Τις ευκαιρίες που προσφέρει το franchising για επιχειρηματική και επαγγελματική εξέλιξη ανέδειξε το FRANCHSE SUCCESS στους επισκέπτες της έκθεσης ΚΕΜ FRANCHISE ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. Οι επισκέπτες μέσα από τις σελίδες των εκδόσεων που διανεμήθηκαν ενημερώθηκαν για τις τάσεις της αγοράς, τις νέες επιχειρηματικές προτάσεις που ξεκίνησαν να αναπτύσσονται το 2014 καθώς και για τις εναλλακτικές επιλογές και πώς αυτές μπορούν να αξιοποιηθούν.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, διατέθηκαν περίπου 2.500 αντίτυπα από τις 4 τελευταίες εκδόσεις -FS.52, FS.53, FS.54, FS.55- καθώς και ο ετήσιος οδηγός ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2014. H ανταπόκριση του κοινού ήταν ιδιαίτερα θερμή, με αιχμή τα αφιερώματα, τα ρεπορτάζ και τις έρευνες που φιλοξενούνται σε αυτά, θέματα τα οποία απέσπασαν το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των επισκεπτών.
Συγκεκριμένα, oι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν πρώτοι το τελευταίο τεύχος μας-FRANCHISE SUCCESS_T.55 με κεντρικό αφιέρωμα στις βέλτιστες πρακτικές στο χώρο του franchising, όπου επιτυχημένες αλυσίδες παρουσιάζουν τις δικές τους στρατηγικές κινήσεις και πρακτικές που οδήγησαν στην ανάπτυξη και διατήρηση ενός αναγνωρίσιμου και υγιούς δικτύου. Nέες επιχειρηματικές προτάσεις, συμβουλευτική αρθρογραφία, συνεντεύξεις και ποικίλη θεματολογία που αφορά τους σύγχρονους επιχειρηματίες, περιλαμβάνονται επίσης στο FRANCHISE SUCCESS_T.55 που κυκλοφορεί πλέον πανελλαδικά.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο PORTO PALACE στη Θεσσαλονίκη από 14 - 16 Νοεμβρίου.

Προσθέστε το σχόλιο σας