Μια νέα αλυσίδα στο χώρο του καφέ και των σφολιατοειδών που ακολουθεί όμως συνταγή ετών στον καφέ και ειδικότερα στα δημοφιλή freddo ροφήματα. Τα Café Mé διαθέτουν παράλληλα mix προτάσεων που συναγωνίζονται αυτά ενός σύγχρονου «snack-take away» καταστήματος και έρχονται για να ξεχωρίσουν ως η πιο νέα αλυσίδα στο χώρο της, με ιδέες και λύσεις για μια υγιή επιχείρηση. Συνδυάζει χαμηλά λειτουργικά κόστη, μεγάλο κέρδος και το πρώτο street café της Λάρισας ακολουθεί μια σταθερά ανοδική και επιτυχημένη πορεία.

Μια αποδοτική πρόταση

Η πρόταση των “Café Mé” φέρνει με ακόμη πιο προσιτά κόστη το design καφέ-τυροπιτάδικο σε κομβικά σημεία των πόλεων, περάσματα ή φοιτητικά στέκια. Δεν απαιτούνται royalties, ενώ διατίθεται ειδικό συνεργείο κατασκευών και ομάδα για την επικοινωνία και την εκπαίδευση, ώστε ο υποψήφιος franchisee να ξεκινά με σιγουριά και καθοδήγηση. Όλα απορρέουν από εμπειρίες και προσπάθεια πολλών ετών και στοχεύουν -με πολλές προσεγμένες λεπτομέρειες και μεγάλες δαπάνες που προηγήθηκαν- σε ένα αποδοτικό και συμφέρον franchise concept. Όπως μας εξηγεί ο κ. Γιώργος Ανδρεάδης, ιδρυτής της αλυσίδας: «Σε σχέση με τον ανταγωνισμό διατίθενται ποιοτικές επιλογές σε πιο συμπιεσμένες τιμές και τα καταστήματά μας ταιριάζουν πιο πολύ στη νέα τάση των “street café” που θυμίζουν spots, έχουν πιο υπολογισμένα λειτουργικά, υψηλές, μοδάτες παροχές και "ξέρουν τι θέλουν". Απευθύνονται στον έξυπνο επιχειρηματία που θέλει να προσφέρει αλλά και να διαβαίνει το μονοπάτι της επιτυχίας».

Από το 1991!

Η ιστορία της αλυσίδας ξεκίνησε το 1991. Το «Café Mé» φέρνει πρώτο στη Λάρισα την υπηρεσία delivery café, ένα από τα πρώτα «street café» με φανατικό κοινό στις συνταγές του freddo cappuccino & espresso αλλά και στις χειροποίητες πίτες του. Σήμερα τα προϊόντα της αλυσίδας είναι πολύ δημοφιλή και με συνταγές μοναδικές από το πεϊνιρλί, την πίτσα και τη μπουγάτσα μέχρι το μοκατσίνο, τον ελληνικό και το freddo καπουτσίνο.

Τα ίδια τα καταστήματα της αλυσίδας αποδεικνύουν την επιτυχία της. Η έτοιμη κι έμπειρη ομάδα στελεχών -με ένα οργανωμένο πλάνο- είναι στη διάθεση του υποψήφιου συνεργάτη προκειμένου να τον οδηγήσει σωστά στο άνοιγμα ενός νέου «Café Mé» και στον δρόμο της κερδοφορίας. Η φιλοσοφία της αλυσίδας στηρίζεται στις εξής βασικές αρχές:

  • Έρευνα κι εξέλιξη σε κάθε πτυχή της λειτουργίας και των προϊόντων που προσφέρονται στους πελάτες
  • Συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού κι ενημέρωση σε θέματα υλικών, νέων τάσεων και τεχνολογίας
  • Ειλικρίνεια, σεβασμός, μέγιστες παροχές προς τους επισκέπτες αλλά και προς τους συνεργάτες της
  • Αποτελεσματική υποστήριξη των καταστημάτων franchise με σκοπό την υγιή διάρκειά τους

Προσθέστε το σχόλιο σας