Ένα σύγχρονο δίκτυο κομμωτηρίων - πολυχώρων ομορφιάς, που προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες κομμωτικής, περιποίησης άκρων και προσώπου. Προσφέροντας one-stop-shop υπηρεσίες, το Sede Styling ξεπερνά τον ανταγωνισμό, διατηρεί υψηλή επισκεψιμότητα σε καθημερινή βάση και έχει ταυτιστεί με τη γρήγορη, προσωπική εξυπηρέτηση και τις ανταγωνιστικές τιμές.

Η επιτυχία του concept αδιαμφισβήτητη, αποτυπώνεται ξεκάθαρα στην γρήγορη ανάπτυξη του δικτύου. Το πρώτο Sede Styling ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2013 και ήδη μετρά 3 πολύ επιτυχημένα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη!

Η ομορφιά στο προσκήνιο!

Το Sede Styling ξεχωρίζει για το προσωπικό μοντέλο εξυπηρέτησης το οποίο επιτρέπει το γρήγορο και αποτελεσματικό επίπεδο εξυπηρέτησης, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων.  Η υιοθέτηση νέων τεχνολογιών, τεχνικών αλλά και προϊόντων στην προσωπική φροντίδα, μέσα σε ένα μοντέρνο αισθητικά χώρο, επιτρέπει την αποτελεσματική κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών κάθε πελάτη στο μοναδικό περιβάλλον και ατμόσφαιρα ενός κομμωτηρίου Sede Styling. Παράλληλα, η ολοκληρωμένη γκάμα επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών, προσώπου, μακιγιάζ & νυχιών  δίνει ευκαιρίες για πολλαπλές αυθόρμητες, συμπληρωματικές πωλήσεις, παρασύροντας τους πελάτες σε μια πρωτόγνωρη  «ιεροτελεστία ομορφιάς».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sede Styling για όλους!

Το Sede Styling απευθύνεται σε μια αγορά που μεγενθύνεται συνεχώς και ένα ευρύ πελατολόγιο που αποτελείται από πολλαπλά κοινά. Από παιδιά και εφήβους με ιδιαίτερες προτιμήσεις στο στυλ τους, μέχρι ενήλικους με διάθεση πειραματισμού στο χτένισμα, όλοι βρίσκουν στο Sede Styling τις υπηρεσίες που αναζητούν.

Γιατί Sede Styling;

  • Ισχυρό δίκτυο με εδραιωμένη παρουσία και υψηλό brand awareness
  • Ξεκάθαρο concept για one stop shop υπηρεσίες με προτάσεις στην περιποίηση άκρων, μαλλιών και προσώπου στον τελικό καταναλωτή σε ένα μοντέρνο κομμωτήριο.
  • Μοναδικό προϊοντικό μίγμα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.
  • Πολλαπλά profit centers μέσα από τις επιμέρους κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών περιποίησης άκρων, μαλλιών και προσώπου.
  • Διαχρονικό concept που καλύπτει μια διαρκή ανάγκη του κοινού για την προσωπική του ομορφιά και styling, χωρίς να αποτελεί κάποιο παροδικό consumer trend!
  • Απευθύνεται σε όλους-άνδρες-γυναίκες-παιδιά- και σε όλες τις ηλικίες, προσφέροντας κλασσικές αλλά και σύγχρονες τεχνικές κόμμωσης, βαφής και περιποίησης άκρων και προσώπου.
  • Υψηλά περιθώρια κέρδους ανά προϊοντική κατηγορία.
  • Ευέλικτο concept που δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες του να αναπτύξουν παράλληλα profit centers εντός κομμωτηρίου πέραν των προϊόντων και υπηρεσιών κομμωτικής.
  • Παρέχει δυνατότητα συνεργασιών με φυσικά και νομικά πρόσωπα από τον χώρο της μόδας, της τηλεόρασης και του θεάτρου για βέλτιστη προβολή.
  • Στοχευμένο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης, που καλύπτει κάθε κρίσιμη λειτουργία της επιχείρησης σας! Δεν χρειάζεται να έχετε προηγούμενη εμπειρία. Αρκεί η πραγματική θέληση σας για επιτυχία!

Ένα αποδοτικό μοντέλο επιχείρησης, που βασίζεται σε απλοποιημένες διαδικασίες! Ένα  συγκροτημένο concept με πολλαπλά συγκριτικά πλεονεκτήματα, που διασφαλίζει διάρκεια, υψηλή ζήτηση και κερδοφορία στον ιδιαίτερα δυναμικό κλάδο της προσωπικής φροντίδας!

Προσθέστε το σχόλιο σας