Μια πρόταση για επιχειρηματίες που θέλουν να διαμορφώνουν την αγορά και όχι να την ακολουθούν… Τα καταστήματα BubbleJelly, αποτελούν τη νέα, δροσιστική και καινοτόμα πρόταση της FrozenBAR στην αγορά τσαγιού, χυμών και ροφημάτων, με το διεθνές trend “Bubble tea” να εισέρχεται δυναμικά κερδίζοντας με τη φρεσκάδα και την πρωτοτυπία του!

Το “trendy” τσάι ήρθε και μας ξαφνιάζει ευχάριστα! Πρόκειται για το Bubble Tea που πρωταγωνιστεί στη διεθνή αγορά περίπου εδώ και τρεις δεκαετίες. Ένα δροσιστικό ρόφημα με βάση το τσάι και τις φρουτένιες μπαλίτσες - πέρλες, που σκάνε στο στόμα χαρίζοντας μια αίσθηση δροσιάς. Στα καταστήματα Bubble Jelly, οι πελάτες απολαμβάνουν το αυθεντικό Bubble Tea, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία υλικών και δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ένα τσάι στα… μέτρα τους!

Με την εγγύηση και την τεχνογνωσία της FrozenBAR, εταιρείας με υψηλή εξειδίκευση στην αγορά της εστίασης, τα καταστήματα BubbleJelly αποτελούν μια άκρως μοναδική και ελκυστική επενδυτική ευκαιρία, σερβίροντας το αγαπημένο σε όλους μας τσάι στην πιο πρωτότυπη και γευστική εκδοχή του!

Μια πρόταση για όσους αναζητούν μια διαφοροποιημένη επένδυση που προσπερνά τον ανταγωνισμό και διασφαλίζει εντυπωσιακές αποδόσεις, μέσα από ένα αποδοτικό μοντέλο λειτουργίας που σχεδίασε για το συνεργάτη η FrozenBAR!

Μια διεθνής καταναλωτική μανία!

Το Bubble Tea ξεκίνησε από την Ταϊβάν τη δεκαετία του 1980. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο ρόφημα, που έχει ως βάση το τσάι. Σε αυτό προστίθεται σιρόπι καθώς και φρουτένιες πέρλες ή tapioca. Οι λεγόμενες φουσκαλίτσες που έδωσαν το όνομά τους (bubble) στο πολυσυζητημένο προϊόν, είναι φρουτένιες μπαλίτσες που λιώνουν στο στόμα, απελευθερώνοντας γεύσεις και αρώματα! Μέσα στο 100% φυτικό κέλυφος περιέχεται φυσικός χυμός που εκπλήσσει ευχάριστα, προσφέροντας στο κοινό μια νέα γευστική εμπειρία, ενώ ταυτόχρονα ακολουθεί τη στροφή του κοινού σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.
Η απήχηση του Bubble Tea ήταν τόσο έντονη, ώστε το πρωτότυπο τσάι θεωρείται σήμερα για τους Ασιάτες ένα φαινόμενο αντίστοιχο με τα Starbucks των Δυτικών.

Ευέλικτο concept & διαφοροποιημένο προϊόν - Το τσάι στην πλέον «επιτυχημένη» εκδοχή του!

Η πλέον πρωτότυπη πρόταση franchise με ένα μοναδικό προϊόν που τώρα εισχωρεί στην ελληνική αγορά και δίνει τη δυνατότητα στους υποψήφιους συνεργάτες να γίνουν οι πρωταγωνιστές της δεδομένης επιτυχίας που το ακολουθεί σε κάθε προορισμό!

Ένα ιδανικό, υγιεινό ρόφημα καλοκαίρι και χειμώνα, για μικρούς και μεγάλους!

Το προϊόν κερδίζει τον καταναλωτή, ενώ παράλληλα η εγγύηση και η τεχνογνωσία της FrozenBAR  εξασφαλίζει τον υποψήφιο συνεργάτη για την επιτυχημένη πορεία του καταστήματος! Το concept ευέλικτο, καθώς υπάρχει δυνατότητα για 2 διαφορετικούς τύπους καταστημάτων.

O main τύπος καταστήματος είναι 25 τμ, ενώ o extended 40 τμ. Ο συνεργάτης, ανάλογα  με την περιοχή δραστηριοποίησης και με το εάν το κατάστημα θα δουλεύει εποχιακά ή ολόκληρο τον χρόνο, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο καταστήματος που του ταιριάζει! Αντίστοιχα, υπάρχει ευελιξία προϊοντικού μείγματος, έτσι ώστε να μεγιστοποιούνται οι πωλήσεις.