Η εταιρεία SPEEDEX δραστηριοποιείται στο χώρο των Ταχυμεταφορών από το 1986 με συνεχή ανοδική πορεία. Ορόσημο στην ανάπτυξή της αποτέλεσε η συμμετοχή στο μετοχικό της κεφάλαιο του Ομίλου Φουρλής το 2000 και του Ομίλου Σφακιανάκης το 2002.

Σήμερα, η SPEEDEX μέσω του εκτεταμένου δικτύου των 200 καταστημάτων της, διακινεί ετησίως 7.000.000 αποστολές προς 14.000 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, εξυπηρετεί αποστολές εξωτερικού σε συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες Διεθνών Ταχυμεταφορών. Για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της η SPEEDEX είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008.

Από το 2004, η εταιρεία υιοθέτησε το σύστημα franchise για την επέκταση του δικτύου της. Το απαιτούμενο κεφάλαιο για τη δημιουργία ενός καταστήματος SPEEDEX ανέρχεται συνολικά στις 30.000 - 50.000 ευρώ, αναλόγως περιοχής, ποσό που περιλαμβάνει Entry Fee, έξοδα κατασκευής, εξοπλισμού και αρχικού κεφαλαίου κίνησης.

Σημαντικά οφέλη στους συνεργάτες…

Η πρόταση της Speedex παρέχει στον επενδυτή τα απαραίτητα εργαλεία για την εύρυθμη λειτουργία μια οικονομικά εύρωστης επιχείρησης. Πιο συγκεκριμένα, οι franchisees του δικτύου απολαμβάνουν μια σειρά από πλεονεκτήματα σε πολλούς τομείς:

Ενεργό πελατολόγιο

Ισχυρό Brand name

Εξελιγμένη Τεχνογνωσία (Know – how)

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης,θεωρητική και πρακτική

Πλήρη υποστήριξη πριν από την έναρξη: επιλογή ενδεδειγμένου σημείου καταστήματος, νομική και λογιστική καθοδήγηση, ολοκληρωμένη εκπαίδευση στη λειτουργία του καταστήματος

Συνεχή υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας από τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας (πωλήσεις, εξυπηρέτηση πελατών, μηχανογράφηση, διακίνηση αποστολών κ.λπ.)

Το σημαντικότερο όμως όλων που ξεχωρίζει το franchise της Speedex, είναι ότι με την έναρξη της λειτουργίας κάθε νέου καταστήματος, αυτομάτως γίνεται μεταφορά του υπάρχοντος και ενεργού πελατολογίου της περιοχής στον franchisee.

Η ένταξη στο δίκτυο franchise της SPEEDEX παρέχει τη δυνατότητα στον franchisee να αναπτυχθεί επιχειρηματικά, μέσα σε ένα οργανωμένο περιβάλλον, που του επιτρέπει να έχει άμεσα οικονομικά αποτελέσματα και μεγάλες προοπτικές εξέλιξης.

Προσθέστε το σχόλιο σας