Spoon: Πώς η απόλαυση μεταφράζεται ως κερδοφορία για τον franchisee;

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 02 Σεπτεμβρίου 2019
Spoon: Πώς η απόλαυση μεταφράζεται ως κερδοφορία για τον franchisee;

Χορταστικό, value for money, νεανικό, το Spoon από το 2012 έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο επιτυχημένα καταστήματα της Θεσσαλονίκης, εξυπηρετώντας πάνω από 100.000 παραγγελίες ετησίως μέσω delivery, sit in και take away.

Με σύμμαχο την αγάπη του κοινού, το Spoon αναπτύσσεται πλέον σε όλη την Ελλάδα, μοιράζοντας στιγμές απόλαυσης που δεν θα ξεχαστούν ποτέ!

spoon-franchise-croquet

Στο Spoon οι λάτρεις των αλμυρών και γλυκών απολαύσεων βρίσκουν έναν επίγειο παράδεισο! Πολύχρωμες γευστικές σαλάτες φτιαγμένες από ολόφρεσκα υλικά, λαχταριστά κρύα σάντουιτς από brioche, tortilla, μπαγκέτα και φουρνιστά, με υλικά που λιώνουν πάνω σε μπρουσκέτα, Croque Monsieur αλλά και πεντανόστιμες σαλάτες ζυμαρικών, ξετρελαίνουν το κοινό! H απόλαυση στο Spoon συνεχίζεται με χειροποίητα γλυκά μέσα από μια ευρεία γκάμα διαφορετικών γεύσεων, σερβιρισμένα με μια έξτρα δόση σοκολάτας! Και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το ξακουστό βαφλάκι του Spoon στους πιο φανταστικούς γευστικούς συνδυασμούς, μέσα από διαφορετικά toppings και είδη σοκολάτας!

spoon-shop2

Επιτυχία «με το κουτάλι»

Η ομάδα του Spoon εστιάζει ιδιαίτερα στην προώθηση και προβολή του δικτύου, ώστε να παραμένει πρώτo στις προτιμήσεις του κοινού. Μάλιστα, πραγματοποιεί συχνά συμφωνίες για την προβολή του σε οδηγούς εξεύρεσης καταστημάτων εστίασης, πλατφόρμες τοποθέτησης παραγγελιοληψιών, καθώς και σε online περιοδικά πανελλήνιας εμβέλειας. Επίσης, διατηρεί και εμπλουτίζει καθημερινώς την εταιρική ιστοσελίδα & τα social media, διατηρώντας ενεργή επαφή με περισσότερους από 33.000 ακολούθους του!

spoon-pasta-lovers

Για να ανοίξετε το δικό σας Spoon είναι απλό, καθώς δεν χρειάζεται να διαθέτετε εξειδικευμένες γνώσεις κουζίνας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε πάθος για αυτό που κάνετε και η επιτυχία, με τη βοήθεια της ομάδας του Spoon είναι δεδομένη.

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, ο υποψήφιος συνεργάτης καλύπτει όλες τις καθημερινές λειτουργίες της επιχείρησης, όπως:

  • Παρασκευή των προϊόντων
  • Εκπαίδευση του προσωπικού σε τεχνικές πωλήσεων
  • Ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με την πελατεία
  • Τοπική προβολή και προώθηση στην αγορά
  • Αύξηση της συνολικής αγοραστικής εμπειρίας του πελάτη

spoon-sweet-choice

Η ομάδα του Spoon παρέχει στον franchisee πλήρη συμβουλευτική υποστήριξη & αναλυτική αξιολόγηση της κάθε εναλλακτικής τοποθεσίας. Στόχος, η επιλογή του καταλληλότερου σημείου, που του διασφαλίζει μέγιστη επισκεψιμότητα & υψηλές αποδόσεις.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

SPOON