Teaser_fruttidimare

"Εκεί που το slow food τρέχει γρήγορα" είναι ένα από τα σλόγκαν της Frutti di Mare μια και η Βορειοελλαδίτικη εταιρεία έχει βάλει τη δική της σφραγίδα σε αυτό που ονομάζουμε γρήγορο ή καθιστικό φαγητό. Δημιουργώντας ένα concept που πρακτικά είναι 2 σε 1, βάζει το ψάρι και τα θαλασσινά στο πιάτο μας, έξω από τη λογική της ψαροταβέρνας ή του μεζεδοπωλείου και με τη δυνατότητα του take away. Το πρώτο κατάστημα της Frutti di Mare λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Κομνηνών 20 και είναι προορισμός για όλες τις ώρες της ημέρας. Για έναν καφέ, ένα σνακ με θαλασσινή γεύση, έναν ενδιάμεσο μεζέ ή ένα κανονικό γεύμα.

Το μενού

Στη Frutti Di Mare must αποτελεί το φιλέτο ψαριού, ριζότο με βανίλια και γαρίδες, το κριθαρώτο γαρίδας καθώς και η μακαρονάδα TARTUFO η οποια γίνεται μπροστά σας, με φανατικούς θαυμαστές σε όλη την πόλη.

Το κρασί

Το κρασί είναι η καθημερινή φωνή, που μας ψιθυρίζει στοργικά «ηρέμησε» και εμείς ηρεμούμε. Είναι ένα σύμβολο κατά του άγχους. Ένας φίλος, που μας ξεσηκώνει για απόδραση από την καθημερινή ρουτίνα. Είναι αυτό, που κάνει την παρέα πραγματική παρέα, το φαγητό πραγματικό φαγητό. Το κρασί μας θυμίζει την διαφορά μεταξύ «ζω» και «επιζώ». Γι’ αυτό στη Frutti di Mare το κρασί έχει πρωτεύοντα ρόλο με επιλογές, που έγιναν με βασικό κριτήριο τη σχέση τιμής/απόλαυσης, αλλά και με βάση τα εδέσματα που προσφέρει. Επίσης κάθε μήνα η Frutti Di Mare προσφέρει ένα κρασί από μικρή ελληνική οινοποιία ως προσφορά και το ονομάζει «κρασί του μήνα».

Η ανάπτυξη

Αναπτυξιακός στόχος της Frutti Di Mare είναι η δημιουργία νέων καταστημάτων, με έμφαση στην Αθήνα και στα κοσμοπολίτικα νησιά μας. Με απόλυτη εξειδίκευση στο αντικείμενό της η Frutti Di Mare έχει αναπτύξει το δικό της κοινό. Η  ποιότητα του τελικού προϊόντος, αποτέλεσμα των υψηλών προδιαγραφών που θέτει, σε συνδυασμό με την παραγωγική αλυσίδα και το σχεδιασμό, αποτελούν βασικά στοιχεία διείσδυσης και εδραίωσης του brand Frutti Di Mare.

Επόμενο άρθρο»

«Προηγούμενο άρθρο

Προσθέστε το σχόλιό σας