Διαφορετικές αγορές, πολλαπλά κοινά μέσα από ένα concept ιδανικό για υψηλή πληρότητα!
Στο THE MINDTRAP, το παιχνίδι πέρα από ψυχαγωγία είναι και ευκαιρία για socializing, team building και family bonding στα αντίστοιχα target groups:  παρέα, επιχείρηση, οικογένεια. Πέρα από τις ανεξάρτητες ομάδες παικτών, απευθύνεται  επίσης σε μια μεγάλη αγορά αποτελούμενη από πολλαπλά και διαφορετικά industries  (π.χ. σε στελέχη επιχειρήσεων για ενίσχυση του team building, σε τουρίστες που αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους ψυχαγωγίας, σε οικογένειες στα πλαίσια του family bonding αλλά και σε σχολεία για εκπαιδευτικούς λόγους). Παράλληλα, η πραγματοποίηση events στους χώρους του THE MINDTRAP προσθέτει ένα συμπληρωματικό profit center προερχόμενο από τις παραπάνω κατηγορίες κοινών.

  • Το THE MINDTRAP αναλαμβάνει προγράμματα team building προσαρμοσμένα στις ανάγκες της κάθε εταιρείας. Οι δραστηριότητες που βασίζονται στην μέθοδο της βιωματικής απόδρασης, υλοποιούνται βάσει πρωτότυπων σεναρίων με την ενεργό συμμετοχή όλων των μελών της κάθε ομάδας.   Με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα  στα μέλη της ομάδας να εφαρμόσουν μοντέλα συλλογικής εργασίας με σκοπό να επιλύουν προβλήματα, να ελίσσονται, να διαχειρίζονται σωστά τον χρόνο τους, να βελτιώσουν τις αποδόσεις τους,  αναλαμβάνοντας ηγετικούς ρόλους.
  • Η θετική αξιολόγηση του THE MINDTRAP σε διεθνούς βεληνεκούς ταξιδιωτικά review sites, όπως το TripAdvisor το επανατοποθετεί ως έναν κορυφαίο τουριστικό εναλλακτικό προορισμό. Έτσι, τουρίστες και ταξιδιώτες είναι μια ανεξάντλητη κατηγορία πελατών, καθιστώντας το concept μια ιδανική επιχειρηματική πρόταση σε  παραδοσιακούς τουριστικούς προορισμούς.

Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κομοτηνή, Ιωάννινα, Λάρισα
Ποιος να είναι ο επόμενος σταθμός των… δωματίων;

Προσθέστε το σχόλιο σας