• Οι αποκλειστικές συνεργασίες του CBD OIL SHOP προς όφελος του franchisee

    δημοσιεύθηκε στις 20.05.2020

    Small_cbd-oil-shop-franchisee-koropi

    Ο Σπύρος Μιχαήλ, απόφοιτος της Γεωγονικής Σχολής, επί 9 συναπτά έτη εργαζόταν σε υπερκατάστημα με είδη DIY στον τομέα των ειδών κήπου. Από επαγγελματικό ενδιαφέρον ξεκίνησε να ενημερώνεται σχετικά με την καλλιέργεια της κάνναβης στην οποία αναγνώρισε μία μεγάλη επιχειρηματική προοπτική. «Κατόπιν συζήτησης με τη σύζυγό μου, Βίκη, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε τη ζωή μας ένα βήμα παραπέρα. Βλέποντα...

  • «Η υποστήριξη που λάβαμε από την KIOSKY’S CONVENIENCE STORE στο lockdown ήταν καταλυτική»

    δημοσιεύθηκε στις 11.05.2020

    Small_kioskys-convenience-store-franchise

    Ο κ. Αριστείδης Γκόρος συνεργάζεται με την ΙΝΚΑΤ Α.Ε. από το 2009. Μαζί με τον κ. Άγγελο Δουκάκη είχαν ξεκινήσει τότε με δικά τους ιδιόκτητα περίπτερα. Το 2018, μπήκε στην ομάδα και ο κ. Περικλής Αλευράς, όταν και απέκτησαν το δικό τους KIOSKY’S CONVENIENCE STORE στον Χολαργό. Εδώ και μερικούς μήνες αποφάσισαν να αποκτήσουν και δεύτερο κατάστημα στον Βύρωνα, ενώ ήδη σκέφτονται να επεκτείνουν τη...

  • Family Business: «Στα Stegno είμαστε μια δεμένη ομάδα, μια οικογένεια»

    δημοσιεύθηκε στις 15.04.2020

    Small_stegno-franchise-neo-psuchiko-family-business-2

    «Το δίκτυο franchise Stegno είναι η ιδανική επιλογή για family business» δηλώνουν τα αδέλφια Καρακασιλιώτη, η Γεωργία και ο Νίκος, franchisees της αλυσίδας στο Νέο Ψυχικό. «Πρώτα απ’ όλα γιατί στα καθαριστήρια Stegno είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια», όπως τονίζουν οι ίδιοι. Πρόκειται για μια διαχρονική επένδυση, που προσφέρει σταθερότητα και σε διδάσκει μία εξειδικευμένη εργασία, σύμφωνα με ...

  • «Επέλεξα τη Green Family για την τεχνογνωσία και την εμπειρία της»

    δημοσιεύθηκε στις 03.04.2020

    Small_green-family-franchise

    Ο κ. Νίκος Λεωνίδας δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο των τροφίμων, καθώς διατηρεί κατάστημα delicatessen στον Βόλο. Παρόλα αυτά, διαπίστωσε πως τα βιολογικά προϊόντα είναι ένας νέος κλάδος με μεγάλη ανάπτυξη. «Η καινοτομία της επιχειρηματικής πρότασης, η κερδοφορία, η υποστήριξη του δικτύου προς τους franchisees αλλά και το προσωπικό lifestyle ήταν κάποια από τα κριτήρια π...

  • Koi Sushi Bar: Ευέλικτο σύστημα franchise, πολλαπλά οφέλη

    δημοσιεύθηκε στις 06.03.2020

    Small_koi sushi bar

    Οι ανατολίτικες γεύσεις που μας ταξιδεύουν σε χώρες μακρινές έχουν αποκτήσει φανατικούς λάτρεις, με κορυφαίο πλέον σε προτίμηση το sushi. Και παρότι η ωμοφαγία μπορεί να ξεκίνησε σαν μόδα, το sushi δίνει μαθήματα υγιεινής διατροφής επί της ουσίας. Συναντήσαμε τον κύριο Σπύρο Πεπελάση, franchisee των Koi Sushi Bar και μας εξήγησε τους λόγους της επιτυχίας της Νο 1 αλυσίδας sushi bar στην Ελλ...

