Ακολουθώντας τις νέες τάσεις στο pet industry με την Husse

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 11 Απριλίου 2019
Ακολουθώντας τις νέες τάσεις στο pet industry με την Husse

Το pet industry προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες ανάπτυξης σε Ελλάδα και εξωτερικό. Οι νέες τάσεις θέλουν τους καταναλωτές πιο ευαισθητοποιημένους σε ό,τι αφορά τα αγαπημένα τους ζωάκια, με αποτέλεσμα να προτιμούν ολοένα και περισσότερο φυσικές, ποιοτικές τροφές.

Παράλληλα, καθώς οι υποχρεώσεις μας αυξάνονται και ο ελεύθερος χρόνος λιγοστεύει, η τάση του pet food delivery ανθεί ιδιαίτερα στο εξωτερικό!

husse franchise

Ποια τα πλεονεκτήματα του pet food delivery και για ποιους λόγους ολοένα και περισσότεροι επιχειρηματίες δραστηριοποιούνται σε αυτό; Γιατί αποκτούν τη δική τους επιχείρηση, απαλλαγμένοι από ενοίκια, αφού δεν λειτουργούν φυσικό κατάστημα. Επίσης, διαθέτουν ευέλικτο ωράριο εργασίας, καθώς οι ίδιοι κανονίζουν το πρόγραμμα και την παράδοση των παραγγελιών προς τους πελάτες τους. Επιπλέον, το όχημά τους, με το οποίo μεταφέρουν τις παραγγελίες αποτελεί από μόνο του διαφήμιση της επιχείρησής τους, εξοικονομώντας έτσι σημαντικό κεφάλαιο για την προώθησή της.

husse franchise

Σε ένα τέτοιο κλίμα, ο leader στο pet food delivery πρωτοπορεί και συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή του! Ήδη διαθέτει 1.300 franchise σε όλο τον κόσμο, με περισσότερες από 53 master franchise συνεργασίες! Με βλέμμα στραμμένο στην ελληνική αγορά, η Husse αναζητά master και single franchisee, που θα συστήσουν στο κοινό τις καινοτόμες υπηρεσίες και τα ποιοτικά προϊόντα της.

Γιατί franchising με Husse;

Η Husse έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια καταναλωτές ανά τον κόσμο για τις κατ’ οίκον υπηρεσίες και τα ποιοτικά προϊόντα που προσφέρει στους… χνουδωτούς μας φίλους! Επίσης, οι συνεργάτες της επωφελούνται εξίσου από τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας που προσφέρουν, τα οποία οι πελάτες δεν μπορούν να τα προμηθευτούν από αλλού, παρά μόνο από τους ίδιους. Η εταιρεία είναι σε θέση να ελέγχει τα προϊόντα της απ’ όλες τις απόψεις, ως προς την ποιότητα, την τιμή και την ποσότητα, αποφεύγοντας τον ανταγωνισμό από τα μεγάλα supermarket.

 husse pet food1

Άλλη μια καινοτομία της Husse, είναι πως ενημερώνει πλήρως τους franchisees σχετικά με τα προϊόντα που προσφέρουν. Έτσι, οι συνεργάτες γνωρίζουν απόλυτα πληροφορημένοι σε σχέση με τις τροφές και την ποιότητα των συστατικών τους, παρέχοντας εξαιρετικές συμβουλές στον πελάτη, που σχετίζονται με τη διατροφική τους αξία.

Πλήρης εκπαίδευση των franchisees

Επιπλέον, η εταιρεία μεριμνά για την εκπαίδευση των συνεργατών σε ό,τι αφορά τις διαδικασίες πώλησης, και το μάρκετινγκ, τα λειτουργικά ζητήματα και την εξυπηρέτηση πελατών, μέσω πρακτικών ασκήσεων σε αίθουσα, αλλά και μέσω e-learning. Οι franchisees λαμβάνουν επίσης παραγγελίες μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Husse και διαμέσου του ηλεκτρονικού συστήματος ενδοεπικοινωνίας, μπορούν οι συνεργάτες να οργανώσουν εύκολα τις παραγγελίες προς τους πελάτες.

9adc2e0ac7

Οι franchisees της Husse λαμβάνουν επίσης ένα αρχικό πακέτο που περιλαμβάνει τις προμήθειες, το προφίλ των προϊόντων, τις στολές, τις επιγραφές που θα φέρουν το σήμα της εταιρείας που θα τοποθετήσουν στα οχήματά τους, καθώς κι άλλα εργαλεία με σκοπό να ενισχύσουν την αναγνωρισιμότητά τους στην τοπική αγορά.

Για να γίνεις συνεργάτης της Husse στην Ελλάδα, μπες εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

HUSSE