«Στόχος μας να μεταφέρουμε την εμπειρία DE-TOX σε κάθε κατάστημά της αλυσίδας» δηλώνουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας που ήδη μετρά 5 πολύ επιτυχημένα DE-TOX στην Λάρισα, στην πόλη που ξέρει…τον καλό καφέ! «Γι’ αυτό είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα!».
Τα άτομα που πρόκειται να εργαστούν και να στελεχώσουν κάθε νέο franchise κατάστημα
DE-TOX εκπαιδεύονται από έμπειρο προσωπικό και baristas, σε θεωρητικό και σε πρακτικό επίπεδο. Η εκπαίδευση ξεκινάει στις εγκαταστάσεις της DE-TOX Α.Ε. και ολοκληρώνεται σε πραγματικές συνθήκες δουλειάς σ’ ένα από τα καταστήματα DE-TOX στη Λάρισα.


Ο εκάστοτε franchisee είτε ο υπεύθυνος που έχει οριστεί από την επιχείρηση λαμβάνει επίσης πλήρη εκπαίδευση για τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις καθημερινές ανάγκες της επιχείρησής του και σε οποιαδήποτε άλλη ανάγκη προκύψει.
Με την έναρξη της λειτουργίας του νέου σημείου, ένας από τους άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους baristi της εταιρείας υποστηρίζει από κοντά  τη λειτουργία του καταστήματος για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται.
Η ομάδα του DE-TOX συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πρωτοπόρους της Λάρισας που προώθησε τον espresso και cappuccino στο κοινό με συνταγές διαφορετικές για την εποχή τους. Σημείο αναφοράς πάντα η ποιότητα και τα καλύτερα υλικά.
Με 3 profit centers, χαμηλό food cost και all day κοινό, τα DE-TOX συνιστούν μια κερδοφόρα και ελκυστική επιχειρηματική ευκαιρία στη δυναμική αγορά των café!

Δείτε την επιχειρηματική πρόταση των DE-TOX εδώ

Προσθέστε το σχόλιο σας