Τα Mandou, εφαρμόζοντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους εκμάθησης-δραστηριοτήτων, μεριμνούν για τη διάγνωση, καθώς και τη μεθοδική και εξειδικευμένη αντιμετώπιση των αναπτυξιακών και μαθησιακών δυσκολιών, που παρουσιάζονται σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Τα Mandou συνεχίζουν τη μακρά και επιτυχημένη πορεία τους κοντά στο παιδί και στην οικογένεια, συνιστώντας παράλληλα μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση με πολλαπλές εφαρμογές και μακρόχρονες συνεργασίες.

Έχοντας κερδίζει την εμπιστοσύνη των γονιών στα 25 χρόνια αποδοτικής λειτουργίας τους, τα κέντρα Mandou με το άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό τους, θέτουν καθημερινά τις πιο γερές βάσεις για μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο της ειδικής εκπαίδευσης. Υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία και ιδιαίτερα ποιοτικές υπηρεσίες μέσα από μια αποδοτική επιχειρηματική πρόταση. Μια επενδυτική ευκαιρία που εξασφαλίζει στους υποψήφιους συνεργάτες σταθερή επιχειρηματική ανάπτυξη σε μια αγορά που βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο.Ένα διαφοροποιημένο concept, υψηλής αναγνωρισιμότητας και αξίας, που συνδυάζει την αγάπη για τα παιδιά με μια κερδοφόρα επιχειρηματική πρόταση!

25 χρόνια εμπειρίας…

Το Κέντρο Ανάπτυξης Νηπίων, Παίδων, Εφήβων ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1990 με πρωτοβουλία του κ. Στέλιου Μαντούδη, Αναπτυξιακού Εργοθεραπευτή με μεγάλη εμπειρία στις αναπτυξιακές δυσκολίες και σημαντικές διακρίσεις. Από το 1991, μέχρι σήμερα, στα Αναπτυξιακά Κέντρα Mandou λειτουργούν δύο παιδαγωγικά προγράμματα, που αφορούν τη βελτίωση των δεξιοτήτων. Το Happy Learning, κατάλληλα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 0-3 ετών εστιάζει στην ανάπτυξη των γνωστικών και νοητικών δεξιοτήτων από τους πρώτους μήνες της ζωής του, καθοδηγώντας τους γονείς να ανακαλύψουν τις ικανότητες, τα ταλέντα, τις νοητικές και γνωστικές ικανότητες κατά την πρώιμη περίοδο της ανάπτυξης του εγκέφαλου του. Το δεύτερο, το Εasy Learning, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3-6 ετών και στοχεύει στην αύξηση της ικανότητας απορρόφησης νέων γνώσεων από το παιδί, ώστε να διαθέτει τα καλύτερα εφόδια στην αρχή της μαθησιακής του πορείας.

Ακολουθώντας μια συνεχή πορεία ανάπτυξης το Mandou μετρά 3 εταιρικά κέντρα σε Γουδί, Βύρωνα και Ηλιούπολη και εκατοντάδες αφοσιωμένους πελάτες, που το εμπιστεύονται για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών τους.