  • CBD OIL SHOP – Σταθερά βήματα με το βλέμμα στο μέλλον

    δημοσιεύθηκε στις 05.03.2020

    Small_cbd-franchisee

    «Η κάθε μέρα μας επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι η απόφαση συνεργασίας με τη CBD OIL SHOP ήταν το καλύτερο deal που θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει». Σε αυτή και μόνο τη φράση θα μπορούσαμε να πούμε πως συμπυκνώνεται η αυτοπεποίθηση όλων των συνεργατών του δικτύου της CBD OIL SHOP από τα πρώτα κιόλας βήματά τους. Η καινοτομία και τα δομικά στοιχεία διαφοροποίησης του concept της CBD OIL ...

  • Hans & Gretel: Το concept που προσφέρει ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής

    δημοσιεύθηκε στις 05.02.2020

    Small_hans-and-gretel-peiraias 3

    Το Hans & Gretel, στα πρότυπα των θεματικών πάρκων του εξωτερικού, είναι ο πρώτος διαδραστικός και μαγευτικός πολυχώρος της ελληνικής αγοράς, που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία εντυπωσιακών γλυκισμάτων, εμπνευσμένων από το γνωστό παραμύθι των αδελφών Grimm. Χάρη στις τυποποιημένες διαδικασίες και τα συστήματα υποστήριξης που έχει δημιουργήσει η μητρική εταιρεία, το Hans & Gretel αποτελεί...

  • Mon Kulur: Η αφοσίωση των franchisors γίνεται «μαγιά» της επιτυχίας

    δημοσιεύθηκε στις 05.02.2020

    Small_mon-kulur-franchisee2

    Το Mon Kulur, η επιχειρηματική πρόταση που συνδυάζει 3 concept σε 1 (κουλούρι, καφές, juice bar) κερδίζει συνεχώς νέους επενδυτές, φτάνοντας πλέον τα 18 καταστήματα σε  Αττική, Θεσσαλονίκη και Άρτα. Μέσα από την ιστορία του Μιχάλη Τσίπη, του franchisee του Mon Kulur Κορυδαλλού, ανακαλύπτουμε τα στοιχεία που δομούν την επιτυχία κάθε νέου καταστήματος. Ο Μιχάλης Τσίπης εργαζόταν ως υπάλληλος σ...

  • "Στην οικογένεια του Mon Kulur νιώθεις σιγουριά"

    δημοσιεύθηκε στις 05.12.2019

    Small_monkulur-franchisee-omonoia

    Η αξιοπιστία, η άψογη συνεργασία και η ποιότητα των προϊόντων του Mon Kulur ώθησαν τον Δημήτρη Σκλάβο να μπει στο δίκτυο franchise της εταιρείας. Ο ίδιος αφηγείται την ιστορία του, από το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στην Ομόνοια μέχρι τις συζητήσεις για τη δημιουργία ενός δεύτερου καταστήματος. «Το δικό μας μαγαζί, το κατάστημα το έχουμε 3 αδέλφια, είναι από τα πρώτα που λειτούργησαν. Αυ...

  • «Μετά από 2 χρόνια συνεργασίας με το Παραδοσιακό, αποφάσισα να αποκτήσω και 2ο κατάστημα»!

    δημοσιεύθηκε στις 29.11.2019

    Small_vlasis-paradosiako-franchisee

    Ο κ. Απόστολος Βλάσης ήταν ο πρώτος franchisee της αλυσίδας Παραδοσιακό, για αυτό και φρόντισε να πραγματοποιήσει μεγάλη έρευνα αγοράς προτού προχωρήσει στην επένδυση. Ήρθε σε επαφή με πολλές εταιρείες και συνομίλησε με franchisors, ώστε να διασφαλίσει πως θα κάνει τη σωστή επιχειρηματική κίνηση. Πώς λοιπόν κατέληξε στο Παραδοσιακό; Ποια η μέχρι τώρα εμπειρία του στο franchising; «To Παραδοσ...