Ένα καινοτόμο concept στη αναπτυσσόμενη αγορά της υγείας-ευεξίας και ομορφιάς με ποιοτικές  υπηρεσίες σε ελκυστικές τιμές. Με brand συνώνυμο της υπευθυνότητας, η MEDI FOOT αποτελεί την πλέον ξεκάθαρη αγοραστική πρόταση, την πρώτη επιλογή στη συνείδηση του καταναλωτή-ασθενή.

H ευκαιρία για μια νέα αρχή... είναι τώρα ένα βήμα πιο κοντά! Η MEDI FOOT, ένα από τα πλέον σύγχρονα κέντρα ποδολογίας, προσφέρει τις πιο αναβαθμισμένες υπηρεσίες στην φροντίδα των κάτω άκρων. Κατάλληλη θεραπεία για κάθε πρόβλημα, άρτια καταρτισμένα στελέχη, καινοτόμες υπηρεσίες σε μια δυναμική και μεγάλου μεγέθους αγορά. Αποτέλεσμα η δημιουργία ενός δυνατού brand που είναι έτοιμο να αναπτυχθεί, παρέχοντας τη δυνατότητα σε νέους συνεργάτες να μπουν δυναμικά στην αγορά της υγείας  & ευεξίας.

Αναβαθμισμένες υπηρεσίες σε μια αναπτυσσόμενη αγορά

Η MEDI FOOT ιδρύθηκε το 2008, με έδρα τη Ρόδο. Απαρτίζεται από εξειδικευμένους ποδολόγους που παρέχουν σε κάθε ασθενή - πελάτη την κατάλληλη λύση σε κάθε πάθηση του ποδιού.
Διαθέτοντας πείρα, γνώση αλλά και τον πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό σε άρτιες εγκαταστάσεις, η MEDI FOOT θεωρείται ένα από τα πιο ισχυρά και αξιόλογα brand στο κλάδο της, αποτελώντας την πρώτη επιλογή στη συνείδηση του κόσμου.

Με σύγχρονες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες η MEDI FOOT δίνει λύσεις σε μια μεγάλη μερίδα του αγοραστικού κοινού. Διαβητικοί που ταλαιπωρούνται από παθήσεις των κάτω άκρων, γυναίκες μετά την εμφάνιση προβλημάτων π.χ. από την χρήση τακουνιών, άνδρες που αντιμετωπίζουν παθήσεις των άκρων, π.χ. μυκητιάσεις, παιδιά για έλεγχο της ορθής ανάπτυξης του πέλματος, αθλητές, χορευτές, όλοι απευθύνονται και εμπιστεύονται την MEDI FOOT.

Παράλληλα, αποτελεί την πρώτη εταιρεία στο χώρο που αναπτύσσεται με το σύστημα franchise.  Σε συνεργασία με την ΤΗΕ FRANCHISE CO., η  MEDI FOOT  προτείνει μια πρόταση συνεργασίας με πολλαπλά οφέλη για τον υποψήφιο επενδυτή.

Υποψήφιοι Συνεργάτες

Η επιχειρηματική πρόταση της MEDI FOOT απευθύνεται σε δύο διαφορετικά επενδυτικά κοινά. Το ένα αφορά νέους και νέες, απόφοιτους σχολών ποδολογίας με διάθεση και όρεξη να προσφέρουν τις υπηρεσίες του σε ένα ευρύ κοινό που το έχει ανάγκη. Πάντα με την καθοδήγηση και την υποστήριξη της έμπειρης και πλέον καταρτισμένης ομάδας της MEDI FOOT, οι νέοι συνεργάτες επενδύουν σε μια επιχειρηματική πρόταση, ένα μοναδικό concept, που παρέχει πληθώρα υπηρεσιών σε ένα διευρυμένο πελατολόγιο. Δεν πρόκειται απλά για ένα χώρο παροχής υπηρεσιών ομορφιάς, αλλά για ένα σύγχρονο κέντρο που απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες που αντιμετωπίζουν ή θέλουν να προλάβουν οποιοδήποτε είδους πρόβλημα, μικρό ή μεγαλύτερο στα κάτω άκρα.

Ο νέος συνεργάτης όμως ΔΕΝ είναι απαραίτητο να είναι ο ίδιος ποδολόγος. Η  επιχειρηματική πρόταση της εταιρείας έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει και την ανάγκη επενδυτών-manager. Και σε αυτήν την περίπτωση φυσικά, τα στελέχη της MEDI FOOT είναι δίπλα στον νέο συνεργάτη, τον βοηθούν, τον υποστηρίζουν και τον στηρίζουν σε κάθε βήμα ώστε να επιλέξει και να προσλάβει το κατάλληλο προσωπικό για την εξυπηρέτηση και αντιμετώπιση κάθε προβλήματος.

Πακέτο Συνεργασίας

Εισερχόμενος στο δίκτυο, ο νέος συνεργάτης, όπως προαναφέραμε, απολαμβάνει την πλήρη υποστήριξη και καθοδήγηση από έμπειρα στελέχη της ομάδας της MEDI FOOT, ενώ παράλληλα επενδύει σε μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση με ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Πιο αναλυτικά, η πρόταση συνεργασίας της MEDI FOOT παρέχει:

  • Διαδικασία επιλογής & έγκρισης σημείου νέου ποδολογικού κέντρου (ανάλυση τοπικής αγοράς, συμβουλευτική υποστήριξη στο σχεδιασμό και στην κατασκευή του κέντρου)
  • Εύρεση πηγών χρηματοδότησης και επιδότησης επένδυσης
  • Εκπαίδευση του συνεργάτη (εμπεριστατωμένα εγχειρίδια λειτουργίας, ανάλυσης περιστατικών, πωλήσεων)
  • Υποστήριξη στην επιλογή και εκπαίδευση προσωπικού
  • Πραγματοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων (workshop) 4 φορές το χρόνο
  • Διαχείριση ποδολογικού κέντρου, οικονομική, λογιστική, χρηματοοικονομική διαχείριση
  • Τεχνικές προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας
  • Forum- wikipedia του δικτύου για συνεχή ενημέρωση των συνεργατών

Για να ξεκινήσετε το δικό σας κέντρο MEDI FOOT

Προσθέστε το σχόλιο σας