Ένα «παρεϊστικο» concept έχει φέρει την ανατροπή στον κόσμο των café! Το PLAYHOUSE δημιούργησε μια «δική του» κατηγορία  καταστημάτων, άλλαξε τα δεδομένα στο χώρο της εστίασης και της ψυχαγωγίας και έβαλε στο παιχνίδι…το παιχνίδι!

«Παίξε… σαν στο σπίτι σου»!

«Γιατί να μην υπάρχει ένα μέρος με διάφορα παιχνίδια σαν στο σπίτι σου...;». Αυτό αναρωτήθηκαν 14 χρόνια πριν μια παρέα φίλων όταν είχε «κολλήσει» παίζοντας με ένα παιχνίδι με κάρτες… «Ένας όμορφος χώρος όπου μπορείς να κάθεσαι άνετα, παίζοντας και πίνοντας ότι θέλεις! Ακριβώς όπως όταν παίζεις με φίλους στο σπίτι!» Έτσι, το πρώτο PLAYHOUSE ξεκίνησε την άνοιξη 2000 με ένα «παιχνιδιάρικο» καφέ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. ΄Ηρθε για να ταράξει τα νερά στη ζωή της πόλης και οδήγησε σε μια στροφή προς το επιτραπέζιο παιχνίδι, σε μία νέα τάση στα καφέ. Μπαίνοντας μέσα, αντικρίζεις έναν πολύχρωμο χώρο με τοίχους γεμάτους παιχνίδια και θυμάσαι την αληθινή χαρά του να παίζεις, έτσι απλά, όμορφα με καλή παρέα και διάθεση!

Και  αφού είσαι σπίτι σου…μπορείς να επιλέξεις μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ροφημάτων, ποτών, σνακ και γλυκών με έμφαση στην ποιότητα υλικών, την παρασκευή και την πρωτότυπη παρουσίαση για να συνοδεύσεις το παιχνίδι σου!

Η συνέχεια…

Η επιτυχία του πρώτου PLAYHOUSE ήταν μεγάλη και άμεση και λίγα χρόνια μετά το «παιχνιδιάρικο» café κατέβηκε …Εξάρχεια βάζοντας στο…παιχνίδι και το κοινό της πρωτεύουσας!
Παράλληλα, αναπτύχθηκε στο εμπόριο παιχνιδιών με πωλήσεις (χονδρική/λιανική) και αντιπροσώπευση οίκων του εξωτερικού.
Μεγαλύτερη επιτυχία, η αποκλειστική διάθεση του Tichu, ενός παιχνιδιού με κάρτες πρώτο στις προτιμήσεις των νέων Ελλήνων με μεγάλη διαφορά ακόμα και από κλασσικά παιχνίδια όπως το τάβλι και τα χαρτιά. Υπάρχει  σε όλα τα κυλικεία των πανεπιστημιακών ή άλλων σχολών, ενώ παράλληλα διοργανώνονται μικρά  πρωταθλήματα στα περισσότερα νεανικά καφέ.
Σήμερα, το PLAYHOUSE μετρά επτά καταστήματα σε αντίστοιχες μεγάλες πόλεις της χώρας-Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Καβάλα, Ξάνθη, Λάρισα, Γιάννενα, Πάτρα- σημαντικές συνεργασίες με τουριστικές επιχειρήσεις, εμπορικά κέντρα και παιδαγωγικούς οργανισμούς, καθώς και αμέτρητα πρωταθλήματα, θεματικά πάρτι και μοναδικές παιχνιδοσυναντήσεις ανά την Ελλάδα και την Κύπρο.
Μια παρέα ωραία, μεγάλη, φιλόξενη, ανοιχτή, μια κατάσταση ευτυχίας που παίζει πάντα και παντού!

Ποιος θα μπει στο παιχνίδι...;

Ο ιδανικός συνεργάτης θα πρέπει να είναι νέος, όχι κατά βάση στην ηλικία αλλά στην ιδιοσυγκρασία, έτσι ώστε να κατανοεί την ‘μαγική’ δύναμη του παιχνιδιού! Πώς αλλιώς θα μπορεί να την αξιοποιήσει και να την μεταδώσει με τον καλύτερο τρόπο στους εργαζομένους και κατ’επέκταση στους πελάτες;!

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά η παρέα του PLAYHOUSE: «Ο υποψήφιος συνεργάτης είναι βασικό να είναι λάτρης οποιασδήποτε μορφής παιχνιδιού και να είναι διατεθειμένος να ασχοληθεί ο ίδιος με την επιχείρησή του. Και βασικό: «Να μπορεί να σκέφτεται σαν πελάτης προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες με γνώμονα την ποιότητα και όχι μόνο το κόστος τους».

Και γιατί…;
Πρόκειται για ένα concept:
Διαφορετικό: το PLAYHOUSE, αν και λειτουργεί ήδη τόσα χρόνια παραμένει διαφορετικό από όλα τα καταστήματα που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης, ακόμα και από αυτά που προσπάθησαν να παρέχουν τις ίδιες ή ανάλογες υπηρεσίες, προσφέροντας έναν εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης.

Διαχρονικό: Είναι και θα παραμείνει concept που μπορεί να καλύπτει την ανάγκη του κόσμου για παιχνίδι, χωρίς ημερομηνία λήξης και όχι απλά επειδή είναι μόδα της εποχής.

Ευέλικτο: To PLAYHOUSE δίνει την δυνατότητα στους συνεργάτες του να αναπτύξουν παράλληλες δραστηριότητες εκτός των καταστημάτων τους, λειτουργώντας και σαν αντιπρόσωποι στις περιοχές τους, αναπτύσσοντας έντονη εμπορική δραστηριότητα με πωλήσεις χονδρικής και λιανικής.

Με Ευρύ ηλικιακό φάσμα πελατών: Απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες του πληθυσμού. Γιατί το παιχνίδι δεν έχει ηλικία!!!

Διαφυλάττοντας πάνω από όλα την ποιότητα, όσο και την ιδιαιτερότητα του concept, η έμπειρη ομάδα του PLAYHOUSE στοχεύει στην ευρύτερη ανάπτυξη του δικτύου με τη δημιουργία νέων καταστημάτων εντός και εκτός συνόρων.

Προσθέστε το σχόλιο σας