Έχετε πάθος με τη γαστρονομία;; Θέλετε να συνδέσετε το μεράκι σας για πρωτότυπα πιάτα με μια πολλά υποσχόμενη επιχειρηματική ευκαιρία;; Ονειρεύεστε να αποκτήσετε το δικό σας κατάστημα που δεν μοιάζει σε τίποτε με όλα τα άλλα;;

Υποδεχθείτε το νέο μοναδικό concept στον κλάδο της εστίασης, που ακούει το όνομα Frutti Di Mare.  Το  Frutti Di Mare είναι το απόλυτο fish bar, που έλειπε από την ελληνική αγορά.

Η Frutti Di Mare επιχειρεί να βάλει τα ψάρια και τα θαλασσινά στο πιάτο του Έλληνα, έξω όμως από τη λογική της ψαροταβέρνας ή του μεζεδοπωλείου. Τα επανατοποθετεί ως μια καθημερινή συνήθεια υψηλής  διατροφικής αξίας. Συστήνει το ψάρι  στους καταναλωτές ως μια gourmet επιλογή προσιτή σε όλους, προσφέροντας πιάτα που κυριολεκτικά αποθεώνουν το ψάρι.  Αρώματα μεσογείου και θαλασσινές γεύσεις «παντρεύονται» δημιουργικά και το αποτέλεσμα είναι νόστιμα και ευφάνταστα εδέσματα.

Το Frutti Di Mare είναι ένα εστιατόριο μοναδικό στο είδος του.  Καλωσορίζει τους πελάτες του όλες τις ώρες της ημέρας σε έναν all-day χώρο με μίνιμαλ διακόσμηση, βασισμένη στο ξύλο.

Στο Frutti Di Mare οι πελάτες έχουν πολλαπλές επιλογές! Μπορούν να έχουν ένα πλήρες γεύμα με βάση το ψάρι, να απολαύσουν τον καφέ τους ή και το σνακ τους. Ενώ αν θέλουν να γευτούν κάτι πιο ελαφρύ, μπορούν να τσιμπήσουν κάποιον από τους  θαλασσινούς  μεζέδες. Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα του take away σε πρακτικές fish box συσκευασίες.

Πρόκειται για μια απλή και αποτελεσματική ιδέα, συνώνυμο της επιτυχίας. Η εταιρεία προσφέρει στους franchisees εκπαίδευση για την παρασκευή των εδεσμάτων, δομημένο concept και συνεχή υποστήριξη για οποιοδήποτε θέμα αφορά τη βέλτιστη λειτουργία της επιχείρησης σας. Εσείς με μικρό κεφάλαιο αλλά με περίσσια αγάπη για την υψηλή γαστρονομία, επενδύστε σε ένα concept με υψηλά περιθώρια κερδοφορίας.

Η THE FRANCHISE CO., ως υπεύθυνη για το franchise της Frutti Di Mare συντονίζει την  ανάπτυξη δικτύου της εταιρείας και συνυπογράφει την επιτυχία του.

Το Frutti Di Mare προσφέρει το ψάρι «αλλιώς» ….

Αξιοποιήστε τα ισχυρά και διατηρήσιμα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, το μεράκι σας και  φυσικά τους «καρπούς» της θάλασσας και γίνετε ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας.

Προσθέστε το σχόλιο σας