Το FRANCHISESUCCESSγια άλλη μια χρονιά έδωσε δυναμικό παρόν στη Διεθνή Έκθεση ΚΕΜFranchise Β. Ελλάδος 2015, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας στους επισκέπτες της έκθεσης, τις ευκαιρίες που δίνει το franchising ως προοπτική επιχειρηματικής και επαγγελματικής εξέλιξης. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στις 13-15 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο PORTO PALACE στη Θεσσαλονίκη.

Οι επισκέπτες, μέσα από τις σελίδες των εκδόσεων που διανεμήθηκαν, ενημερώθηκαν για τις τάσεις της αγοράς, τις νέες επιχειρηματικές προτάσεις που ξεκίνησαν να αναπτύσσονται το 2015 καθώς και για τις εναλλακτικές επιλογές και πώς αυτές μπορούν να αξιοποιηθούν.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, διατέθηκαν περίπου 2.500 αντίτυπα από τις 3 τελευταίες εκδόσεις -FS.57, FS.58, FS.59, -καθώς και ο ετήσιος οδηγός ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2015.

H ανταπόκριση του κοινού ήταν ιδιαίτερα θερμή, με αιχμή τα αφιερώματα, τα ρεπορτάζ και τις έρευνες που φιλοξενούνται σε αυτά, θέματα τα οποία απέσπασαν το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Συγκεκριμένα, oι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν πρώτοιτο τελευταίο τεύχος μας-FRANCHISE SUCCESS_T.59 με κεντρικό αφιέρωμα γιατις νέες επιχειρηματικές προτάσεις που εμφανίστηκαν στην αγορά το 2015 αλλά και για τις αγορές της Β. Ελλάδος.

Παρουσιάσεις franchise concept, συμβουλευτική αρθρογραφία, συνεντεύξεις και ποικίλη θεματολογία που αφορά τους σύγχρονους επιχειρηματίες, περιλαμβάνονται επίσης στο FRANCHISE SUCCESS_T.59 που κυκλοφορεί πλέον πανελλαδικά.