Με στόχο να ταράξει τα νερά στον χώρο του ποιοτικού street food, το Fish & Meat συνδυάζει μοναδικές γευστικές επιλογές και σερβίρει casual γευστικές προτάσεις με κρέας και ψάρι!

Ένα έντονα διαφοροποιημένο concept που εισάγει δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων όπως fish and chips, meat sandwich και burgers της Βόρειο-ευρωπαϊκής κουζίνας, εναρμονισμένες με τη μεσογειακή και αξιοποιώντας την ποιότητα των πρώτων υλών της ελληνικής γης. Πλήρες, ισορροπημένο σε ψάρι και κρέας, υγιεινό και θρεπτικό, το menu των Fish & Meat ικανοποιεί όλες τις γευστικές προτιμήσεις και έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού για ένα γρήγορα αλλά συνάμα ποιοτικό street food! Άλλωστε, «γονείς» του είναι τα φημισμένα και δοκιμασμένα concepts στο χώρο της εστίασης, Butcher Shop και Sardelles! Από τη μια, οι λαχταριστές συνταγές με ποιοτικό κρέας και από την άλλη, μοναδικές απολαυστικές γεύσεις θαλασσινών! Το «πάντρεμα» 2 εστιατόριων που έχουν αποδείξει την αξία τους όλα αυτά τα χρόνια ….δημιούργησε το Fish & Meat!

Διαφοροποιημένες γευστικές προτάσεις

Το Fish & Meat άνοιξε τις πόρτες του το 2012 στο Γκάζι, και γρήγορα έγινε το γευστικό σημείο συνάντησης του αθηναϊκού κοινού, τόσο πριν ή και μετά την νυχτερινή του έξοδο, όσο και για ένα απολαυστικό lunch break στη διάρκεια της ημέρας. Τα έντονα αρώματα αλλά και η ιδιαίτερη γεύση σε sandwich, burgers και σουβλάκι, ως αποτέλεσμα των μοναδικών προϊόντων και συνταγών, έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Η πληρότητα του καταλόγου προϊόντων σε snacks, κυρίως πιάτα και γλυκά, αναδεικνύουν το Fish & Meat ως μια επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας, επιτρέποντας την ανάπτυξη παράλληλων profit centers στο κατάστημα.

Θαλασσινά και Κρέατα σχάρας, σε σάντουιτς, burgers, τυλιχτά & καλαμάκια, τηγανητά σε χωνάκια, με σάλτσες από φρέσκα υλικά, κακαβιά και ζωμό Βοδινού σε κούπες, Κρεατόσουπα και Ψαρόσουπα, Φρεσκοκομμένες σαλάτες, βραστά και ψητά λαχανικά, τυριά και αλλαντικά Π.Ο.Π., γλυκά φρέσκα παραγωγής συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο φαγητό δρόμου για όλες τις ώρες της ημέρας και ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στα χέρια κάθε συνεργάτη.

Το ποιοτικό street food

Η εταιρεία Hellenic Food εισέρχεται στην αγορά το 1999 με σκοπό την προσφορά ποιοτικών προϊόντων της ελληνικής γης με ονομασία προέλευσης (Π.Ο.Π), και ιδιαίτερης παραγωγής. Γρήγορα ανέπτυξε μια σειρά από επιχειρηματικές προτάσεις και συγκεκριμμένα τα εστιατόρια Sardelles και Butcher Shop: Πρόκειται για καταστήματα που προσφέρουν προΪόντα των ελληνικών θαλασσών το πρώτο και γευστικές προτάσεις ελληνικών κρεάτων το δεύτερο.Παράλληλα δημιούργησε τα Hellenic Food, σημεία πώλησης αρτοσκευασμάτων, γλυκών, καφέ, γαλακτοκομικών, sandwiches αλλά και συσκευασμένων προϊόντων της ελληνικής γης για το σπίτι.

Το Fish & Meat είναι το νέο concept που συνδυάζει τα ποιοτικά προϊόντα της Hellenic Food σε ψάρι και κρέας σε ένα προϊοντικό χαρτοφυλάκιο το οποίο μαζί με το μοναδικό μοντέλο εξυπηρέτησης θα προσδίδει προστιθέμενη αξία στον πελάτη με κάθε επίσκεψη του στο κατάστημα. Μέσα από την εμπειρία αλλά και την επιτυχημένη πορεία των Butcher Shop και Sardelles, το Fish & Meat με την απλότητα, την άριστη ποιότητα βιολογικών προϊόντων και το φιλόξενο και προσωπικό service σε delivery ή  take away, αλλάζει το πλαίσιο του street food, προσφέροντας την ποιότητα και τις αξίες του dinning στο γραφείο, το σπίτι ή στην νυχτερινή έξοδο.

Προσθέστε το σχόλιο σας