Καινοτομία, παράδοση και… καφεμαντεία συναντιούνται στον Ωκεανό! To concept που  βασίστηκε εξαρχής στην ελληνική κουλτούρα, κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού εδώ και 20 συνεχόμενα χρόνια. Η νέα κερδοφόρα επιχειρηματική πρόταση με βασικό προϊόν τον ελληνικό καφέ…και τις «προβλέψεις» του!

Ο Ωκεανός είναι ένα καινοτόμο concept, που βασίστηκε εξαρχής στο αγαπημένο ρόφημα των Ελλήνων, τον ελληνικό καφέ… αλλά και στη βαθιά ριζωμένη ελληνική κουλτούρα και παράδοση της «ανάγνωσης» του φλιτζανιού. Εδώ, η καφεμαντεία είναι δωρεάν, ο ελληνικός καφές μόνο €2 (!) ενώ η απήχηση είναι τέτοια, που για να μάθετε τα μελλούμενα, παίρνετε χαρτί προτεραιότητας! Ναι-χαρτί προτεραιότητας!

Ο Ωκεανός έχει το δικό του φανατικό κοινό, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας. Ένα κοινό πιστό και αφοσιωμένο που επισκέπτεται τα καταστήματα του δικτύου ξανά και ξανά! Και αυτούς που ενδιαφέρονται για τον καφέ, και αυτούς που είναι απλά… «περίεργοι», ακόμα και αυτούς… που δεν τους ενδιαφέρει καθόλου το «μέλλον!». Γιατί; Γιατί στον Ωκεανό, περνάς καλά μέσα σε ένα φιλόξενο, οικείο και χαλαρό περιβάλλον και κυρίως μπορείς να φας, να πιεις ξοδεύοντας τα ελάχιστα! Και γιατί όχι; Ας μάθεις και την εξέλιξη όσων σε ενδιαφέρουν!

Win-win επιχειρηματική ευκαιρία

Λόγω του έντονου επενδυτικού ενδιαφέροντος και της σημαντικής διαφοροποίησης του concept από τον ανταγωνισμό, τόσο σε επίπεδο επενδυτικής πρότασης, όσο και σε επίπεδο αγοραστικής εμπειρίας, ξεκινά η επέκταση του δικτύου «Ωκεανός» πανελλαδικά με τη μέθοδο franchise. Ένα απλό και εξίσου αποδοτικό μοντέλο καταστήματος χωρίς απαίτηση σχετικής προϋπηρεσίας, με πολλαπλά profit centers προϊόντων καφεστίασης, που εξασφαλίζουν υψηλή ρευστότητα. Μια χαμηλού κόστους επένδυση και ένα concept ιδιαίτερα ανθεκτικό στις σημερινές οικονομικές συνθήκες. Τα παραπάνω καθιστούν τον Ωκεανό μια σύγχρονη και ταυτόχρονα διαχρονική επενδυτική πρόταση, που απευθύνεται σε μια μεγάλου μεγέθους αγορά και ένα ευρύ πελατειακό κοινό, που υπερβαίνει, παρεμφερείς χώρους εστίασης! Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι το ηλικιακό target group του «Ωκεανός» κυμαίνεται από 16-66 ετών, με το 85% να αποτελείται από γυναίκες. Με υψηλής ποιότητας προϊόντα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και διαφοροποίηση μέσα από τη δωρεάν καφεμαντεία, ο Ωκεανός αποτελεί ένα concept ιδανικό για άμεση απόδοση, υψηλή ρευστότητα και κερδοφορία.

«Ταξίδι» επιτυχίας στον… Ωκεανό

Μια άκρως διαφοροποιημένη και πρωτοπόρα πρόταση στην δυναμική αγορά της καφεστίασης. Γιατί;

  • Απευθύνεται σε ένα ευρύ πελατολόγιο αποτελούμενο από πολλαπλά κοινά
  • Χαρακτηρίζεται από υψηλό βαθμό αφοσίωσης πελατών
  • Προσφέρει πολλαπλές ευκαιρίες πωλήσεων κατά το διάστημα αναμονής, μέχρι να διαβαστεί το φλιτζάνι! Επαναλαμβανόμενες πωλήσεις καθώς και υψηλότερη μέση απόδειξη.
  • Συνιστά ένα all day διαχρονικό concept βασισμένο σε ένα αγαπημένο προϊόν, τον ελληνικό καφέ και μια διαχρονική τάση, την ανάγκη μας να μάθουμε τα μελλούμενα.
  • Το 80% των πωλήσεων στηρίζεται στην πώληση ελληνικού καφέ, γεγονός που συνεπάγεται υψηλό μικτό περιθώριο κέρδους
  • Είναι ένα δοκιμασμένο, πετυχημένο μοντέλο καταστήματος με 20 χρόνια πορείας
  • Προσφέρει αποκλειστικότητα περιοχής, που προσδίδει ασφάλεια στην επένδυσή σας
  • Απλό και εξίσου αποδοτικό μοντέλο καταστήματος χωρίς απαίτηση σχετικής προϋπηρεσίας.

Και όπως λένε χαρακτηριστικά στον Ωκεανό… «Δεν χρειάζεται να έχετε προηγούμενη εμπειρία, αρκεί το μεράκι σας για πωλήσεις και η θέλησή σας για επιτυχία!»

Προσθέστε το σχόλιο σας