Το ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2015 για 17η συνεχόμενη χρονιά παρέχει στους αναγνώστες του πλήρη και ουσιαστική ενημέρωση, αποτελώντας σημαντικό εργαλείο έρευνας και αξιολόγησης στα χέρια κάθε υποψήφιου επιχειρηματία/franchisee.

Το νέο επιχειρηματικό τοπίο, η δυναμική της αγοράς καθώς και οι κινητήριες δυνάμεις για την πορεία του franchising -στην ελληνική αγορά- αποτυπώνονται αναλυτικά στις σελίδες του ετήσιου οδηγού, με τη συμμετοχή 470 αλυσίδων.

Η νέα ετήσια έκδοση περιλαμβάνει:

  • αναλυτικά στοιχεία και πλήρως ανανεωμένη database για 470 αλυσίδες σε όλους τους κλάδους της ελληνικής αγοράς franchise
  • έρευνα για την πορεία του franchising τα τελευταία 12 χρόνια, όπου μετά από μια παρατεταμένη πτωτική περίοδο που σηματοδοτήθηκε από την έναρξη της κρίσης, παρουσιάζεται πλέον μια σταθερότητα και σε κάποιους κλάδους υπάρχουν σημάδια ανάκαμψης. http://www.franchise-success.gr/emagazine/franchise.success.recearch.2015/
  • συμβουλευτική αρθρογραφία για franchisees-franchisors
  • προτάσεις συνεργασίας από καταξιωμένα καθώς και νέα συστήματα franchise,
  • απόψεις εκπρόσωπων της ελληνικής αγοράς σχετικά με την παρούσα οικονομική συγκυρία
  • τα βασικά σημεία τα οποία ο υποψήφιος συνεργάτης πρέπει να λάβει υπόψη του.

Επιπλέον, οι λεπτομερείς εταιρικές παρουσιάσεις και τα ολοκληρωμένα οικονομικά στοιχεία όλων των αλυσίδων, αποτυπώνουν ξεκάθαρα την εικόνα και δυναμική του κλάδου, βοηθώντας τους υποψήφιους επενδυτές να αξιολογήσουν τις εναλλακτικές προτάσεις και ευκαιρίες που προσφέρονται στην αγορά.

Προσθέστε το σχόλιο σας