Ελκυστική αγορά για συγκροτημένα concepts

Ανεξάρτητα από τις οικονομικές συνθήκες, οι γονείς επιδεικνύουν ιδιαίτερη ευαισθησία όσον αφορά στην ψυχική υγεία και την ολοκληρωμένη ανάπτυξη των δυνατοτήτων των παιδιών τους. Η αλυσίδα πιστοποιημένων κέντρων Mandou  εμπνέει εμπιστοσύνη στους γονείς δίνοντάς τους την αίσθηση της ασφάλειας και της πιστοποιημένης ποιότητας. 
Η υψηλή διασύνδεση με φορείς της τοπικής κοινωνίας (π.χ. ιδιώτες ιατροί) και η αναγνωρισιμότητα του ονόματος Mandou αποτυπώνεται στη σύναψη μακροχρόνιων συνεργασιών με εκπαιδευτικούς φορείς (Ιδιωτικούς Παιδικούς Σταθμούς και Νηπιαγωγεία) αλλά και ιατρικά ιδρύματα ( Δημόσια ή Ιδιωτικά Παιδιατρικά και Μαιευτικά Νοσοκομεία). Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουν και διευρύνουν ακόμα περισσότερο την αγορά τους, αναπτύσσοντας σημαντικά το πελατολόγιο. Παράλληλα, ισχυροποιώντας πάντα την αναγνωρισιμότητα και την υψηλή προσλαμβάνουσα αξία του ονόματος “Mandou” ξεπερνούν τον ανταγωνισμό και κατατάσσονται στην πρώτη θέση στη συνείδηση των γονέων.

Εύρος υπηρεσιών και μακροχρόνιες συνεργασίες

Το κέντρο παρέχει δύο ειδών προσφερόμενες υπηρεσίες, τις διαγνωστικές και τις θεραπευτικές. Στην πρώτη ομάδα εντάσσονται η παιδοψυχιατρική, ψυχολογική (έλεγχος δείκτης νοημοσύνης) και αναπτυξιακή εκτίμηση, ενώ στην δεύτερη η εργοθεραπεία, η λογοθεραπεία, η βοήθεια με μαθησιακές δυσκολίες, η ψυχολογική εκτίμηση και υποστήριξη, η ειδική αγωγή, η συμβουλευτική γονέων, η πρώιμη παρέμβαση και ο επαγγελματικός προσανατολισμός για εφήβους. Το Private Appointment είναι μια νέα υπηρεσία που στόχο έχει την εξυπηρέτηση μερίδας παιδιών στον προσωπικό τους χώρο, διασφαλίζοντας απόλυτη εχεμύθεια στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Επιπλέον, δραστηριότητες του Κέντρου αφορούν και σε μακροχρόνιες συνεργασίες με άλλους εκπαιδευτικούς φορείς, όπως σχολεία, δημόσια και ιδιωτικά παιδιατρικά και μαιευτικά νοσοκομεία, ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί και νηπιαγωγεία, ιατρικά ιδρύματα, δήμοι, σχολικοί σύμβουλοι και άλλοι.

Πρόταση Συνεργασίας

Η ανάπτυξη του δικτύου Αναπτυξιακών Κέντρων Mandou προσφέρει την ευκαιρία σε επαγγελματίες του χώρου ή απόφοιτους αντίστοιχων σχολών να ενταχθούν σε ένα αναγνωρισμένο δίκτυο που έχει αποδεδειγμένα κερδίσει το κοινό του.

Οι συνεργάτες- σε Ελλάδα και Κύπρο- που εντάσσονται στο δίκτυο των Αναπτυξιακών Κέντρων Mandou καταρτίζονται μέσα από ένα πρόγραμμα πλήρους εκπαίδευσης, ενώ τους δίδεται η δυνατότητα παρακολούθησης τακτικών εκπαιδευτικών σεμιναρίων, με σκοπό την περαιτέρω ενημέρωση σε πρόσφατες εξελίξεις του κλάδου. Δραστηριοποιούνται σε μια δυναμική αγορά, αξιοποιώντας ένα brand name συνώνυμο της υπευθυνότητας καθώς και ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο μοναδικών υπηρεσιών ανελαστικής ζήτησης.
Οι συνεργάτες των Mandou απολαμβάνουν μια σειρά προνομίων, όπως:

  • Παροχή εγχειριδίων λειτουργίας,
  • Αποκλειστικότητα περιοχής,
  • Αρχική εκπαίδευση,
  • Συνεχής υποστήριξη προς τον franchisee σε οργανωτικά, τεχνικά και διαχειριστικά θέματα,
  • Υποστήριξη κατά την επιλογή των συνεργατών του franchisee.

Προσθέστε το σχόλιο σας