Το GAZI COLLEGE, από τα πλέον δημοφιλή στέκια της Αθήνας, μέσα από μια πλούσια προϊοντική γκάμα που περιλαμβάνει  φαγητό, καφέ γλυκό ή ποτό παραδίδει μαθήματα all day διασκέδασης, γεύσης…. και κυρίως επιχειρηματικότητας!!

Ένα πρωτοποριακό, απόλυτα διαφοροποιημένο concept που εγκαινιάζει μια νέα εποχή στον κλάδο της εστίασης και της διασκέδασης, ένα all day café eatery bar  συνώνυμο μιας μοναδικής, πολυδιάστατης, ξεχωριστής εμπειρίας!

Το Gazi College συνιστά μια διαχρονική πρόταση που δε βασίζεται απλά σε μια τάση της εποχής, διαμορφώνει εποχή και εξελίσσεται συνεχώς.

Ένα ισχυρό brand name με ιδιαίτερη ταυτότητα και φανατικό κοινό όλων των ηλικιών για κάθε ώρα της ημέρας, για κάθε γούστο και κάθε περίσταση. Με ισχυρά και διαχρονικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, τόσο σε επίπεδο προϊόντων, εικόνας, ατμόσφαιρας, όσο και εμπειρίας, η αλυσίδα ανοίγει πλέον νέους ορίζοντες σε δυναμικούς και με όραμα επιχειρηματίες παραδίδοντας… μαθήματα οικονομίας και κερδών!

ALL DAY CONCEPT ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

To Gazi College ξεκίνησε τη λειτουργία του στο Γκάζι, τον Απρίλιο του 2010,  αποτελώντας από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα το hot spot της περιοχής! Ιδανικό σημείο για καφέ με τη συνοδεία πρωϊνών snacks, τόπος συνάντησης για χαλαρωτικό lunch break, meeting point για τους βραδινούς επισκέπτες της περιοχής, τελικός σταθμός για ένα τελευταίο… street food! Οι απολαυστικές και πάντα φρέσκες δημιουργίες των σεφ, που προσφέρονται μέχρι και αργά το βράδυ, αλλά και η πλούσια ποικιλία από cocktails και επιλεγμένα κρασιά συμπληρώνουν ιδανικά το παζλ της διασκέδασης στο επιτυχημένο και άκρως ξεχωριστό στέκι της Αθήνας και του Πειραιά -μιας και το all day concept με το φανατικό κοινό, κατηφόρισε πρόσφατα και στο Πασαλιμάνι, υποδεικνύοντας το νέο στέκι της περιοχής!

Μέσα από μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη,  το Gazi College «διδάσκει» σε όλους μας πως την ωραιότερη γεύση την έχει η ίδια η ζωή!

Ο πλήρως ενημερωμένος κατάλογός του περιλαμβάνει κάθε λογής εδέσματα, όπως φρέσκα κρουασάν, μοναδικά muffins, quiche lorraine, φρεσκοψημένα sandwiches, hot dogs, κρέπες, εξαιρετικές σαλάτες, πίτσες και ζυμαρικά, ενώ για όσους έχουν διάθεση για γλυκό, σερβίρει βάφλες και φυσικά τα ξεχωριστά γλυκά του. Τόσο η πλούσια προϊοντική γκάμα, οι μοναδικές συνταγές που προσφέρονται και παρασκευάζονται καθημερινά από τους έμπειρους σεφ, όσο και οι ανταγωνιστικές τιμές, έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών, δημιουργώντας φανατικούς φίλους, κάθε ηλικίας που αναδεικνύουν τα καταστήματα Gazi College στους πιο ζωντανούς χώρους της Αθήνας!

ΠΤΥΧΙΟ… ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Η επιτυχημένη πορεία του Gazi College αποδεικνύει πως τίποτα δεν είναι τυχαίο…
Η έμπειρη ομάδα της αλυσίδας
ξέρει καλά να φέρνει… επιτυχία
και να αναγνωρίζει
κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται.

Το μοναδικό και αναγνωρίσιμο design, μοναδικής προσωπικότητας και ατμόσφαιρας, με τα εξαιρετικής αισθητικής μεγάλα ξύλινα τραπέζια, τα χιλιάδες βιβλία στους τοίχους, τους
μαυροπίνακες με το μενού, αποτελεί πλέον μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση!

Μέσα από διαφανείς σχέσεις που χαρακτηρίζουν τη συνεργασία από την αρχική επένδυση έως και τους προμηθευτές, η Gazi College συνιστά μια πρόταση υψηλών αποδόσεων, που απευθύνεται σε μια ευρεία αγορά, σε πολλαπλά κοινά και profit center και δημιουργεί μια νέα κατηγορία καταστημάτων. Μια επένδυση με διασφαλισμένη περιοχή για τον franchisee, με ένα έμπειρο επιτυχημένο μηχανισμό υποστήριξης,  με ισχυρά και διαχρονικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, τόσο σε επίπεδο προϊόντων, εικόνας, ατμόσφαιρας όσο και εμπειρίας, που εξασφαλίζει υψηλή ζήτηση, κερδοφορία και μοναδικές αποδόσεις.

Για να ξεκινήσετε το δικό σας GAZI COLLEGE

Προσθέστε το σχόλιο σας