Η Aérotel σήμερα είναι μια πρωτοπόρος και καταξιωμένη εταιρεία στο χώρο των Contact Centers, με περισσότερες από 100 θέσεις εργασίας. Οι θέσεις αυτές καλύπτονται από άρτια εκπαιδευμένο και ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, που σε συνδυασμό με την χρήση του πιο σύγχρονου πληροφοριακού και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, προσφέρει στους πελάτες της υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Δραστηριοποιούμενη σε έναν από τους πλέον αποδοτικούς κλάδους των υπηρεσιών, αυτόν των πωλήσεων, η AEROTEL αξιοποιεί την αποκτηθείσα τεχνογνωσία της στον κλάδο και εφοδιάζει τον νέο συνεργάτη της με τεχνολογίες αιχμής.

Τηλεφωνικές  υπηρεσιές: Δεν γνωρίζουν κρίση … αλλά ευκαιρίες!

Η ανάγκη για διατήρηση ευέλικτων δομών χαμηλού κόστους οδηγεί τις εταιρείες στην ανάθεση όλου μεγαλύτερου τομέα των καθημερινών λειτουργιών  σε εξωτερικούς συνεργάτες. Ο τομέας της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, των πωλήσεων, των εισπράξεων κ.λπ. ανατίθεται όλο και περισσότερο σε contact centers καθώς προσφέρουν ευελιξία, εξειδίκευση, ταχύτητα. Βασικό κριτήριο επιλογής για τις εταιρείες που αναζητούν έναν αξιόπιστο συνεργάτη είναι η αποτελεσματικότητα στο σωστό χρόνο και με το σωστό τρόπο. Οι ευκαιρίες στην αγορά υπάρχουν μόνο για τα contact centers που έχουν αποδεδειγμένα υψηλή αποδοτικότητα, μέσα από διαδικασίες που διασφαλίζουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Η Aerotel με την προηγμένη τεχνολογία που έχει εφαρμόσει από την πρώτη στιγμή, με τις συνεργασίες που έχει αναπτύξει με τις πλέον ισχυρές εταιρείες συγκαταλέγεται από τον πρώτο χρόνο δραστηριοποίησής της στα μεγαλύτερα contact centers της χώρας.

Η Aerotel απευθύνεται σε όσους θα επέλεγαν να επενδύσουν σε ένα σταθερά αναπτυσσόμενο κλάδο μέσα από ένα πρωτότυπο και μοναδικό concept με τεράστιες προοπτικές κερδοφορίας.

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα της επένδυσης στο concept της Aerotel ξεχωρίζουμε :

  • Η Aerotel συνεργάζεται με κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς και τραπεζικούς οργανισμούς, είναι σταθερά στην πρώτη τριάδα σε όγκο πωλήσεων των παρόχων που αντιπροσωπεύει και αναπτύσσεται μέσα από ένα καινοτόμο σύστημα franchise!

  • Επενδύετε σε ένα διαφοροποιημένο concept, τo μοναδικό της κατηγορίας και έναν κλάδο με μεγάλη ανάπτυξη!

  • Αξιοποιείτε το χαρτοφυλάκιο ισχυρών πελατών της Aerotel, την πολυετή εμπειρία της σε θέματα πωλήσεων καθώς και τις αποτελεσματικές εμπορικές πολιτικές της.

  • Χρησιμοποιείτε κορυφαίες τεχνολογίες μέσα από χαμηλού κόστους υποδομές έχοντας  πάντα την αδιάλειπτη  υποστήριξη της INFOBELL, στρατηγικού συνεργάτη της Aerotel.

  • Αποκτάτε μια πλήρως ελεγχόμενη επιχείρηση υψηλής παραγωγικότητας, αξιοποιώντας τυποποιημένες, απλουστευμένες διαδικασίες και δείκτες αποδοτικότητας!

  • Όλα αυτά με ιδιαίτερα χαμηλό start - up cost και πλήρως ελεγχόμενα λειτουργικά κόστη, που σας επιτρέπουν απόσβεση από τον 1ο κιόλας χρόνο!

  • Ένα συγκροτημένο concept για μια σύγχρονη και αποδοτική επιχείρηση, τη δική σας!

  • Προσθέστε το σχόλιο σας