόπο, πολλαπλασιάζονται τα έσοδα του franchisee, ο οποίος βλέπει την επιχείρησή του να αποδίδει καρπούς.

Για το δικό σου Παραδοσιακό, μπες εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