Teaser_stegno-12_900

Η παροχή καινοτόμων υπηρεσιών, που τα διαφοροποιεί από τους παραδοσιακούς παίκτες του κλάδου, και η προσήλωση στην ποιότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη, κάνουν τα Stegno το πιο επιτυχημένο δίκτυο καθαριστηρίων franchise της ελληνικής αγοράς.

Η λειτουργία βάσει των συγκεκριμένων αξιών αποτελεί μια στρατηγική επιλογή της αλυσίδας franchise Stegno, που λαμβάνει υπ’ όψιν ότι το ελληνικό καταναλωτικό κοινό χρησιμοποιεί το καθαριστήριο για τα ρούχα στα οποία έχει επενδύσει και για τα οποία απαιτεί επαγγελματική προσέγγιση υψηλών προδιαγραφών.

stegno-franchise-1

Η ισχυρή ομάδα των Stegno franchise

Η ιστορία της αλυσίδας franchise Stegno ξεκινά το 2011, όταν μία ομάδα έμπειρων στεγνοκαθαριστών, με μεράκι και όραμα για τη δουλειά τους, αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της ώστε να προωθήσει ενιαία υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με επίκεντρο τον τελικό καταναλωτή και τις ανάγκες του. Διαμόρφωσαν λοιπόν ένα καινούργιο δυναμικό δίκτυο αλλά και ένα ισχυρό brand με μεγάλη αναγνωρισιμότητα, που διευρύνει συνεχώς την πελατειακή του βάση. Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν ένα νέο Stegno ανοίγει τις πόρτες του, οι πελάτες του σχολιάζουν: «Επιτέλους ήρθατε και στη δική μας περιοχή»!

Οι καινοτομίες του Stegno franchise

Η βασική καινοτομία της αλυσίδας είναι η μεταφορά των περισσότερων ρούχων στην επεξεργασία νερού, χάρη στη χρήση του πλέον σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού και των πιστοποιημένων προϊόντων καθαρισμού.

Η «μετάβαση» στο νερό ανταποκρίνεται πλήρως στις νέες ανάγκες της αγοράς. Έρευνες σε ευρωπαϊκό επίπεδο δείχνουν ότι οι πωλήσεις κουστουμιών συνεχώς μειώνονται. Το καθημερινό ντύσιμο είναι περισσότερο casual. Επομένως, ενώ μειώνεται η ανάγκη για στεγνό καθάρισμα, παραμένει σταθερή η ζήτηση για επαγγελματική επεξεργασία. Πριν από 25 με 30 χρόνια, το 80% των ρούχων που έφταναν στο καθαριστήριο απαιτούσαν  στεγνό καθάρισμα, αυτή τη στιγμή το ποσοστό αυτό έχει ανατραπεί, καθώς το 65% των ρούχων χρειάζονται επεξεργασία με νερό.

Τη φρεσκάδα που προσφέρει στα ρούχα το νερό συμπληρώνει το μαλακτικό του Stegno, το μοναδικό στον κόσμο με μικροκάψουλα που σκάει μέσα στο στεγνωτήριο, δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα και ένα μοναδικό άρωμα, που έχει ταυτιστεί με το Stegno.

Η επεξεργασία των ρούχων κάθε πελάτη ξεχωριστά είναι επίσης μία από τις καινοτομίες του Stegno, όπως και το σιδέρωμα των ρούχων αποκλειστικά και μόνο στο χέρι.

stegno-franchise-2

Το Stegno franchise επενδύει στη βιώσιμη ανάπτυξη

Η αλυσίδα Stegno μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει υιοθετήσει συνολικά βιώσιμες πρακτικές. Πέρα από τη στροφή στην επεξεργασία νερού, η αλυσίδα συνεργάζεται με εταιρείες ανακύκλωσης και εφαρμόζει στα καταστήματά της σύστημα ανακύκλωσης νερού. Λίγοι γνωρίζουν ότι η μεγαλύτερη ποσότητα νερού που καταναλώνεται σε ένα καθαριστήριο χρησιμοποιείται για την ψύξη του μηχανήματος του στεγνού καθαρίσματος. Το νερό αυτό μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί στην ψύξη, εξοικονομώντας πόρους για την επιχείρηση και το περιβάλλον.

Η εφαρμογή φιλικών προς το περιβάλλον και βιώσιμων πρακτικών ανταποκρίνεται στην τάση των σύγχρονων καταναλωτών να εμπιστεύονται brands με τα οποία μοιράζονται κοινές αξίες. Τα τελευταία χρόνια η μερίδα των περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένων καταναλωτών διευρύνεται όλο και περισσότερο.

stegno-franchise-logo

Νέοι συνεργάτες με κοινό όραμα

Η αλυσίδα franchise Stegno, αυτή τη στιγμή διαθέτει 34 καταστήματα, εκ των οποίων τα 25 έχουν αναπτυχθεί μέσω franchising. Διευρύνεται ακόμη περισσότερο, σχεδιάζοντας τη δημιουργία νέων σημείων πανελλαδικά αλλά και εκτός συνόρων και είναι έτοιμη να εντάξει στην ομάδα της ανθρώπους που μπορούν να ταυτιστούν με τη φιλοσοφία της και να δουλέψουν με όραμα και μεράκι μέσα στα καταστήματα franchise του δικτύου.

Για το δικό σου Stegno, πάτησε εδώ.

Επόμενο άρθρο»

«Προηγούμενο άρθρο

Προσθέστε το σχόλιό σας