Δίνοντας έναν άλλο αέρα στην αγορά των sushi εστιατορίων, το Koi μέσα από την casual αισθητική και τις προσιτές τιμές του, έκανε τo sushi… street food και καθιερώθηκε ως ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας!
Μια ιδέα που ξεκίνησε γιατί… έλειπε από την ελληνική αγορά! Ποιοτικό, γευστικό και οικονομικό sushi! Το σημείο που άνοιξε το πρώτο Koi στο Σύνταγμα, κομβικό και τα ασιατικά εστιατόρια στα γύρω στενά ευνοούσαν το πέρασμα από το κατάστημα. Και αν κερδίσεις το στοίχημα εδώ, τότε σίγουρα κάτι έχεις να πεις! Το Koi λοιπόν φαίνεται πως κερδίζει αυτό το στοίχημα. Την επιτυχία του concept την διαπιστώνεις απλά με ένα περίπατο έξω από το μαγαζί. Δεν είναι λίγες οι φορές που το βράδυ οι πελάτες περιμένουν στην αναμονή…

Το Koi είναι ένα γνήσιο sushi bar που στηρίζεται σε 3 βασικές αξίες: Καλό προϊόν, προσιτές τιμές, σωστή εξυπηρέτηση… Κι όλα αυτά μέσα σε ένα όμορφα διαμορφωμένο casual χώρο με έντονα το στοιχείο της ιαπωνικής κουλτούρας που σε φιλοξενεί ευχάριστα.
Έτσι, δεν πέρασαν λίγοι μήνες και το Koi πήγε… Βούλα! Το ιαπωνικό εστιατόριο που έχει χτίσει ένα δυνατό και αξιόπιστο brand κατακτά μερίδιο αγοράς και στα νότια, ενώ πέρα από το sit in, καλύπτει και τις γύρω περιοχές -Γλυφάδα, Βάρη, Βάρκιζα και φυσικά Βούλα- με delivery. Μετά τη Βούλα το Koi συνεχίζει στο Χαλάνδρι, φέρνοντας τη δική του άποψη για τα sushi εστιατόρια στα βόρεια…

Υγιεινή street food επιλογή…

Η επιτυχία του Koi οφείλεται ακριβώς σε αυτή την άλλη διάσταση που έδωσε στην αγορά των sushi εστιατορίων. Μικροί, μεγάλοι, άνδρες, παρέες, ζευγάρια απολαμβάνουν μια γευστική, ποιοτική, υγιεινή πρόταση χωρίς να ξοδεύουν πια μια περιουσία. Η πρόταση των Koi έκανε ακόμα κι αυτούς που δεν…ήταν φαν του είδους να επιτρέψουν στον εαυτό τους αυτή τη δοκιμή. Προσφέροντας ποιοτικό sushi, προσαρμοσμένο φυσικά στα ελληνικά δεδομένα και στις γεύσεις που αρέσουν στον Έλληνα, μπορείς να ικανοποιήσεις ακόμα και αυτόν που δεν έχει εντάξει το sushi στις πλέον αγαπημένες του γεύσεις. Γιατί; Γιατί από τη στιγμή που πρόκειται για μια οικονομική πρόταση, ακόμα και ο πιο δύσπιστος πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να το δοκιμάσει! Και όταν το προϊόν είναι φρέσκο, ποιοτικό και γευστικό, τότε σε κάνει να το αγαπήσεις!
Το μυστικό όμως δεν είναι μόνο μέσα στην κουζίνα! Φιλική ατμόσφαιρα, μοντέρνος χώρος, καλό service και χαλαρή διάθεση, μετέτρεψαν το sushi σε μια υγιεινή street food επιλογή και το Koi σε μια απολαυστική συνήθεια!

…που έφερε την επιτυχία στο koi!

Το Koi δεν θα το βαρεθείς ποτέ! Ο κατάλογος ανανεώνεται 4 φορές το χρόνο, προσφέροντας νέες γεύσεις στο κοινό. Δεν είναι τυχαίο που όλοι μιλούν για το Koi experience… Η επίσκεψη σε ένα κατάστημα Koi  δεν είναι απλά μια έξοδος για φαγητό, ή μια επιλογή για delivery του υγιεινού εδέσματος… αλλά μια value for money επιλογή που καλεί όλους σε ένα γευστικό ταξίδι μέσα από μια υγιεινή, απολαυστική διαδρομή!

 

Προσθέστε το σχόλιο σας