Teaser_fruttidimare_snack

Έναν αέρα ανανέωσης στην αγορά της εστίασης  φέρνει η Frutti di mare, ένα νέο είδος εστιατορίου που μετατρέπει τα εδέσματα με ψάρια και θαλασσινά σε καθημερινή υπόθεση για τον καταναλωτή. Ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, όπου λειτουργεί με επιτυχία στην καρδιά της πόλης, ενώ η ιδέα για το concept γεννήθηκε πριν από 15 χρόνια στο Βερολίνο. Πρόκειται για ένα χώρο που προσφέρει στον πελάτη ταυτόχρονα τη δυνατότητα να πιεί έναν καφέ, να απολαύσει ένα σνακ με θαλασσινή γεύση,  να τσιμπήσει κάποιο μεζέ για ενδιάμεσο ή να απολαύσει ένα πλήρες γεύμα. Παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα του take away.
Έχοντας σχεδιάσει μια πρόταση που απευθύνεται σε ένα ευρύ πελατειακό κοινό και για όλες τις ώρες της ημέρας, η Frutti di mare στοχεύει πλέον στην ανάπτυξη μέσω franchising.
Ο υποψήφιος συνεργάτης πρέπει να αγαπάει αυτό που κάνει και να έχει πάθος με τη γαστρονομία. Αυτό είναι το βασικότερο συστατικό επιτυχίας. Η εμπειρία και οι δεξιότητες του υποψήφιου επενδυτή είναι σαφώς σημαντικές, ωστόσο δεν αποτελούν εκείνους τους κρίσιμους παράγοντες διαφοροποίησης. Η αγάπη και το μεράκι για την γαστρονομία όμως, ναι!

Επόμενο άρθρο»

«Προηγούμενο άρθρο

Προσθέστε το σχόλιό σας