Με πολυετή και επιτυχημένη πορεία στην αγορά τους τα SICILY CAFÉ επενδύουν στην αισθητική, την πρωτοτυπία και την ποιότητα φέρνοντας μια νέα άποψη στην αγορά του καφέ, δημιουργώντας παράλληλα μια πρόταση franchise απόλυτα ταιριαστή με τους ρυθμούς και τις ανάγκες της σύγχρονης καθημερινότητας.

Πρωτότυπο καλοστημένο concept, ξεκίνησε τη λειτουργία του στη Λάρισα το 2006. Τα SICILY CAFÉ είναι καταστήματα ανοικτά στο δρόμο και στους περαστικούς, ιδανικά για μια σύντομη στάση για έναν καφέ. Απευθύνονται στο σύγχρονο άνθρωπο του οποίου η μέρα χαρακτηρίζεται από ταχείς ρυθμούς, τον επιχειρηματία ή τον υπάλληλο που θέλει να απολαύσει το ρόφημά του on the go ή στο χώρο του.

Πλεονεκτήματα συνεργασίας

Η φιλοσοφία των SICILY CAFÉ βασίζεται στο τρίπτυχο «Διαφοροποίηση - Άριστες πρώτες ύλες - Σεβασμός στον καταναλωτή». Gourmet ροφήματα, που μας φέρνουν αρώματα του Ιταλικού Νότου, εκλεκτά εδέσματα, άμεση και φιλική εξυπηρέτηση των baristas και του delivery συνθέτουν ένα πλήρες επιχειρηματικό σύστημα, που σε συνδυασμό με τα χαμηλά λειτουργικά κόστη και τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, δημιουργούν μια άκρως ελκυστική πρόταση συνεργασίας. Η πρόταση franchise των SICILY CAFÉ παρέχει μια σειρά από πλεονεκτήματα στο συνεργάτη όπως εξεύρεση του σημείου, εκπαίδευση και υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας, συνεχή εξέλιξη και παροχή των προϊόντων και υπηρεσιών.

Ένα πρωτότυπο concept

Η πρωτοτυπία της Sicily Café βασίζεται στο ότι είδε τον καφέ σαν αγαθό πρώτης ανάγκης, αγαθό που πρέπει να το προμηθεύεται κάποιος άμεσα, φθηνά και κυρίως ποιοτικά. Να είναι αναπόσπαστο μέρος της διαδρομής του προς τη δουλειά του, τα ψώνια του, το ραντεβού του. Ως brand επενδύει στο τρίπτυχο αισθητική, πρωτοτυπία, ποιότητα και επικεντρώνεται στο να προσεγγίζει τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση, ευχάριστο και φιλικό προσωπικό, ιδιαίτερο περιβάλλον, με έμφαση πάντα στην ποιότητα.

Σήμερα πλέον τα Sicily Café έχουν πλέον καθιερωθεί στην αγορά του καφέ και έχουν κατορθώσει να επικρατήσουν σε ένα χώρο με μεγάλο ανταγωνισμό και αυξημένη προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών καφέ.

Η αγορά

Ο καφές αποτελεί βασική ανάγκη του συντριπτικού ποσοστού των ελλήνων. Πρόκειται για ένα απαιτητικό πελατεικό κοινό μια και όλοι θέλουν να απολαμβάνουν ένα ποιοτικό καφέ. Η άμεση εξυπηρέτηση σε αυτό το χώρο είναι ένας τομέας που θα ανταμείψει εκείνες τις επιχειρηματικές ιδέες που έχουν σχεδιαστεί με βάση αυτά που πραγματικά έχει ανάγκη η αγορά. Η ανάγκη για προσφορά υπηρεσιών καφέ επομένως είναι τεράστια και η επένδυση σε ποιοτικές υπηρεσίες είναι μονόδρομος. Η Sicily Café με τον επαγγελματισμό και τη δυναμική της ξεχωρίζει ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του χώρου, γεγονός που αποδεικνύεται από  την αποδοχή και την αναγνωρισιμότητα που απολαμβάνει.

Για να ξεκινήσετε το δικό σας Sicily Café

Προσθέστε το σχόλιο σας