Με βασικό concept το χειροποίητο κόσμημα, η εταιρεία ΧαντρόCOSMOS παρέχει μια πλούσια γκάμα ποιοτικών και μοντέρνων κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ σε προσιτές τιμές. Οι πελάτες των καταστημάτων μπορούν να επιλέξουν βραχιόλια, δαχτυλίδια, κολιέ, σκουλαρίκια, καρφίτσες από τις συλλογές που έχει δημιουργήσει η ομάδα της αλυσίδας, αλλά και  να προμηθευτούν μεταξύ άλλων, χάντρες, κορδόνια και κάθε λογής αξεσουάρ, χρησιμοποιώντας τη δική τους φαντασία και συνθέτοντας το δικό τους κόσμημα.

Με όρεξη για δημιουργία...

Το πρώτο κατάστημα ΧαντρόCOSMOS άνοιξε τις πύλες του το 2002. Με φαντασία, μεράκι και  διάθεση για δημιουργία, η ομάδα του καταστήματος υλοποιούσε τις ιδέες των πελατών, χαρίζοντάς τους χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ. Τα πρωτότυπα κοσμήματα του ΧαντρόCOSMOS άρχισαν να γίνονται γνωστά σε πολλές περιοχές της Αθήνας, με αποτέλεσμα το άνοιγμα ενός ακόμη καταστήματος σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σήμερα, 11 χρόνια μετά, η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο 12 καταστημάτων, ενώ εδώ και ένα χρόνο επενδύει στην επέκτασή της μέσω franchising. Σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, η ΧαντρόCOSMOS έχει ήδη προχωρήσει σε 8 συνεργασίες franchise, φιλοδοξώντας να δημιουργήσει ένα δυναμικό δίκτυο σε όλη την Ελλάδα, που ακολουθεί τις τάσεις της μόδας και αφουγκράζεται παράλληλα και τη φαντασία των ίδιων της των πελατών. Η φιλοσοφία της εταιρείας ΧΑΝΤΡΟΚΟΣΜΟΣ ήταν και παραμένει η παροχή μοντέρνων κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ στην καλύτερη δυνατή αναλογία ποιότητας-τιμής.

Πλούσια γκάμα και ξεχωριστές δημιουργίες

Όταν η έμπνευση, η δημιουργικότητα και η πρωτοτυπία συναντώνται, γεννιούνται ιδέες, συνήθως πολλά υποσχόμενες…Αυτή τη φορά αποτέλεσμα αυτής της συνύπαρξης  είναι η δημιουργία ενός νέου concept σε μια ανερχόμενη αγορά που «στολίζει» την προσωπικότητά μας!

Σε μια εποχή όπου οι καταναλωτές αναζητούν value for money προϊόντα και σε μια αγορά που φαίνεται να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος, η ΧαντρόCOSMOS προσφέρει κοσμήματα μοντέρνα, κομψά, διαχρονικά και συνάμα ποιοτικά. Με ομάδα έμπειρη στο κόσμημα που αναγνωρίζει και εμπνέεται από τις ανάγκες της εποχής, η ΧαντρόCOSMOS δημιουργεί προτάσεις που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, ικανοποιώντας παράλληλα την φαντασία και την αισθητική του πελατειακού κοινού. Για αυτό και οι επισκέπτες την εμπιστεύονται, την αγαπούν και το αποδεικνύουν έμπρακτα εδώ και τόσα χρόνια! Η αγάπη αυτή άλλωστε στάθηκε και η αφορμή για τη δημιουργία του δικτύου της αλυσίδας.. Η γκάμα των καταστημάτων ΧαντρόCOSMOS αποτελείται πλέον από περίπου 5.000 ξεχωριστούς κωδικούς απ' όλο τον κόσμο, με την επιμέλεια της κ. Βάσσου και των συνεργατών της.

Πακέτο Συνεργασίας

Bασικές αξίες της ΧαντρόCOSMOS αποτελούν από την πρώτη στιγμή η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, η δημιουργικότητα, η έμπνευση, η πρωτοποριακή ιδέα και η ομαδική εργασία, αξίες που επιδιώκει να μοιραστεί με τους συνεργάτες της. ‘Οπως λένε χαρακτηριστικά οι ιδρυτές της εταιρείας: «Οι αξίες αυτές οδηγούν κάθε μας αποστολή».

Ο ιδανικός συνεργάτης δεν είναι απαραίτητο να είναι και ο ίδιος δημιουργός, μιας και όλα τα μέλη του δικτύου απολαμβάνουν κατάλληλη εκπαίδευση, υποστήριξη και καθοδήγηση από την εταιρεία.
Η εταιρεία δεσμεύεται  για την επίβλεψη της κατασκευής του νέου καταστήματος, για το στήσιμο του εμπορεύματος και για την εκπαίδευση του νέου προσωπικού. Με στόχο την ομαλή λειτουργία και ένταξη των νέων καταστημάτων στο δίκτυο, η ομάδα της ΧαντρόCOSMOS βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους νέους συνεργάτες κατά τον πρώτο μήνα λειτουργίας, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας προσφέρεται η κατάλληλη υποστήριξη. Η μηχανογράφηση των προϊόντων διευκολύνει τις παραγγελίες, ενώ η άμεση παράδοσή τους διευκολύνει την ομαλή λειτουργία και ανεφοδιασμό του δικτύου.

Προσθέστε το σχόλιο σας