Μέσα στους μεγάλους νικητές των σελφ σερβις Excellence Awards 2014 αναδείχθηκε για μια ακόμη χρονιά η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

Διακρίσεις που την κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις στο χώρο του λιανεμπορίου και είναι ενδεικτικές για τη συνέπεια που τη διακρίνει. Αναλυτικά η εταιρεία έλαβε τις διακρίσεις:

Βραβείο Εξαιρετικής Επίδοσης Κατηγορία «Προώθηση Τοπικών Παραγωγών»

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς και τα ελληνικά προϊόντα. Η στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας περιλαμβάνει την προώθηση ελληνικών προϊόντων και επιχειρήσεων και στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες και τους παραγωγούς στις περιοχές που δραστηριοποιείται.

Βραβείο Εξαιρετικής Επίδοσης Κατηγορία «Καινοτομία – Νέα Τεχνολογία» για το WebOrders Express Market

Το WebOrders express market είναι το ηλεκτρονικό σύστημα παραγγελιών, εφοδιασμού και διαχείρισης αποθεμάτων που σχεδιάστηκε από το τμήμα μηχανογράφησης της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. αποκλειστικά για τους συνεργάτες του δικτύου franchise express market και ειδικής συνεργασίας. Πρόκειται για μια εφαρμογή με την οποία ο εφοδιασμός και η διαχείριση των αποθεμάτων γίνεται µε αυτόματο ηλεκτρονικό τρόπο, άμεσα και αποτελεσματικά.

Βραβείο Άριστης Επίδοσης Ενότητα «Βέλτιστες Συνεργασιακές Πρακτικές Λιανεμπορίου / Προμηθευτών FMCG» Kατηγορία «Συνεργασία στη Βελτιστοποίηση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας» (Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. & Ελαΐς Unilever Hellas A.E.). End-to end στρατηγική συνεργασία των εφοδιαστικών αλυσίδων Μασούτης και Ελαΐς Unilever Hellas A.E..

Τιμητικό βραβείο «H Eλλάδα μπορεί»

Για τις διακρίσεις «Ruban d’ Honneur» «The Chairman's Selection Award» στα European Business Awards  έλαβε στα σελφ σέρβις Excellence Awards το βραβείο «H Eλλάδα μπορεί» που απονέμεται σε επιχειρήσεις και πρόσωπα που διακρίθηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς, προβάλλοντας όχι μόνο τις εταιρείες τους αλλά και την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διαγωνίστηκε στην κατηγορία Τhe Infosys Business of the Year Award/Bραβείο Eπιχείρησης της Xρονιάς (κ.ε. €150m+), κατέκτησε για δεύτερη χρονιά μια θέση ανάμεσα στις 10 κορυφαίες εταιρείες της Ευρώπης και έλαβε τη διάκριση εξαιρετικής επιχειρηματικής απόδοσης «Ruban d’ Honneur» Έλαβε, επίσης, και την ιδιαίτερα τιμητική διάκριση «The Chairman's Selection Award» κάτι που σημαίνει ότι ο πρόεδρος European Business Awards την επέλεξε ανάμεσα σε όλες τις εταιρείες και την επιβράβευσε για την υψηλή επίδοσή της σε ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό και δύσκολο κλάδο στην Ευρώπη και μάλιστα σε μια από τις πιο δυσμενείς οικονομίες, όπως αυτή της Ελλάδας.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. κ. Ιωάννης Μασούτης εξέφρασε τη μεγάλη ικανοποίησή του για τις διακρίσεις της εταιρείας και για την αναγνώριση των σημαντικών ενεργειών που έγιναν από ξεχωριστούς τομείς δράσης της με ομαδική δουλειά και καλή συνεργασία.

Επόμενο άρθρο»

«Προηγούμενο άρθρο

Προσθέστε το σχόλιό σας