Μοντέρνος σχεδιασμός καταστημάτων, value for money προϊόντα που αναζητά κάθε σύγχρονος  καταναλωτής και μια ελληνική εταιρεία που έχει πιάσει το σφυγμό της αγοράς.

"Ταξιδέψτε στον κόσμο μας" λένε στην PerfumeWorld και μας καλωσορίζουν στο δικό τους κόσμο, στον κόσμο των αρωμάτων! Μια επίσκεψη αρκεί για να σε ταξιδέψει στο απόγειο των αισθήσεων και να διαπιστώσεις πως αυτός ο κόσμος… σε μαγεύει! Η PerfumeWorld δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία από το 2008 στον κλάδο της αρωματοποιίας, έχει κερδίσει το καταναλωτικό κοινό και προσφέρει μοναδικές συλλογές αρωμάτων και ειδών προσωπικής περιποίησης. Με χαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης και ποιοτικά είδη σε προσιτές τιμές αποτελεί τη σύγχρονη επιχειρηματική πρόταση της αγοράς.

Στον κόσμο των αρωμάτων…

Οι καταναλωτές βρίσκουν στα καταστήματα της αλυσίδας μεγάλη ποικιλία αρωμάτων γαλλικής προέλευσης, ενώ το εργοστάσιο παραγωγής με το οποίο συνεργάζεται συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία του είδους παγκοσμίως! Η πρώτη ύλη όλων των αρωμάτων eau de parfum που προσφέρει η PerfumeWorld προέρχεται από εκεί, γεγονός που εγγυάται την εξαιρετική ποιότητα που φέρουν όλα τα προϊόντα. Χαρακτηρίζονται από μέγιστη διάρκεια, υψηλή ποιότητα αλλά συνάμα και προσιτές τιμές και έχουν καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να χτίζουν ένα ισχυρό και αναγνωρίσιμο brand στο χώρο των αρωμάτων και καλλυντικών.

Όλα αυτά τα χρόνια η εμπιστοσύνη και η αγάπη των καταναλωτών έχει μετατρέψει τα καταστήματα στα ιδανικά σημεία επιλογής του κατάλληλου -για τον καθένα μας ξεχωριστά- αρώματος. Το προσωπικό, άρτια εκπαιδευμένο παρακολουθεί τακτικά σεμινάρια αρωματοποιίας - κοσμετολογίας, ταξιδεύει συνεχώς βρίσκοντας νέες ιδέες, ενώ παράλληλα ενημερώνεται και επιμορφώνεται συνεχώς για να ακολουθεί και να προσαρμόζεται στις τάσεις της αγοράς.

Χαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης και μεγάλα περιθώρια κέρδους σε μια αγορά που κινείται συνεχώς ανοδικά

«Ο απώτερος στόχος της αλυσίδας είναι να ταυτιστεί απόλυτα στο μυαλό των καταναλωτών η λέξη PerfumeWorld με την λέξη ΠΟΙΟΤΗΤΑ», δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Ε. Χασαπάκης, Γενικός Δ/ντης της αλυσίδας. Στα καταστήματα PerfumeWorld, μπορούμε επίσης να επιλέξουμε μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων Φυτικά – Αιθέρια Έλαια, Essans – Αρωματικές Ύλες, Body Lotion – After Shave, Πρώτες Ύλες για Κρέμες & Σαπούνια, Παιδικές Κολώνιες.
Όλα τα προϊόντα της εταιρείας ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και εφαρμόζονται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Η επιχειρηματική πρόταση

Η PerfumeWorld είναι μια ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2008. Σήμερα αριθμεί 7 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κρήτη και Σέρρες, ενώ διαθέτει και 2 shop in shop σε Άνδρο και Χαλκιδική. Στο χώρο του franchising εισήλθε δυναμικά το 2013 παρέχοντας τη δυνατότητα σε νέους συνεργάτες να ενταχθούν στο δίκτυό της. Η προσήλωση της εταιρείας στις βασικές αρχές της, στην παροχή ποιοτικής εξυπηρέτησης, άριστης ποιότητας προϊόντα και προσιτές τιμές, την οδήγησαν στην επιτυχία, ξεπερνώντας πάντα τον ανταγωνισμό. Όλες οι προσπάθειες και οι συνεχείς ενέργειες της αλυσίδας κάνουν το brand συνώνυμο της ποιότητας στον κόσμο των αρωμάτων!
«Ο συνδυασμός ισχυρού brand, ποιοτικού προϊόντος  που χαρακτηρίζεται από διάρκεια και πιστότητα, σωστής οργάνωσης, συνεχής υποστήριξης, αποτελούν βασικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της PerfumeWorld», περιγράφει ο κ. Ε. Χασαπάκης. «Ο αριθμός των καταστημάτων μας και η διαφύλαξη της αξιοπιστίας μας, ενισχύουν την επαγγελματική ασφάλεια στις ενέργειες διαχείρισης και τεχνογνωσίας  που αναζητούν οι franchisee. Με χαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης, μεγάλα περιθώρια μεικτού κέρδους, χαμηλές λειτουργικές δαπάνες και value for money προϊόντα, η PerfumeWorld δίνει την ευκαιρία σε υποψήφιους συνεργάτες να ενταχθούν σε ένα δίκτυο με ανοδική πορεία που έχει ισχυροποιήσει τη θέση της στην αγορά ακόμα και κάτω από την τρέχουσα οικονομική συγκυρία».

Προσθέστε το σχόλιο σας