Διαθέτοντας την πληρέστερη και μεγαλύτερη γκάμα μπαταριών στην Ελλάδα, το δίκτυο καταστημάτων batterypark διαγράφει μια σταθερή πορεία δυναμικής ανάπτυξης.

Μέσα από τη δημιουργία του δικτύου καταστημάτων διάθεσης μπαταριών Battery park, η Γ.Δ. ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ ΑΒΕΕ αξιοποιεί την τεχνογνωσία και την εμπειρία σχεδόν 40 ετών στον κλάδο πώλησης συσσωρευτών στην Ελλάδα και δημιουργεί μια επώνυμη και ολοκληρωμένη πρόταση στο χώρο, με απώτερο σκοπό να τοποθετηθεί στην αγορά ως η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα καταστημάτων μπαταριών στην Ελλάδα.

Για μεγάλη γκάμα εφαρμογών

Το batterypark.gr αντιπροσωπεύει και διανέμει πανελλαδικά μια μεγάλη γκάμα από επώνυμες μπαταρίες κορυφαίων κατασκευαστών όπως: Yuasa, ACDelco, GS, Suntech, Exide, Odyssey, Optima, Trojan ώστε να καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα εφαρμογών όπως σε: Οχήματα, Σκάφη, Φωτοβολταϊκές εφαρμογές, Συστήματα Ασφαλείας, UPS και Τηλεφωνικά Κέντρα. Εκτός όμως από όλα τα κορυφαία και αναγνωρισμένα brands, η τεχνογνωσία, η εξειδίκευση και η ποικιλία των υπηρεσιών που προσφέρει το batterypark.gr είναι αυτό που επιτυγχάνει τον επαναλαμβανόμενο πελάτη. Το batterypark.gr είναι ένα δυνατό brand που ενσωματώνει τα εδώ και 38 χρόνια επιτυχημένα συστήματα οργάνωσης και πωλήσεων της Γ.Δ. ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

 

www.batterypark.gr

Πέραν των εξειδικευμένων σημεία πώλησης Battery park, το δίκτυο υποστηρίζεται από ένα πλήρως λειτουργικό e-shop (www.batterypark.gr), το οποίο χαρακτηρίζεται από σύγχρονη πλατφόρμα e-shopping, με παρουσία όλων των προϊοντικών κατηγοριών της εταιρείας, καθώς και λειτουργία call center για τηλεφωνικές παραγγελίες και ενημέρωση. Το site ανανεώνεται συνεχώς με νέα προϊόντα τα οποία οι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Υψηλή τεχνογνωσία σε μια αναπτυσσόμενη αγορά

Μέσα από ένα δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο, ο franchisee της batterypark.gr έχει πρόσβαση σε τεχνογνωσία, κορυφαία εκπαίδευση και διαρκή υποστήριξη. Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα υποστήριξης του batterypark.gr περιλαμβάνει τους ακόλουθους τομείς:

  • Σχεδιασμός καταστήματος
  • Εκτεταμένα προγράμματα αρχικής και συνεχιζόμενης εκπαίδευσης
  • Εγχειρίδια σημείου πώλησης
  • Τεχνική υποστήριξη
  • Website
  • Marketing (Διαρκείς προωθητικές ενέργειες σε Internet, Έντυπα, Β2Β επικοινωνία)
  • Συμμετοχή στο πρόγραμμα ανακύκλωσης μπαταριών

Καθώς τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του batterypark.gr διαρκώς εξελίσσονται, παρουσιάζονται συνεχώς νέες ευκαιρίες για την ανάπτυξη της επιχείρησης σε μια δυναμική αγορά που κινείται ανοδικά!

Προσθέστε το σχόλιο σας