Η ταχύτητα και η φιλικότητα στην εξυπηρέτηση, η υψηλή ποιότητα καθαρισμού και φροντίδας, καθώς και η πλούσια γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών τοποθετούν την αλυσίδα 5àsec στην κορυφή του κλάδου διεθνώς.

Η  5àsec είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον κλάδο του στεγνού καθαρισμού με διεθνή παρουσία σε 40 χώρες και 2.000 καταστήματα. Βrand συνώνυμο της υψηλής ποιότητας, του σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, των εξειδικευμένων, μοναδικών υπηρεσιών και της υψηλής τεχνογνωσίας, που αναπτύσσεται μέσω franchising για περισσότερο από 4 δεκαετίες.

Μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο της που τοποθετεί πάντα τον πελάτη στο επίκεντρο, χαρακτηρίζεται για τη φιλική προσέγγιση προς τον καταναλωτή αλλά και τις ανταγωνιστικές τιμές.

Με επιτυχημένη ιστορία…

Αφετηρία η γαλλική αγορά, όπου η 5àsec άνοιξε τα πρώτα καταστήματά της το 1968. Από τότε και χάρη σε μια εμπορική στρατηγική προσαρμοσμένη στην εξέλιξη της πελατειακής ζήτησης, η 5àsec έχει παρουσιάσει εντυπωσιακή ανάπτυξη.
Με 45 χρόνια εμπειρίας η τεχνογνωσία του ομίλου 5àsec αποτελεί εγγύηση άριστης φροντίδας των ρούχων και των υφασμάτινων ειδών των πελατών της. Η 5àsec προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες και«φροντίζει» τους καταναλωτές εξασφαλίζοντας για αυτούς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνει και διατηρεί το πιστό πελατολόγιό της και παράλληλα αποκτά ολοένα λαο μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της αλυσίδας ενισχύουν οι νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες στην αγορά του στεγνοκαθαρισμού. Μεταξύ άλλων η Maxima (οικολογικός καθαρισμός), Αδιαβροχοποίηση, Ακάρεα, Λεύκανση, Σκωροαπωθητικό, Φιξάρισμα, Χαλιά, Δερμάτινα και η Υπηρεσία Προστασίας από τον λεκέ.

Ανάπτυξη με στρατηγική και συνέπεια

Η 5àsec προσφέρει μια δοκιμασμένη συνταγή, ένα επιτυχημένο concept με ηγετική θέση στο παγκόσμιο επιχειρηματικό στερέωμα, που προσδίδει κύρος κι αξιοπιστία στους υποψήφιους συνεργάτες-franchisees.

H συνέπεια και η υποδειγματική οργάνωση της 5àsec σε συνδυασμό με τις συνεχείς εξελίξεις στην τεχνολογία, αποτέλεσμα των προηγμένων μεθόδων έρευνας και ανάπτυξης που χρησιμοποιεί, την έχουν αναδείξει ανάμεσα στα πλέον επιτυχημένα δίκτυα διεθνώς. Τα 2.000 καταστήματα σε 40 χώρες διασφαλίζουν την αγοραστική της δύναμη, τις οικονομίες κλίμακας, τη συσσώρευση σημαντικής γνώσης και τεχνογνωσίας. Ταυτόχρονα αποτελούν τη βάση για την περαιτέρω ανάπτυξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της, υπερβαίνοντας και διευρύνοντας  την παραδοσιακή αγορά των στεγνοκαθαριστηρίων. Η 5àsec είναι σε θέση να εξελίσσει τις πρακτικές της και να προσαρμόζεται σε κάθε νέα απαίτηση ή τάση που προκύπτει στην αγορά, καθοδηγώντας άμεσα τις εξελίξεις και προσφέροντας στους franchisees της ουσιαστικά πλεονεκτήματα όπως αποδοτικότητα και δυναμική συνεχούς ανάπτυξης.

 

Πακέτο Franchise

  • Τοποθεσία

-Βοήθεια στην επιλογή περιοχής και στην τελική τοποθεσία με τη συνεργασία κτηματομεσητών

  • Στήσιμο καταστήματος

-Βοήθεια στην άδεια λειτουργίας και τα σχέδια του νέου καταστήματος

-Υποστήριξη και παρακολούθηση των ενεργειών ανακαίνισης του καταστήματος

-Προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού, λογισμικού, επίπλων

-Εγχειρίδια

-Βοήθεια για τις προωθητικές ενέργειες στο άνοιγμα του καταστήματος

  • Εκπαίδευση

-Στον καθαρισμό και περιποίηση ενδυμάτων και στα είδη σπιτιού

-Στους τρόπους και διαδικασίες αφαίρεσης λεκέδων

-Χρήση Λογισμικού

-Λειτουργία και συντήρηση εξειδικευμένων μηχανημάτων

-Συστηματική εκπαίδευση για νέους τρόπους και υλικά καθαρισμού λειτουργίας της επιχείρησης

  • Marketing

Συνεχείς προωθητικές ενέργειες για στήριξη και αύξηση των πωλήσεων

Προσθέστε το σχόλιο σας